• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuklarınızı nerede yatırıyorsunuz

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
merhaba arkadaslarr benım 2 yasında oğlum var dogdugundan berı beşigindee yatıyor odasınıda ayırmadım sımdı beşiğine sığmıyor kendı odasında bazası var onu bugun benım odaya alıp yatakları bırlestırecegım ama korkuyorum düşermı edermı dıye ama bıyandanda alışması lazım dıye düşünüyorum sizler ne düşün bırde uyurken ayağımda sallayıp uyutuyorum buda benı fazlasıyla yoruyor yatağını bu sekıldee yapsam gıdıp kenı yatar uyurmuu yorumlarınızı bekliyorum anneler

kendi odasinda kendi yataginda yatabilir. ben kizimin yataginin etrafina yastiklar koyuyorum, duserse de cok cani yanmasin diye, simdiye kadar 2 veya 3 defa dusmustur (1 senede). olmazsa besigini yataginin yanina dayayin dusmesini engeller

ben 6 aylıktan beri ayrı yatırıyorum.şuan 5 yaşında kendi odasında yatıyor.ilk başlarda bazaya geçince bnede korkmuştum düşer diye eski beşiğinin yatağını koydum yere 1-2 kere düşmüş kalkmış geri yatmış:)alışıyorlar bence çok geç kalkmamak lazım sonrası daha zor oluyor

Kendine ait bir oda olursa elbette yatar. Benim kardeşim çok sorunsuz bir bebekti. Öğle uykusuna bile kendi gidip uyurdu, hatta bir kere yatağına çıkamamış sadece kafasını koyup ayakta uyumuş, annem zor yetişmiş devrilmeden :) Siz öğretin bence, gel oğlum bak ne güzel odan var, benim yatağım burası babanınki burası seninkide burası diye. Benim çocuğum yok ama 2 yaştan sonra bende kendi odalarında uyumaları taraftarıyım.

Kendi odalarında yerde yatıyorlar. Çok sıcak bir yerde yaşıyoruz Beşikte çok terliyorlar. Havalar serinleyince beşiğe geçicekler inşallah. Bu arada bende ayağımda sallıyorum 2tane olunca epey zor oluyo.

benım çocuk cok hareketlı gece kalkar dıger odalara gıder dıyee odasını ayırmadım yada bazen cok yoruluyorum yanı dıger odada aglasa sesını duyamayabılırım onun ıcın seneye kadarr kendı odamda sonraa odasını güzelce düzenleyip oraya alıştırmayı planlıyorum

Anne değilim ama ben 1 yaşından itibaren kendi odamda yatmisim
5 yaşında bir görümcem var hala anne babasıyla aynı odada yatıyor ve tam bir bebek gibi davranıyor onu gördükçe ne kadar geç o kadar kötü diye düşünüyorum

haklısınız tabı hepınıze teşekkür edıyorumm ben de yeree dıger yatağını koyuyum düşerse oraya düşsün napıyım oyle böyle alısıcak artık ben bayağı bı anne babamın arasında yattım kucukken ayrı odam yatağım olmadı o yüzden cok sıkıntı cektım

[QUOgst: 36760257, member: 593074"]merhaba arkadaslarr benım 2 yasında oğlum var dogdugundan berı beşigindee yatıyor odasınıda ayırmadım sımdı beşiğine sığmıyor kendı odasında bazası var onu bugun benım odaya alıp yatakları bırlestırecegım ama korkuyorum düşermı edermı dıye ama bıyandanda alışması lazım dıye düşünüyorum sizler ne düşün bırde uyurken ayağımda sallayıp uyutuyorum buda benı fazlasıyla yoruyor yatağını bu sekıldee yapsam gıdıp kenı yatar uyurmuu yorumlarınızı bekliyorum anneler[/QUOTE]
Canim sakin odana alma.artik akli ercek yasta erken gibi gelebilir sana ama bu bi gercek.simdi odasini ayirmassan asla ayiramazsin

benım çocuk cok hareketlı gece kalkar dıger odalara gıder dıyee odasını ayırmadım yada bazen cok yoruluyorum yanı dıger odada aglasa sesını duyamayabılırım onun ıcın seneye kadarr kendı odamda sonraa odasını güzelce düzenleyip oraya alıştırmayı planlıyorum

kapiya takilan adini bilmiyorum da küçük engeller var kapisini acik birakip onu takabilirsiniz...

Diğer odalari da kilitleyip bir de telsiz koydunuz mu tamamdir

Ben duymadan diğer odaya gider gibi
düşünceleriniz 3 yasinda ve sonrasında da olacak hem de daha
fazla...yani sonu yok aslinda bu isin evi güvenli hale getirip kurallari şimdiden benimsemesini sağlamak daha doğru "bence" tabi

ben kızımı odası olmadığından dolayı 4 yaşına kadar yatak odamızda yerde yatırdım ama şu 1 aydır yeni evimizde odasında yatağında yatıyor.zorlanmadıda yere yastıkları koydum düşerse incinmesin diye çok şükür iyi oldu...gece arada kalkıp yanıma geliyor ama sonra odamda yatıcam diye geri gidiyor.bence ne kadar erken ayırırsan okadar iyi..

merhaba arkadaslarr benım 2 yasında oğlum var dogdugundan berı beşigindee yatıyor odasınıda ayırmadım sımdı beşiğine sığmıyor kendı odasında bazası var onu bugun benım odaya alıp yatakları bırlestırecegım ama korkuyorum düşermı edermı dıye ama bıyandanda alışması lazım dıye düşünüyorum sizler ne düşün bırde uyurken ayağımda sallayıp uyutuyorum buda benı fazlasıyla yoruyor yatağını bu sekıldee yapsam gıdıp kenı yatar uyurmuu yorumlarınızı bekliyorum anneler

Yaptığınız çok yanlış. Eğer evinizin imkanları el veriyorsa çocukların doğdukları andan itibaren anne babadan ayrı odalarda yatmaları gerekiyor. Anne babayla aynı odada kesinlikle uyumamaları lazım. Ruhsal gelişimlerini kötü yönde etkiliyor bilginize.

4 yaşıma kadar annemle babamla uyumuşum. kardeşim doğduktan sonra odama postalandım. çabuk alışmışım.

Kızım 3 yasına giricek Ekim'de . Kendi yatağında yatıyor bazen ben sallıyorum bazen kendisi yatağında uyuyor . Hanfendinin keyfine göre .6 aylıkken odası na alıştırmıştım .2 yasında grip öksürük oldu tıkanıyor die 1 hafta benımle yattı malesef cok cabuk alışıyorlar . Bi 7 8 ay benımle yattı en sonunda canıma tak etti koydum yatağına ama gece 8 9 hatta 15 falan yanı yarım saatte bir uyanıyordu mecbur yanıma almak zorunda kalıyordum .pesediyordum.1 hafta kendi yatağında yatar ise luneparka götüreceğimi söledim 2 hafta o şekilde gittik lüneparka artık alıştı zaten 4 ay oldu hemen hemen

benım oglum ayrı odasında yatıyor
2 .5 yasından berıde ıkea divanında yatıyor tek tuk dustugu oldu ama yataktan ayaklarının uzerıne uzanırken gıbı dıyım
fakat her sabah karsı yanımıza gelıyor
dogudgundan berı ılk 3 ayı saymazsak yanında yatarak uyutuyorum

Mobilyacılarda yataklarım kenarına takılan korkuluklar var onlardan alabilirsiniz. Düşmek gibi bir derdiniz olmaz içiniz rahat eder.

Back
X