• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli cesaretiyle yaptığım evlilik ve sonrası...

Siz nasıl annesiniz? Siz anne misiniz?
Bebek dövülmüş, nelerin peşindesiniz..

İnşallah bebeği elinizden alırlar, çünkü can güvenliği yok!
Oky' mesaj atmış admine, inşallah bişeyler yapılabilir. :50:

Ayrıca üye içeriği neden silmiş? Sonradan başı yanmasın diye mi?
Konuyu bir alıntıdan buldum da okudum.

Düzenleme: Çocuk elinizden alınır diye mi sildiniz içeriği?

sabah duruyordu konu ama zaten alıntılıyanlar var üstelik silinse bile yönetim içeriği geri getirebiliyor boşuna silmiş yani:31: o çocuğu için kılını kıpırdatmamış ama kk kadınları bi bebeciğin dövülmesine sessiz kalmayacak vicdanlı kadınlardır.

sabah duruyordu konu ama zaten alıntılıyanlar var üstelik silinse bile yönetim içeriği geri getirebiliyor boşuna silmiş yani:31: o çocuğu için kılını kıpırdatmamış ama kk kadınları bi bebeciğin dövülmesine sessiz kalmayacak vicdanlı kadınlardır.

Aynen ablacım, alıntıdan okudum bende..
İnşallah bir yol bulunur, bebek orada kalmamalı..

Yazık gerçekten. Geçen haberlerde gördüm bir baba 1,5 yaşındaki bebeği tokatlamış yatırmış. Artık nasıl tokat attıysa zavallıcık uykusunda beyin kanamasından ölmüş :50: Sizin kocanız da böyle bir insan(!) işte.

O adam sizin yavrunuzu nefesi kesilene kadar dövmüş siz hala yok ailesi yardım etmedi, her şeyi annem yaptı diye konu açıyorsunuz. Siz bu adamdan boşanmıyorsanız kusura bakmayın ama her şeyi hakediyorsunuz. Size değil sadece o çocuğa üzüldüm.

mrb arkadaslar uzun suredır konu acıp acmamak arasında kaldım ve ısın ıcınden cıkamadım ıcın sızınle paylasmak ıstedım.

bundan 4 sene once nette tanıstık esımle o ankarada ben ıstanbuldaydm tanıstıktan 15gun sonra geldı yuz yuze gorusmeye ve benım tanıdım adam gayet uysal gırdıgı her ortama ayak uyduran benım bır dedıgımı ıkı etmeyen bı adamdı.evlendık yaklasık 3,5 senedır evlıyız ve beım tanıdım o adam gıttı yerıne asırı sınırı hıc bırseyden mutlu olmayan kendını bı odaya kapatıp butun gununu nette gecıren bı adam cıktı.evlendımızde esımın aılesı bı yatak odası takımı bı buzdolabı bırde teklı cekyat aldı gerı kalan butun esyayı cocugum dogdugunda cocuguma oda takımını hepsını benım aılem yaptı esımın aılesıde 3,5 senedır kıramızı oduyor benım babam bundan 11 sene once vefat ettı babamdan kalma ıkı daırem var fakat kırasını suan anneme gelıyor annem ya benım paramı bankaya yada esım gemıye gıttı donem cocugumun butun masraflarını o parayla karsılıyorum esım evlendımızden berı sureklı haklarını al soyle yap boyle yap benı yonetmeye calısıyor benı aıleeme dusman etmek ıcın elınden gelen herseyı yapıyor 3,5 senedır benım evıme hıc bır akrabam gelemıyor benım aılemı kendı cagırır geldıklerınde ya surat asar yada azarlar 2ay calısır 6ay yatar evde oldugu sure zarfınca ya nettedır yada puzzle basındadır tam bı asosyal herseyı kendı bılır en dogrusunu o yapar vs. benım evım ıstanbuda degıl esımın seltıfıka alması ıcın kursa gıtmesı gerektıgı ıcın bundan 1ay once ıstanbula aılemın yanına geldık.gecen gece cocugun dısı cıkıcagı ıcın huzursuz uyumak ıstemıyor esım benım elımden aldı cocugu ben uyutacam dıe odaya gıturdu bı sure sonra cocuk aglamaya cıglık atmaya basladı bır gırdımkı odaya cocugu uyumuyo dıe dovmus ve cocugun yuzu gozu mosmor artık nefesı kesılmıstı ben gıttım hemen besıge ne yapıyorsun sen dedım benıde dovmeye kalktı gecenın saat 2sı o sırada annem geldı oglum noldu vs dıe sormaya sonra anneme bagrıyo sen karısma vs dıe annem dedıkı oglum cocuk bu uyumadı dıe rahatsızlıgı vardır neden kızıp cocugu dovuyorsun dıe annem onu dedıgı ıcın kotu anne herseye karısan yuvamızı bozmaya calısan kadın oldu ona gore onun aılesı ve o mukemmel .benım calısmama ızın vermez en ufak bı kavgadada hemen sen anca butun gun evde yatıyorsun der hep hayalı oturdugu yerden zengın olmak nasıl olacaksa suan benı aıleme rezıl ettı kendı aılesının yanına kafa dagıtmaya gıttı.arkadaslar sızce ne yapmalıyım boyle bır kocayla bana fıkır verın
Senin kocandan ne köy-ne kasaba-ne koca- ne baba olur amaaaaaaaaaaa kusura bakma da senden de ne anne olur ne de evlat. yazıklar olsun senin gibi kadınlara. Bebeğinin dayaktan yüzü gözü morarmış üstelik gece yarısı sen de tık yok. Anneni kullandırman da cabası. Ve ayrıca sen nasıl oluyorda vefat etmiş babanın parasını alabiliyorsun.

Tuylerim diken diken oldu. El kadar bebegin dovulmus, ve esin belli ki senin malininin ustune oturmak istiyor. Ve sen hala o adamla birliktesin.

Bu tip kadıncıklar, ne anne babalarının aşağılanmasına ses çıkarırlar, ne çocuklarının ağzının burnunun dağılmasına çıkarırlar.
Tek ses çıkarabildikleri yer yatak odası içindir. O da şöyle olur. Kendimi bir hiç gibi hissediyorum, eşim benimle birlikte olmuyor, beni sevmediğini söylüyor, ama neden benimle yatakta birlikte olmuyor ama BEN ONU ÇOOOOOK SEVİYORUM ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ONDAN NASIL AYRILIRIM ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.

Ya Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar, el kadar bebek sizi gidip kime '' annem babam beni dayaktan nefesim kesilene kadar dövüyor, onlar beni sevmiyorlar beni birileri dayaktan korusun'' diyerek şikayet edebilsin. Tuuuuuuu sizin gibi kadınlara, sizin gibi kadınların yüzünden erkekler kendilerini bir halt zannediyorya zaten.

Hanımlar sakin lütfen, biliyorum bebek için korkuyorsunuz ama konu sahibesini aşağılayarak yardım edemezsiniz bebeğe.

Konu sahibesi,
derdiniz dairelerinizse eşiniz sizin mallarınızı falan alamaz, evlenmeden önce edinilen mallarda söz hakkı yoktur evlenilen kişinin, ki sizin mallarınız miras yoluyla elde edilmiş, mirasta damatların gelinlerin yasal hakkı yoktur.

Burda önemli olan bebeğinize uygulanan şiddet, vakit kaybetmeden çocuğunuz için darp raporu alıp harekete geçin.

Şikayet edilirse devlet kesinlikle bebeğe el koyar.
Bence bu durumda yaplması gereken kazen abinin gerekli yerlere bu olayı duyurması.
Adreside bulunur kolayca.
Vicdansız pislikler.

Eger cocugun yuzundeki izler morluklar gecmemisse hemen derhal polis raporu almaya gidin hazir o yokken. Aciz yaratik! Onu varya o koskoca 'adam' aglayana kadar dovuceksin sonra nie agliyon diye dovcen. Hayvan. Ya allah askina cocugunu daha el kadarken doven bi adamdan ne babalik beklersin? Hadi sana askindan ölüp bitse normalde cok super bi insan olsa sadece boyle bi seferlik cinnet gecirdi ama kopek gibi pisman desen bi ihtimal dvm et dereim ama adam hem seninde uzerine yuruyo, hem annene laf soyluyo, bosabmaya karsi gelmiyo hemde sirf senden nafaka koparmak icin daha uyutmayi bile beceremedigi cocugu almak istiyo. Ay delimidir nedir yaaa. Yapma cocuguna bunu:( o caniyle ayni ortama sokma bidaha:*( ben 27 yasindayim huzursuz bi ailede buyudum ve cok diyorum keske annem bosansaydi diye hatta bizi birakip gitseydi kendini bari kurtarsaydi bu huzursuzlukdan diye. Allahim hakkinda hayirli olani gonlune ilham eylesin insallah. Allaha emanet olun

Bir ay geçmiş olayın üstünden...
İz miz kaldığını sanmıyorum.
Konu sahibinin de bebeğinin dayak yediğini umursadığını sanmıyorum.
Bebek nedir ki???
Önemli olan "kocadır koca."
Konu sahibi madem konu açıyorsun..
Keşke başlık "eşim bebeğimi öldüresiye dövdü,ne yapmalıyım?" Olsaydı.
En azından normal bir insan böyle bir durum da "mal mülk "düşünmez bence.
Burda anne olan,anneliğe hazırlanan ve benim gibi anne olamayan bir çok kadın var.
Konu sahibi bebeğiyle ilgili yardım istememiş ki,onun derdi başka.
Kendi adıma söylemek istiyorum,
Daha çok şey yazmak isterim,daha fazla hakaret...
Ama sizin de dediğiniz gibi hakaret bebeği kurtaramayacak.:43:
İçin yanıyor,kendime hakim olamıyorum.

Sevgili yorumcular,
konuyla ilgili rahatsızlıklarınızı yöneticilerimize ilettim, ayrıca ufak bir araştırmada yaptım, bu gibi durumlarda yapılması gerekenleri öğrenmeniz için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın linkini veriyorum sizlere.
http://www.kadininstatusu.gov.tr/tr/19173/Siddete-Maruz-Kalindiginda

Mune Hanım bir sorum olacak.
Peki konu sahibini ve eşini şikayet etmemiz için herhengi bir adres vs.. gerekiyor mu?
Mesela gerekli yere başvurdum ama konu sahibesine dair bildiğim tek şey nicki.
Ne bir adres ne bir kimlik bilgisi yok.

bu konunun basligi

"daha yeni dis cikartan bebegimi yüzünü morartana kadar dövdü, dilekcekmi verdim bi güzel sikayet ettim onu dogduguna PİSMAN edicem"

olmaliydi, sen hala gelmis önemsiz detaylari anlatiyorsun burda, sakami bu??

ikinizide öldürmesinimi bekliyorsun o evde, hala o adamla ayni havayi soluyorsan senin icin üzelemem ama o yavrucak icin icim aciyor, anne ve babasini secemiyor insan umarim o yavrucagi annen alir sizin elinizden

Mune Hanım bir sorum olacak.
Peki konu sahibini ve eşini şikayet etmemiz için herhengi bir adres vs.. gerekiyor mu?
Mesela gerekli yere başvurdum ama konu sahibesine dair bildiğim tek şey nicki.
Ne bir adres ne bir kimlik bilgisi yok.

ip adresinden, nete girdiği telefon numarasına adresine kadar tespit edebilirler konu sahibini. yalnız acaba bu tip bir yazıyı ciddiye alır mı gerekli makamlar ben de onu bilmiyorum. bir de nasıl ispatlanır ki çocuk dayak yiyeli ne kadar olmuş iz vs var mı...

içim sıkılıyor konuyu okumayı bitiremedim bile o dayak mevzusundan sonra

ip adresinden, nete girdiği telefon numarasına adresine kadar tespit edebilirler konu sahibini. yalnız acaba bu tip bir yazıyı ciddiye alır mı gerekli makamlar ben de onu bilmiyorum. bir de nasıl ispatlanır ki çocuk dayak yiyeli ne kadar olmuş iz vs var mı...

Benim de takıldığım nokta bu açıkcası.
Bir ay önce olmuş sanırım olay.
İz kaldığını sanmam.
Bir de konu sahibesi yazdıklarını inkar da edebilir.

Aynen olayin üzerinden cok vakit gecmis. Darbe izlerinden eser kalmamistir ki. Konu sahibi hatta, öyle birsey olmadi ben abarttim derse? Bu da bir ihtimal yani... Kocasini iyice kötülemek icin yüzü gözü mos mor olmustu bebegin diye ya cidden abarttiysa? Ayrica cocuklarini bebeklerini döven ittiren kaktiran o kadar cok aile var ki, hatta icimizde bile var mutlaka. Kimin sesi cikabiliyor? Alkolik kocasinin eve gelip, 5 yasindaki kizini, oglunu, karisini dövüsüne bazen komsu, akraba olmamiza ragmen sesimizi cikaramiyoruz. Ya da komsumuz, akrabamiz kocasindan ayrilabiliyor mu, yok.

Not: Yanlis anlasilmasin, kimse bir sey yapmasin anlaminda demiyorum. Sadece bu olaylarin cokluguna ve hicbir sey yapilmayisina, yapilamayisina dikkat cekmek istedim.

benım evım ıstanbuda degıl esımın seltıfıka alması ıcın kursa gıtmesı gerektıgı ıcın bundan 1ay once ıstanbula aılemın yanına geldık.gecen gece cocugun dısı cıkıcagı ıcın huzursuz uyumak ıstemıyor esım benım elımden aldı cocugu ben uyutacam dıe odaya gıturdu bı sure sonra cocuk aglamaya cıglık atmaya basladı bır gırdımkı odaya cocugu uyumuyo dıe dovmus ve cocugun yuzu gozu mosmor artık nefesı kesılmıstı ben gıttım hemen besıge ne yapıyorsun sen dedım benıde dovmeye kalktı gecenın saat 2sı o sırada annem geldı oglum noldu vs dıe sormaya sonra anneme bagrıyo sen karısma vs dıe annem dedıkı oglum cocuk bu uyumadı dıe rahatsızlıgı vardır neden kızıp cocugu dovuyorsun dıe annem onu dedıgı ıcın kotu anne herseye karısan yuvamızı bozmaya calısan kadın oldu

benim anladigim olay gecen gece olmus, bir aydir istanbuldalarmis, benmi yanlis anladim

merak ettigim konuyu niye sildin bitanecik kocana sikayet gelmesindenmi korktun, lütfen bayanlar kocasi söz konusu yalniz kalir sonra. pess ki ne pes

benim anladigim olay gecen gece olmus, bir aydir istanbuldalarmis, benmi yanlis anladim

merak ettigim konuyu niye sildin bitanecik kocana sikayet gelmesindenmi korktun, lütfen bayanlar kocasi söz konusu yalniz kalir sonra. pess ki ne pes

Tekrar okudum ve haklısınız.
1 aydır istanbuldalar ve olay geçen gece olmuş.:26:

Back
X