Çocuklarımla ortada kaldım :(

Teyzeme sığındım şuan başka yardım edecek kimse yok.Eski eşle konuşmuyoruz hala boşanma davası açılmadı korkuyorum açmaya maddi yardımıda yok hiç bi şekilde
Neden boşanma davası açmıyorsunuz? Nafaka bağlanır resmi olarak

Korkumdan açamadım.Eşim olacak şahıs protokol hazırlamış.Ortak velayet istiyor,nafaka yok hiç bşy yok.kabul etmedim diye tehdit ediyor
onun demesiyle olcak iş değil. Tehdit varsa gidip şikayetçi olun eliniz kuvvetlenir. Gidip açın davanızı 1 sene olmuş beklemeyin daha fazla

Allah kimseyi caresiz birakmasin seni en iyi anlayanlardan biri benim 2 yil gecmis ara ara istenmedigimi hissettirir insan kendi oz ailesine siginmayacaksa kime gidecek bilmiyorim ama cocuklu olunca cok zor oluyor 1 2 yil daha sabredin sonrasi genelde duze cikiyor inandigim bu bende kendime 1 2 yil verdim düzlük icin Allah yardimciniz olsun.

Çalışıyorum işim var ama vardiyalı.bir maaştan başka bşyim yok
Çok zor durumunuz çok üzüldüm,bir maaşla kiraya çıksanız yine zorlanacaksınız büyük ihtimal,çocuklar içinde bunları yaşıyor olmak inşallah travmaya neden olmaz,böyle aile mi olur nasıl rahat ediyorlar sizi evden çıkartarak vicdansızlar gerçekten

Yok fiziksel psikolojik şiddet var.Eski konumada bakarsanız cinsel şiddet var.Barışma imkanı yok benim için
Gerçekten bu kadar sorun yaşamanız çocuklarınızla çok üzdü beni,dilerim Allahtan çok iyi bir kapı açsın size gerçekten,çaresizliği çok iyi biliyorum

Çocukların yaşı çok küçük benimde annem ayrıldığında çok küçüktü annemde teyzemin yanına gitti ve 1 yıl orada kaldı mecburen çünkü boşanma davasını açmıştı ve çocukları alamazdı (hakim izni olmadan) ama işte ben ozamanlar 16 yaşımdaydım o kadar zorlandımki onları bakmaya gerçekten yordu o yıl beni ama allaha şükür 1 yıl snra annem geldi aldı bizi o 1 yıl içinde evini tutmuştu eşyalar almıştı ufak tefek o ev bizim huzurumuzun tek adresiydi. Yani sizi anlıyorum fakat zor ve aşması kolay değil. Annem bana güvenerek boşanma yolunu seçti ama siz kime güvendiniz ? Mutlaka o çocukların başında biri olmalı siz işteyken. Benim annem ev hanımıydı mecbur ev işlerinde çalışıyordu kıt kanaat geçinirdir allaha şükür beni bile üniversite okuttu tabi 10 yıl öncesinde böyleydi ama şimdiki şartlar aynı değil insanlar tek maaşla geçinemiyor o yüzden ekonomik zararlarını iyice düşünmelisiniz rabbim yar ve yardımcınız olsun

Aileniz ne oldu da kapıya koydu sizi. Yani bu kadar büyük bir kötülük yapacak insanlar mi

eski eşinizi arayın ve çocukların kalabaliceği bir ev bulmasını söyleyin,çocuklarınızın babası o ve onların can ve mal güvenliği onuda ilgilendiriyor,o kirayı odesin sizden mutfak ve diğer ihtiyaçları halledersiniz,ama iki çocuk masraflı olur ve onları tek başınıza yapmadınız,yalnız olsaydınız ailenizdede daha rahat kalırdınız,teyzenizdede,hatta orta halli bir evde bulurdunuz,ama çocuklar standartları değiştiriyor,o yüzden onların kalacağı evi,maddi ihtiyaçlarını babalarının karşılaması gerekiyor,o zaman rahat edersiniz

Cocukların okulu yok mu? Eski eş ne yapıyor malum cocukları bir sen yapmadn ya

Evden kovma aşamasına nasıl geldiniz? Hangi şehir geliriniz ne durumda? Biraz daha bilgi verebilir misiniz?

Yanlış anlamayın ama martta botox yaptırmaya konu açmışsınız ona parayı nerden buldunuz?

Allah yardımcınız olsun
ne oldu da aileniz attı sizi evden üstelik çocuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…