- 16 Eylül 2017
- 7.748
- 13.997
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Ben oğluşumla ilk sahibinde tanıştım aktif hayvan hakları gönüllüsüydim sahibi sehir dısında olacağı için birkac günlük ilgilenecek birini arıyormuş arkadaşımı bulmuş benim de o gün cok kötü bir günümdü arkadaşım sen de gel kafan dağılır demişti ,ilk kapıdan çıktılar kocaman geldi bana sonra bildiğiniz üstüme atladı öylece vuruldum kendisine
Ve sahibine boş zamanlarımda gelip gezdirebilir miyim demiştim o sıra ailem izin vermediği için mezun olunca ben sahiplenebilir miyim dedim sahibi de olur demişti 
Tanistiktan 2 hafta sonra sahibi terketti ben sahiplenemediğim için defalarca yuva buldum defalarca terkedildi
geçici yuvalarin birinde kaybetmişler kaybolduğu yerde çıkıp arıyorum aradım bulamadım sonra arkamda bir hsreketlilik hissettim bi baktım bizim ki üstüme atlıyor mutluluğumu anlatamam.
Başka bir yuvada gene kaybetmişler ben gene arayıp bulamadım ağlıyorum sonra onunla sürekli gittiğimiz bir yer vardı oradan telefon ettiler oraya gitmiş benim gibi kivircik saçlı olan her kızın peşine takılmış garibim beni görünce saklandigi yerden cikip yanıma gelmişti

Tanistiktan 2 hafta sonra sahibi terketti ben sahiplenemediğim için defalarca yuva buldum defalarca terkedildi

Başka bir yuvada gene kaybetmişler ben gene arayıp bulamadım ağlıyorum sonra onunla sürekli gittiğimiz bir yer vardı oradan telefon ettiler oraya gitmiş benim gibi kivircik saçlı olan her kızın peşine takılmış garibim beni görünce saklandigi yerden cikip yanıma gelmişti