• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli cesaretiyle yaptığım evlilik ve sonrası...

Tekrar okudum ve haklısınız.
1 aydır istanbuldalar ve olay geçen gece olmuş.:26:

umarim bu insan olmayan varligi bulurlarda cezasini ceker, morluklar duruyordur daha o zaman, bu delil olarak yeter umarim :/ ama pek ümitli degilim bisey olacagina dair, daha annesi bile arkasinda durmazken o yavrucagi savunan kim olucak

Allahım çıldırıcam şuan ağlamaktan zor yazıyorum.. Yavrum benim güzel meleğim nasıl döver o masumu vicdansız pis herif. Allah yardımcınız olsun.. Ama lütfen,,, o vicdansızdan uzaklaştırabilseniz keşke.. Çok kötü oldum yaa..

Konu başlığıyla konunun ana fikri arasında dağlar kadar fark var. Ben bu konuyu ilk gördüğümde konu sahibinin ilk mesajını okumamıştım, karı koca ilişkileri vs. benim yardımcı olamayacağım konulardır genelde. Evlilik konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur diye düşündüm. Daha sonra tekrar karşıma çıktı, baktım arkadaş silmiş ilk mesajı, dedim noluyor burda diye? Küçücük bir bebeğin dayak yediğini gördüm ve delirdim!!
Yahu arkadaşım eşin olacak herif orada çocuğunun yüzünü gözünü mosmor edip seni dövmeye kalkıp bi de annene bağırıp çağırırken annenle senin elin armut mu topluyordu?? İndiremediniz mi bu yaratığın kafasına bi şey??
Anneni de anlamadım, böyle bir durumda nasıl müdahale etmez yahu? Hadi ona da el kaldırsın bakalım, koskoca kadına. Benim bebeğime birisi el kaldıracak annem öldürür bile yahu! İnsana deli gücü gelir o anda.

Hala da kocam diyorsun, yani konu evladının, küçücük bir bebeğin dayak yemesi değil de kocan! :53: Eminim o kadar çok kişi atlamıştır ki bu konuyu bu yüzden. Çocuğun asıl konu değil de konudaki küçük ayrıntı resmen.

Şaka gibi! Umarım bir an önce müdahale edilir bu konuya. Bu çocuğun derhal daha güvenli bir ortama alınması gerekir.

Daha besikte dayak yemege baslayan bir bebek. Dis cikariyor demissin, demek ki 6-7 aylik bebegin. Baba dayagiyla buyuyecek bir cocuk. Bebeginize aciyorum, karanlik bir gelecegi var. 6 aylik bebegi doven yarin buyuyunce yuzune kezzap doker o cocugun.
Siz anne sifatini haketmiyorsunuz kusura bakmayin. Bir yerde "ben anneyim" demeyin, annelere hakaret olur. Söyle soyleyin" ben, maddi durumu oldugu halde bir y... k icin erkegin yakasindan ayrilmayan, ama soranlara da yuvami yikmiyorum disi kusum numarasi yapan, kundakdaki bebegini dovduren, vicdani alinmis bir kadinim."
Kimseye bosan demek istemem ama sen bir istisnasin. Kocan orda seni yerden yere carpsa, yataginda seni aldatsa, yine barismak istersen baris bise diyemem. Ama bebek dovmek nedir ya.
bir de kaynanaya bagiriyor. 7 den 70 şe kimseye saygisi yok adamin. Annen ve sen ne kadar erkek meraklisi ve kendini ezdiren kadinlarsiniz ya bunu kim ogretti size.
Erkekdir yapar dimi, karisini ve cocuklarini olduren adamlar senin kocan gibi tipler iste.
Hemen polis cagir ve o adama evden uzaklastirma cezasi ver

icim ciz etti
27 aylik bir kizim var
eline tas degecek diye aklimiz cikiyor
esinizin eller tutulan hicbir yani yok
ne babalik ne kocalik ne insanlik ne sorumluluk hicbirsey
nerden bulursunuz böyle asalak insanlari
yavruya yazik yaa

Şu şartlar altında yapılabilecek pek bir şey yok.Aile içi istismar olayın konusu.Delil yetersizliği sebebiyle takipsizlik verilir.Darp izlerinin kaldığını sanmıyorum bayanın da söz konusu eylemi gerçekleştiren şahıs aleyhine tanıklık yapacağını ve şikayetçi olacağını sanmıyorum ve hatta eminim .Bilişim ortamında anlatılan suç,suça konu eylemlerin ispat ve isnadı daha zor olduğu için takipsizlik çoğunun kaderi oluyor.Umalım ki olayın üzerinden 1 ay geçmemiş olsun,darp izleri mağdurun vücudunda duruyor olsun ve dış beden muayenesinde ortaya çıksın . Aksi takdirde süreç maalesef belirttiğim şekilde ilerleyecek.

Yapis canim o kocana yapis, sakin birakma yuvani yikma, bebegine iskence etsin ama sen etegine yapis tamam mi, erkeksiz kalirsin yoksa yanginlara dusersin aman. Erkeksiz hayat gecer mi karinca kadar kocan olsun dimi yani. Cunku dunyadaki son erkek senin kocan. Onu da kacirirsan ne yapacaksin dimi.
.....................
Valla yazamiyorum ceza alirim iyki kk kadinlarinin eline dusmedin yoksa gercek hayatta seni gorsek bilmiyorum ne yapardik

Bayanlar çoğunuz annesiniz,öfkenizi anlaşılabilir.Ama yapacağımız yorumların nasıl bir muhattap bulduğunu ve o muhattapın ruh halini bilmiyoruz.Burada bizim öfkeyle yaptığımız yorum karşı tarafın duygularını tahrik edebilir bunalımlı bir ruh haline girebilir ki yaşadığı olayların ciddiyetini idrak edemediği belli .Gidip eşine çatabilir eşinin sorunları çözme yöntemi ortada veya intihar gibi yollara başvurabilir ki bunların hepsinin TCK da yeri vardır. Tamamen vicdan ve acıma duygusuyla yaptığınız yorumlar sebebiyle sorumlu olursunuz.Konu çok hassas aman dikkat

Şu şartlar altında yapılabilecek pek bir şey yok.Aile içi istismar olayın konusu.Delil yetersizliği sebebiyle takipsizlik verilir.Darp izlerinin kaldığını sanmıyorum bayanın da söz konusu eylemi gerçekleştiren şahıs aleyhine tanıklık yapacağını ve şikayetçi olacağını sanmıyorum ve hatta eminim .Bilişim ortamında anlatılan suç,suça konu eylemlerin ispat ve isnadı daha zor olduğu için takipsizlik çoğunun kaderi oluyor.Umalım ki olayın üzerinden 1 ay geçmemiş olsun,darp izleri mağdurun vücudunda duruyor olsun ve dış beden muayenesinde ortaya çıksın . Aksi takdirde süreç maalesef belirttiğim şekilde ilerleyecek.

Geçen gece oldu yazmış .

Ben İnternet Evliliği Konusuna Hiç Sıcak Bakmıyorum Hatta Baya da Katıyım Diyebilirim

Nette Dolanan Erkeklerin Birçoğu Zengin Kız Avında Çok Gördüm Farkettim Bu Durumu Kaç Arkadaşımı Uyardım Dinlemediler Beni O Ayrı

Canım Dolandırıcılar En Çok Nette Geziniyor Lütfen Netten Kimseyle Evlilik Kurmayın Arkadaş Olmak Güzel Ama Evlilik Çok Farklı

Netteki Adamlara Bakıyorumda Çoğu da Fakir Yada Liseyi Bile Okumamış Tipler :ssz:

Nette Çok Vakit Geçiren Adamları İyi Gözlemleyin Mutlaka Aradığı Birileri Vardır

Ben İnternet Evliliği Konusuna Hiç Sıcak Bakmıyorum Hatta Baya da Katıyım Diyebilirim

Nette Dolanan Erkeklerin Birçoğu Zengin Kız Avında Çok Gördüm Farkettim Bu Durumu Kaç Arkadaşımı Uyardım Dinlemediler Beni O Ayrı

Canım Dolandırıcılar En Çok Nette Geziniyor Lütfen Netten Kimseyle Evlilik Kurmayın Arkadaş Olmak Güzel Ama Evlilik Çok Farklı

Netteki Adamlara Bakıyorumda Çoğu da Fakir Yada Liseyi Bile Okumamış Tipler :ssz:

Nette Çok Vakit Geçiren Adamları İyi Gözlemleyin Mutlaka Aradığı Birileri Vardır

Mesela amcamın oğlu netten tanıştı evlende 7 senelik evliler şükür mutlular. Abim üni mezunu
Mutlu olan da çok .
Bende nette tanıştım 3 yıldır beraberiz yani genelleme yapamayız . Sevgilimde üni mezunu :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaa ben oraya dikkat etmedim.O zaman istismarın ispatı mümkün.Olay cumhuriyet savcısına intikal ettikten sonra aile mahkemesi hakimi bir takım önlemler alacaktır zaten.Hadi bakalım inşallah

Otobüsle gelirken bir teyzeyle tanıştım. Konuştuk epey işte.
Kızının çocuklarına devlet el koymuş yurda verilcekmiş .
16 yaşındaki kızı babası dövmüş . Ama kız karakola gidip şikayet etmiş .
Onla beraber 3 kardeşinide alıyormuşlar.
Şikayetçi olmazsa bayan genede el konulur mu ?

Genelleme yapmamalısınız bence. Çevremde bu tarz evlenipte mutlu olan bir çok örnek var ve bende sevdiceğimle internetten tanıştım yaza da evleniyorum ve ikimizde Üniversite mezunuyuz. Aklı selim insanlarız kısmetin nereden geleceği belli olmaz

Nette Çok Vakit Geçiren Adamları İyi Gözlemleyin Mutlaka Aradığı Birileri Vardır[/QUOT

Eşimle internette tanıştım..
Üniversite mezunu.
Fakir değil..
Aksine liseyi bile okuyamamış ve fakir olan bendim.
Ayrıca bu durumun adamla sanal alemden tanışmasıyla bir ilgisi yok.
İnsan vicdansızsa sanalda da reelde de tanışmış olsa o dayağı atar.
Bir insanı fakir yada zengin diye ayırmak hoş değil.
Vicdan yoksa fakir de döver zenginde.

Son düzenleme:
Otobüsle gelirken bir teyzeyle tanıştım. Konuştuk epey işte.
Kızının çocuklarına devlet el koymuş yurda verilcekmiş .
16 yaşındaki kızı babası dövmüş . Ama kız karakola gidip şikayet etmiş .
Onla beraber 3 kardeşinide alıyormuşlar.
Şikayetçi olmazsa bayan genede el konulur mu ?

Şöyle söyleyeyim aile içi şiddet şikayete bağlı bir suç değildir.Takibi için şikayet unsuru aranmaz.Ama çocuklara el konulması olayı o kadar basit değil.Diyelim ki çocuk şiddet görüyorum diye karakola,zabıtalara,muhtarlığa,baroya başvurdu.Aile ve sosyal politikalar bakanlığı uzman gönderir o uzmanlar çocukla konuşur,aile yapısını incelenir sonra uygun görülürse çocuk koruma altına alınır

Back
X