evet canım zor bir süreç emen cocuk için ve tabi ki biz anneler içinBende gelecek cevapları takipteyim.
Oğlum 17aylık ama artık sıkıldım yani sürekli meme başı dişlenmesinden.
Gelişimide ,yemeside güzel maşallah artık keseyim diye düşünüyorum ara ara tabi kıyabilirsem:))
evet malesef hep uygulanan bir yöntem ama sakıncalı ve yanlışmışmaalesef bunun cevabını veremem hiç emziremedim ama araştırdığım kadarı ile memeye çocuğu tiksindirecek, korkutacak şeyler sürmek/söylemek çok sakıncalı imiş çünkü bebeğin o zamana kadar güvendiği sevdiği birşeyden ayırırken kötü birşekilde ayırmak onun psikolojisini çok etkiliyormuş. konuşup ikna ederek kesin bence.
malesef yanlış uygulamalarCevremdekiler memeye salca sürüyor siyah bant yapıştırıyor memeye yünler filan yerleştiriyor ama ne derece doğru yapıyorlar bilemem benim kafama pek yatmıyor
Kıızm çok düşkün memeye anlatamam hasta oldum antibiyotik kullanıyorum emzirmek istemedim bir süre çok ağladı dayanamadım ben deBen günlerce bol bol adaçayı icmistim adaçayı sütü önemli oranda azaltıyor. Azaldığında emerken keyif almamaya başlamıştı oğlum. Sonra da biberon dolusu sütü görüp likir likir içince bıraktık. Zaten bak bitmiş kalmamış artık diyordum sürekli. Öyle işte. Ilk 3 gün gün sıkıntı cekiyorsunuz ama sonra o düzene de alisiyor bebeğiniz
hazır olmadan kesmeyin ne guzel çok imreniyorumKıızm çok düşkün memeye anlatamam hasta oldum antibiyotik kullanıyorum emzirmek istemedim bir süre çok ağladı dayanamadım ben de
Kıızm çok düşkün memeye anlatamam hasta oldum antibiyotik kullanıyorum emzirmek istemedim bir süre çok ağladı dayanamadım ben de
Kıızm çok düşkün memeye anlatamam hasta oldum antibiyotik kullanıyorum emzirmek istemedim bir süre çok ağladı dayanamadım ben de
Umarım hızlı alışır ben de cok duygusalım dayanamamAma ne zaman keserseniz kesin, Sütten keserken ağlamasına katlanacaksiniz mecburen. Onun da alıştığı bir durum tabiki koparken zorluk çıkaracak endiselenecek ama siz kararlı ve sabırlı olursanız yeni duruma da alisacak bikaç gün içinde
İnsaallah bizim de öyle kolay olurBizim komşunun kızı da memeye çok düşkündü. Annesi güzelce konuştu, artık ememeyeceğini anlattı. Aşağı yukarı bu aylardaydı o da. Memeyi bıraktıktan sonra ama ne zaman isterse gitti annesinin memesine elledi. :) hatta yetmedi bizimkilere de elledi.Ama öyle öyle bıraktı, hiç de sıkıntı yaşamadı. Sadece başta kabullenmesi zordu, o kadar.
Bir de öyle bir durum var tabi kaç aylıktıo beni kesti emmedi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?