Cocuklariniz siz olmadan babaannesine gidiyor mu?

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaslar kayınvalidem ile bir iyi bir kotu derken yillardir bi sekilde anlasip gidiyoruz bu siralar aramiz iyi derken simdide takmis surekli yolla bize gelsin diyor bizde dursun hatta gece kalsinda diyo da onda pek israr etmiyor tamam yollamak sikinti degilde surekli alissin istemiyorum bahane bulsam bu kez eminim alinacak ole bahanelere inanan biri degil pek yani agiz tadiyla az huzurlu durduk hemen bi sikinti

Ahlak ve davranış olarak çocuğu etkiliyorlar mı? Sizin izin vermediğiniz şeyler oluyor mu yokluğunuzda? Çocuğa zarar gelse koruyabilir mi mesela? Evde kim var onlardan başka? Olmaz dememek lazım taciz edenler hep akrabalar çıkıyor. Her şeyi düşünüp arada bir gönderirdim çocuk da istiyorsa. Yine de çok bırakmamak lazım. Bunlara göre düşünebilirsiniz.

Cocuk kac yasinda onemli olan o
1 yasindaki gonderilmez tek ama misal 3 yasindaki gonderilir

Cocuk kac yasinda onemli olan o
1 yasindaki gonderilmez tek ama misal 3 yasindaki gonderilir

3 yaş da gönderilmez yaa. Benimki 4 yaşında. Göndermem yani...

Karşı tarafın durumu da önemli tabi bunda. Ama sanki 6-7 yaş civarı daha iyi bana göre. En azından hayal dünyasından biraz daha çıkmış oluyor çocuk. Söylediği şeyler daha net ve güvenilir oluyor. Bir de kazalara karşı vs daha bilinçli oluyor.

Uc yasinda cocugum bana kalsa yollamam ne gerek var ben gidince gidiyor istediginde de gelio gorsun ama bi bahane buldugumda hemen surat bes karis laf vurma falan eee dayanamayip bende bise diycem al sorun iste

Ben küçükken 15 günde 1 giderdim. İlkokul yaşlarında. Ortaokul ortalarinda bıraktım gitmeyi. Bayılırdım ggitmeye.Bize annemizi kotulerlerdi, kafa basmaya başlayınca bıraktık gitmeyi. Abim de ben de gitmedik yatıya bir daha.

Yas onemli burada, gonderirim ama benim kv gercekten gozu gibi bakar sadece seker komasina girer :)
Siz kendi kv tanirsiniz guveniyorsaniz yollayin.

Evini cevresini bilmeden yapiyorum yorumumu, kosullari uygun mu? Evlat sonucta insan gozunden sakinir

Yoo ahlak davranis bakimindan kotu etkilemez hakkimda bise solemez ama istiyor ki ona asiri duskun olsunlar gözleri ana baba gormesin babanne gorsun

Ben küçükken eve gitmemek için ağlardım. Babannem ile annem anne kız gibiydi tabi ki. Kendi aralarında sorun olsa da bizi katmazlardı. Sürekli iç içeydim, kalırdım orada. Annem sorun etmezdi.

Ama hamileyim ve çocuğumun kalmasına izin vermem. Bu karşımdakilerden kaynaklı bir durum. Çünkü güvenemem, sevmiyorum. Kavgalı bir aile. Tutarsızlar. Yani karşıdaki insana bağlı bence.

Yoo ahlak davranis bakimindan kotu etkilemez hakkimda bise solemez ama istiyor ki ona asiri duskun olsunlar gözleri ana baba gormesin babanne gorsun
O iş kendi ellerinde. Biz de bayılırdık babaneme gitmeye. Akşam yanında yatma kavgası yapardık abimle. Bizi çok iyi agirlarlardi. Ev de sobalı olunca farklı gelirdi bize. El üstünde tutarlardı. Ama gün gelip de aklımız ermeye başlayınca bize annemizi çekiştirmeye başladılar ve bir daha gitmedik. Bayılırdık babanemize ve halalarimiza. Ama gözümüz de annemizi aradı. Ne olursa olsun maalesef onların istedikleri olmuyor..

Uc yasinda cocugum bana kalsa yollamam ne gerek var ben gidince gidiyor istediginde de gelio gorsun ama bi bahane buldugumda hemen surat bes karis laf vurma falan eee dayanamayip bende bise diycem al sorun iste
Ben olsam yollarım ya torunları sonuçta keşke öyle bi imkanım olsaydi da arada kendime ya da esinle basbaşa vakit geçirmeye firsatım olsa..

elbette gönderirim.. anneannesine de giderler, dayısına da, teyzesine de, babaannesine de.. kalırlar da üstelik.. onlar da en az benim kadar paranoyak olduklarından hiç aklım kalmaz, çok da iyi vakit geçiriyor çocuklar..

Ben yollamak istemiyorum huzursuz oluyorum cocugum evde yokken üstelik bayila bayila da gitmedigi icin sirf babannesi mutlu olsun diye ikimizde huzursuz olamayiz malesef benim sizden yardım istegim alingan ve bahaneden anlamayan birine nasil bunu izah edebilirim ya nasil anlatabiirim

Kvye göre şekil alır bu durum. Çocuğu doldurusa getirmeye, benim yetistirdigimin ogrettigimin dışına çıkarsa gondermem. Ama ben bi çocuğun annesi babası olmadan Yatılı olarak bi yere gitmesine karşıyım ne gerek var yani?

Benim küçüklüğüm ergenliğim hep babaannemlerde geçti çok seviyordum onları. Şimdide oğlum 3 yaşına girecek annemlere gitmek istiyor sürekli haftada bir yanlız gönderiyorum kız kardeşşm zaten çocuk gelişimci öğretmen olacak bikaç seneye inşallah çok güzel oyunlar oynatıyor babamla geziyor oğlum hiç sıkılmıyor orda. Ama kendi ailem olöasına rağmen tamamen onlara bağlıda yetiştirmiyorum..

Yatiya gondermem, ancak yeterince buyudugunde okul tatillerinde gider.

Bence duzenli baskasina yatiya gitmek, gozu gibi bakilsa bile, aile olma disiplinini bozuyor. Ornegin aksam uyku saatine kadar birakirim ama yatiya ayni cati altinda oluruz mani bir durum yoksa.

Back
X