Çocuklarımızla tanışma ve en güzel anılarımızı paylaşalım

Çocukluğumdan beri Hayvan bakarım ❤ çok hikayem var müsait olduğumda Paylaşıcağım. Ama bu Hikayem çok anlamlı benim için. Ben 7 aylık keçi Arıyordum Besleyip,sevip Kurbanda kesmek için malesef bulamadım. Eşim bir tanıdığına biz oğlak arıyoruz bulamıyoruz demiş yengen çok istiyor acil bulmam lazım falan diyince,Tanıdığı bizde var yarın sabah gelin alın demiş. Sabahı sabah ettim heyecan sardı beni büyük zannediyorum bu arada sabah kalktık koşa, koşa keçiye gidiyorum elimde tasma ip 🤭 bir baktım yeni doğmuş bir Anne Kuzusu korkak ürkmüş kücücük bir Oğlak daha en fazla 1 haftalık. Annesi doğurmuş fakat bebeğini terk etmiş ama ben bilmiyorum tabi. Teyze nin Kucağında görünce kalbim köpürdü resmen kelebekler fışkırdı. Bu senin diyince çok sevindim. Kızımı kucağıma aldım sanki kendim doğurmuşum Züleyhamı besleyememişler aç sefil bırakmışlar. Midesi açlıktan Büzüşmüş 3 gün hiç uyumadım besledim zorla, biberon a alıştırdım evde keçi yavrusu bakıyorum biraz büyüttüm kızımı midesi açıldı şimdi de doymak bilmeyen bir kızım var❤❤❤❤ Anne kız çok mutluyuz birbirimize aşığız ❤
sanki kendim doğurmuşum diyorsunuz da kurbanda keseceksiniz

sanki kendim doğurmuşum diyorsunuz da kurbanda keseceksiniz
Anlamadınız galiba.. Kurbanda kesmek için alacaktım ramazan bayramından önce. 10 günlük yavru nasip oldu nasıl keseyim? Aramızdaki bağdan bahsediyorum?

Kesilmeyecek de mi ??
Benimde kuzum vardı apartmanın bodrumunda bakıyorduk daha okula gitmiyordum yeni doğmuş annesi terketmiş babam alıp gelmiş adınıda Kezban koymuştum
Ben Kezban dedikçe odaa meeeee derdi 😂😂😂😂 kesmedik eceliyle öldü
Hayır kesinlikle kesemem. O benim kızım canım yavrum 😍

Back
X