Kıyas seven bir milletiz nedense. Bir de insanın kendi bebesi olunca malum en en mükemmelini doğurduğumuz için asla kendimizinkine toz kondurmayız.
Tabi ki herkesin çocuğu kendisine en güzel gelir. Ama arkadaşınız tarzındaki insanlar bunu karşı tarafı bastırıp ezerek yapmayı severler.
Çözümü basit çocuğunuzla ilgili bir şey konuşmayın eğer dediğiniz gibi biriyse bunu farkeder. Size akıl verirse de ya benim okuduklarım belli ben onları uyguluyorum teşekkür ederim de.
En yakın arkadaşlarımdan biri benim kızımdan 1 yaş kadar büyük ama benim kızım küvezden çıkıp eve geldikten sonra biraz sizin arkadaşınız gibi davrandı. Ben de şöyle yaptım normal bir muhabbet esnasında dedim ki
Ya valla çok bunalıyorum sürekli kendi çocuklarıyla kızımı kıyaslayan insanlar var biliyor musun? Bu ne kadar saçma değil mi ? Herkesin evladı ve doğruları kendine keşke böyle yüzlerine de söyleyebilsek dimi bir sus be kadın diye
inanır mısın 1 hafta hiç aramadı bile beni. Sonra da tavrını düzeltti. Yakın arkadaşın ise bir yolunu bulursun :)