Çocuklarınıza sevginizi nasıl gösteriyorsunuz

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
358
Diğer
ben çocuklarımı ve çevremdeki çocukları biraz mıncıklayarak
canlarını biraz yakarak seviyorum bol bol da öper ve sarılırım
yerim ben onları yerim:ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çocuklarıma sevgimi gözterişim birazda yaşlarına göre değişir.
Oğlum 12 yaşında, onunla sohbet etmek, geleceğe dair planlarını
yorumlamak, arkadaşça dertleşmek en büyük keyfimiz.
Kızım 7 yaşında, onu daha farklı severim, oyun arkadaşı olurum,
evcilik oynarız, kuafaör oluruz birbirimize. Bunların dışında,
her ikisinide sık sık sarılır, öperim. Özellikle kızımı sıkar biraz
deli severim. Onlara duyduğum sevgiyi, sözlü olarak dile
getirmeyi de sıkça tercih ediyorum....

benim cocuklarım 2,5 ve 4 yasındalar
İkisinede sevgimi sözle ve hareketlerimle sık sık dile getiririm böyle olması gerektiğinede inanıyorum
Bazen sımartarak bazen öperek bazenze mıncıklıyarak ama mutlaka cocuklarımıza sevgimizi göstermeliyiz

kızım 9 aylık,öperim,koklarım,gıdıklarım,güzel sözler söylerim :) mıncıklayarak sevmem :) mıncıklayarak sevenlere kıl olurum,zaten kızımda mıncıklanmaktan hoşlanmıyor o da mıncıklayarak sevenlere kıl oluyor :)

edit: bir de dövermiş gibi hırpalayarak sevenler var,yazık çocuk ne olduğunu şaşırıyor bütün keyfi kaçıyor :(

mıncıklarım öperim güreşirim her şeyim o benim yaaa bu dünyada yaptıgım en güzel şey o kurban olurum ben onaaaaa opuyorumnanaktan

Buradaki tek manyak benim galiba, ya ben çocuklarımı ve diğer çocukları mıncıklayarak ve biraz da hırpalayarak severim. Benim çocuklar alışık artık ama öyle nazik sevince anlamıyorum ki. İçime sokasım geliyor onları.

Buradaki tek manyak benim galiba, ya ben çocuklarımı ve diğer çocukları mıncıklayarak ve biraz da hırpalayarak severim. Benim çocuklar alışık artık ama öyle nazik sevince anlamıyorum ki. İçime sokasım geliyor onları.

Degilsi birbikcan....bende öyleyim..ama esim benden beter....:1no2:

Allahim bazen bizim ufakligi öyle bir sevmesi varki.:1shok:..sakin disarda böyle sevmeyesin almanlar seni deli sanacak dedim...benneyaptımki

Büyük kizimi sevme tarzim yasina göre degisiyor artik...8 yasina girecek, ehhh genc kiz oluyor yavas yavas...zemuszemus

ay bende bazen deli gibi severim ama en cok koklarom öperim şımartırm birazopuyorumnanaktan

henuzz anne degılımm ama aday adayıı gıbı bı durumum soz konusu zatenn cok sevıyordumm cocuklarıı sımdıı daha bır uzerlerıne dusmeya basladımm..gercektenn cocukk cok buyuk sorumlulukk ve anne olmakk..

su an ben soyle yaparımm boylee yaparımm degılde daha cokk aılemde annemı babamıı yada yakınn cevremı sureklıı gozlemlerdımm bu konuda zemuszemus .. ve yaptıgı hatalarıı yalnıslarıı yapmamaaya ve olumluu seylerıı de uygulamaya calısacagımm.. bakalımm ne kadar basarabılrım bılemıyorumm :sm_confused: ..Rabbım hakkımızda hayırlısını versın ınsallahh.. olursa da bana yardım etsın ınsallahh.. :Saruboceq: cunku yalnız buyutecegımm vee ılk bebegım olacakk
:lepi:

oğluşum balık burcu tam ilgi ve sevgi hastası
çoğu zaman sevilmek ve ilgilenilmek istiyo:emir_bebek:
sevgimi sımsıkı öperek ,sakin sakin oyunlar yaparak gösteririm
bazen tutamam kendimi aşkımmmm diye ısırırım çenesini (tabi acıtmam canını) :utangac:kaydirigubbakcemile3
çok mıncıklayarak bunaltmam çünki hoşlanmıyo beyfendi
ama babası oğluşunu sıkarak sevmekten hoşlanıyokaydirigubbakcemile3
bağrışıyolar gülüşüyolar :)))))

oğlum 2 yaşında...sevilmekten ilgilenilmekten büyük haz alıyor...hele de benim sevmemden...yengeciz, anneciyiz opuyorumnanaktan öperim, sarılırım, gözlerine bakarak "seni seviyorum canım oğlum " derim...o da seviyoyum demeyi biliyor şimdi...
çok şükür allahıma böyle bir melek verdiği için bana :Saruboceq:

Oyyyyyy minciklarim isirmis gibi yaparimkaydirigubbakcemile3 operim koklarim, icime sokmak isterim icime cekerim kokularini ohhhhhhhhh missler gibi kurban olduklarim benimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanzemuszemus​

çok mıncıklamak istemem, ama nadir zamanlar da dayamam, kanım kaynar, öperim öperim öperim ısırırım.. mıncıkalarım opuyorumnanaktan

kızım 1 hafta sonra 4 aylık oluyor maşallah:nazar:
doğdoğu andan itibaren sürekli ellerim masaj yaparım ayak tabanlarını okşarım..
ellerini tutuyorum,öpüyroum.
ama başka çocukları bu şekilde sevemiyorum ailesi rahatsız olur diye.

benim kızımda 6 yaşında bende deli gibi severim eşimide aynı şekilde severim mıncıklayarak gıdıklayarak.kızımı bağıra bağıra severim zaman zaman komşular deli diyolardır belkide ne derlerse desinler napayım kız kardeşim bendende çok bağırır severken.kızımda beni yanaklarımı sıkarak sever bazende fazla sıkar :))

Back
X