teşekkürler yararlı bilgiler içina.s.kardeşim -elfni-oğullarını 2 hafta önce sünnet ettirdi,küçük 1,5 büyük 6,5 yaşında idi,desene kılpayı tutturmuşyerimseniben
evet talin sağol .biz de bir problem olmadı çok şükür.Ama kesinlikle genel anesteziyi tavsiye ediyorum;hem anne babanın hem de çocukların üzülmemesi için.
canım benim ben 1 ay önce oğlumu sünnet ettirdim henüz 2 yaşında mecburi oldu gerçi ama çokta rahat oldu birde bezlendiği için çok çabuk toparlandı ve ilerde bunu hatırlamıycak bu açıdan bence iyi oldu omzumdan onun yükü kalktı
gercekten cok sagol.bende bu yaz sunnet ettirmeyi dusunuyodum hemen hemen 1.5 2 yasinda falan olacak.onun icin artik 7 yasi bekliycem.Allah razi olsun canima.s.
saol canım umarım hepimiz çocuklarımızın güzel günlerini görürüz
ben de 3-6 yaş arası sünnet edilmemeli diye biliyordum.oğlum2,5 yaşında .acaba yanlış bir zamanla mı?bu kış sünnet olsun istiyordum aslında.ayrıca sürekli eli pipisine gidiyor..büyükler de sünnet zamanı geldi diyorlar....bilemiyorum artık
erken yaşta yapılan sünnet çocukların boylarının uzamasına etki ediyormuş.etrafımızdaki kadınlardan bu şekilde yorumlar aldım.ama ne kadar doğru bilemiyorum.
sünnet sonrası çocuklarının vucut gelişimlerinde ani bir değişiklik hisseden oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?