Belediyeye gidemez misiniz yol gösterseler en azından1senedir eşimle ayrıyım ve annem babamla yaşıyodum bugüne kadar.2tane çocuğum var sürekli sıkıntı yaşadık psikolojik şiddet had safhada.Bugün ipler iyice koptu ve kendimi 2çocuğumla kapıda buldum.sağolsun teyzem evine aldı.Ama sürekli kalamam herkesin bi düzeni var.Napıcam bilmiyorum.Yardım edin bana yol gösterin.Ev tutucam ama çocuklarıma kim bakıcak biri 7 diğeri 10 yaşında.Vardiyalı çalışıyorum gecem gündüzüm yok.Çıkmaza girdim
Detay verin biraz.1senedir eşimle ayrıyım ve annem babamla yaşıyodum bugüne kadar.2tane çocuğum var sürekli sıkıntı yaşadık psikolojik şiddet had safhada.Bugün ipler iyice koptu ve kendimi 2çocuğumla kapıda buldum.sağolsun teyzem evine aldı.Ama sürekli kalamam herkesin bi düzeni var.Napıcam bilmiyorum.Yardım edin bana yol gösterin.Ev tutucam ama çocuklarıma kim bakıcak biri 7 diğeri 10 yaşında.Vardiyalı çalışıyorum gecem gündüzüm yok.Çıkmaza girdim
Rabbim yardımcınız olsun aile destek olmadı olmuyor işte kolun kanadın kırılıyor1senedir eşimle ayrıyım ve annem babamla yaşıyodum bugüne kadar.2tane çocuğum var sürekli sıkıntı yaşadık psikolojik şiddet had safhada.Bugün ipler iyice koptu ve kendimi 2çocuğumla kapıda buldum.sağolsun teyzem evine aldı.Ama sürekli kalamam herkesin bi düzeni var.Napıcam bilmiyorum.Yardım edin bana yol gösterin.Ev tutucam ama çocuklarıma kim bakıcak biri 7 diğeri 10 yaşında.Vardiyalı çalışıyorum gecem gündüzüm yok.Çıkmaza girdim
Kendinize bir düzen Kurana kadar çocukları eşinize yada eski kayinvalideye gönderme durumunuz var mı1senedir eşimle ayrıyım ve annem babamla yaşıyodum bugüne kadar.2tane çocuğum var sürekli sıkıntı yaşadık psikolojik şiddet had safhada.Bugün ipler iyice koptu ve kendimi 2çocuğumla kapıda buldum.sağolsun teyzem evine aldı.Ama sürekli kalamam herkesin bi düzeni var.Napıcam bilmiyorum.Yardım edin bana yol gösterin.Ev tutucam ama çocuklarıma kim bakıcak biri 7 diğeri 10 yaşında.Vardiyalı çalışıyorum gecem gündüzüm yok.Çıkmaza girdim
Malesef kayınvalide yok,eski eş çalışıyor bakacak kimsesi yokKendinize bir düzen Kurana kadar çocukları eşinize yada eski kayinvalideye gönderme durumunuz var mı
Çalışıyorum işim var ama vardiyalı.bir maaştan başka bşyim yokDetay verin biraz.
Özellikle ekonomik durumunuz hakkında.
Eski eşinizle bir gorusseniz ne yapabiliriz diye yada güvendiğiniz bir akraba bir yakınınız varsa ondan yardım isteseniz gerçi insan bir yere düştü mü vuran vurana olur amaÇalışıyorum işim var ama vardiyalı.bir maaştan başka bşyim yok
Gidicem inşallah yardım ederlerBelediyeye gidemez misiniz yol gösterseler en azından
Teyzeme sığındım şuan başka yardım edecek kimse yok.Eski eşle konuşmuyoruz hala boşanma davası açılmadı korkuyorum açmaya maddi yardımıda yok hiç bi şekildeEski eşinizle bir gorusseniz ne yapabiliriz diye yada güvendiğiniz bir akraba bir yakınınız varsa ondan yardım isteseniz gerçi insan bir yere düştü mü vuran vurana olur ama
Ayrılık sebebiniz ne ?birleşme durumu yok mu hiçTeyzeme sığındım şuan başka yardım edecek kimse yok.Eski eşle konuşmuyoruz hala boşanma davası açılmadı korkuyorum açmaya maddi yardımıda yok hiç bi şekilde
Amin inşallahAllahım beklemediğiniz yerlerden güzel kapılar açsın inşallah
Yok fiziksel psikolojik şiddet var.Eski konumada bakarsanız cinsel şiddet var.Barışma imkanı yok benim içinAyrılık sebebiniz ne ?birleşme durumu yok mu hiç
Bi ev tutacak kadar birikim var başka yok.Çok üzüldüm geçmiş olsun.
Biran önce kendi düzeninizi kurmanız lazım kenarda birikim falan var mı?
Eşyalı ev kiralama öz en mantıklısı çocuklar küçük ama en azından okulları var çalıştığınız yerle konussaniz en azından düzen kurana kadar gündüz vardiyası yazsalar olur mu?
Ben arkadaşım da iki çocuğuyla yalnız yaşıyor vardiyalı çalışıyor.
Çocuklar bir şekilde alıştı büyüdü ama zorluk cektiler sizinde bir düzen oluşturmanız en iyisi olur.
Ailenizin yanına donseniz bile bunun için çabalayin.
Devlet destekleri var ama çalışanlar için neler yapılıyor bilmiyorum.
Kaymakamlık ev tutma konusunda yardımcı oluyor,elektirik ve doğalgaz yardımı yapıyor.
Birde aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı ilçe müdürlüğü var oraya da başvuru yapın faydası olabilir.
Rabbim yardimciniz olsun teyzenize biraz maddi olarak destek olsanız belki çocuklara bakarYok fiziksel psikolojik şiddet var.Eski konumada bakarsanız cinsel şiddet var.Barışma imkanı yok benim için
Allah yardımcın olsun1senedir eşimle ayrıyım ve annem babamla yaşıyodum bugüne kadar.2tane çocuğum var sürekli sıkıntı yaşadık psikolojik şiddet had safhada.Bugün ipler iyice koptu ve kendimi 2çocuğumla kapıda buldum.sağolsun teyzem evine aldı.Ama sürekli kalamam herkesin bi düzeni var.Napıcam bilmiyorum.Yardım edin bana yol gösterin.Ev tutucam ama çocuklarıma kim bakıcak biri 7 diğeri 10 yaşında.Vardiyalı çalışıyorum gecem gündüzüm yok.Çıkmaza girdim
Teyzenizdeyken kucuk bir oda bile olsa oda tutsaniz? Bir sure teyzen baksa cocuklara? Kiyamam ya cok uzuldum, caresizlik cok kotu birsey. Yardim kurumu filan varmidir acaba?1senedir eşimle ayrıyım ve annem babamla yaşıyodum bugüne kadar.2tane çocuğum var sürekli sıkıntı yaşadık psikolojik şiddet had safhada.Bugün ipler iyice koptu ve kendimi 2çocuğumla kapıda buldum.sağolsun teyzem evine aldı.Ama sürekli kalamam herkesin bi düzeni var.Napıcam bilmiyorum.Yardım edin bana yol gösterin.Ev tutucam ama çocuklarıma kim bakıcak biri 7 diğeri 10 yaşında.Vardiyalı çalışıyorum gecem gündüzüm yok.Çıkmaza girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?