Yaşadığımız şehirde kimse yok annem bi süre gelir kalır bakıcı tutmayı düşünüyorum destek olarak ama psikolojim kaldırmıyor heleki uykusuz günleri.kan yer gözyaşı ile
4 yaş mı olmalıydı kısmını düşünmeyin artık. o dönem bir bebeğin üstüne yeni bir bebek üçünüz için de zor olacak ama bir o kadar da tatlı anlar yaşayacaksınız. eşiniz, anneniz/kvalideniz/kardeşiniz/komşunuz biraz destek olabilirse az hasarla atlatırsınız.
allah bağışlasın bebişleri bu arada ^^
Evet herkes öyle diyor büyüyünce daha kolay olacak tabi ama ilk aylar heleki kızım gibi sürekli ağlayan bir bebe olursa işim çok zor.Benim çocuklarımın arasında 1,5 yaş var ikiz gibi büyüyorlar ilk aylar biraz zor oldu ama şimdi çok iyi maşallah
Evet çok zor olacak belki ama yaşları büyüdükçe arkadaş olacaklar birlikte vakit geçirecek oyun oynayacaklar 4 yaşınd oğlum var zor bir bebekti hala zor bir çocuk bu yüzden 2. Bir bebeğe cesaretim olmadı yapmadım şimdi keşke yapsaydım diyorum arkadaş istiyor sürekli beni kendine arkadaş belledi süreklş peşimde sabahtannakşama kadar dip dibeyiz komşum peş peşe doğum yaptı şimdi biri 2 biri 4 yaşında çok zorlandım evet ama iyiki olmuş şimdi arkadaş oldular beni istemiyorlar bile diyor.Merhaba kızım 19 aylık olacak ve ben 1aylık hamileyim süpriz bir gebelik oldu normalde 2. Çocuk istemiyordum şu an hala kararsızım her duyan çok zor olacak ne yapacaksın diye soruyor. Hamileliğim zor geçiyor bulantım çok olmuştu ilkinde bunda da hafiften midem kötü olmaya başladı. Kızımla nasıl ilgileneceğim doğunca ne olacak diye düşünüyorum. Eğer doğarsa araları 27 ay olacak böyle yakın çocukluları olanlar nasıl yaptınız iyi ki olmuş diyor musunuz yoksa yaş farkı 4 yaş civarı mı olmalıydı ?
Evet genelde öyle diyorlar zaten bende kızımı düşünüp vazgeçmiyorum gebelikten. Ama zor geçiyor bulantılarla ve uyku haliyle bebek bakmakta çok zor. Sizin içinde hala geç değil ideal yaş farkı 4 diyorlar zaten.Evet çok zor olacak belki ama yaşları büyüdükçe arkadaş olacaklar birlikte vakit geçirecek oyun oynayacaklar 4 yaşınd oğlum var zor bir bebekti hala zor bir çocuk bu yüzden 2. Bir bebeğe cesaretim olmadı yapmadım şimdi keşke yapsaydım diyorum arkadaş istiyor sürekli beni kendine arkadaş belledi süreklş peşimde sabahtannakşama kadar dip dibeyiz komşum peş peşe doğum yaptı şimdi biri 2 biri 4 yaşında çok zorlandım evet ama iyiki olmuş şimdi arkadaş oldular beni istemiyorlar bile diyor.
Sağlıkla kucağınıza alın son zamanlarda oğlumda çok kardeş istemeye başladı kreşte bile öğretmenine kardeş istiyorum diyormuş sürekli bizde düşünmeye başladık Allah nasip ederse☺Evet genelde öyle diyorlar zaten bende kızımı düşünüp vazgeçmiyorum gebelikten. Ama zor geçiyor bulantılarla ve uyku haliyle bebek bakmakta çok zor. Sizin içinde hala geç değil ideal yaş farkı 4 diyorlar zaten.
Allah gönlünüze göre versin inşallahSağlıkla kucağınıza alın son zamanlarda oğlumda çok kardeş istemeye başladı kreşte bile öğretmenine kardeş istiyorum diyormuş sürekli bizde düşünmeye başladık Allah nasip ederse☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?