• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli cesaretiyle yaptığım evlilik ve sonrası...

Şöyle söyleyeyim aile içi şiddet şikayete bağlı bir suç değildir.Takibi için şikayet unsuru aranmaz.Ama çocuklara el konulması olayı o kadar basit değil.Diyelim ki çocuk şiddet görüyorum diye karakola,zabıtalara,muhtarlığa,baroya başvurdu.Aile ve sosyal politikalar bakanlığı uzman gönderir o uzmanlar çocukla konuşur,aile yapısını incelenir sonra uygun görülürse çocuk koruma altına alınır

Bayan konuyu açtığına pişman oldu muhtemelen ve şuan korkuyor olduğuna eminim.
Ama korumalı çocuğunu.

Aciz bir zavaliymis Esiniz, Yaziklar olsun ona !!

Kendini savunmayan bir Bebege ve Kadina vurmasini biliyorda..
gidip calisip para kazanamiyor .. dengesiz !!
ayrilin su kemdini bklmezden cocuguda asla verme ...

o çocuğa kalkan elleri kırılsın. ben olsam onu orada paramparça ederdim. bebeğe vurmak, yüzünü gözünü morartmak nedir yaa. hadi sen şoktaydın, annen bari müdahale etseydi. başlarım ailesine, yuvasına.. böylelerinin alnına basacaksın damgayı. millet ne mal olduklarını bilsin de kimse kendini, doğacak zavallıları yakmasın..

Senin babandan kalma 3 5 bişiyin varsa deli değilsen bi kusurun yoksa aldatma vs bebek snde kalır. Salla gtsşn pisliği. Ha ayrılmam yatkta tek kalmam vs diyorsan o ayrı.bu konuyu açmak yerine dava açmalı idin... ne olacak vs vs deme boşan kurtul.:47:

sen iyice sasırdınmı konu sahibi, bebeğini döven adama yok cekişmeli mi boşanayım yok anlaşıp mı boşanayım diye soruyorsun. silkelen de bi kendine gel. başlarım parasına puluna. para gelir geri de ya çocuğuna bişey yapsa. Allah akıl fikir versin, hadi o kocan insan değil de sen nesin, bostan korkuluğu mu? o olay olunca basacaktın tekmeyi asıl.
sen aklıma mukayyet ol yarabbim ya.

Back
X