- Konu Sahibi turkan2002
Arkadaşlar söze nerden başlayacağımı bilmiyorum.Anneme karşı çok soğudum bu sıralar.Hiç canım onu görmek istemiyor.Bazı şeyleri kaldıramıyorum.Çünkü annem tam bir misafir hastası.Millete iyi gözükmek için resmen benim ve KIZ kardeşlerimin üzerine bindikçe biniyor.(Erkek kardeşim hariç)Ben ve 3 kız kardeşimde bu duruma çok sinir oluyoruz.Hep birilerini çağırmak ve onlara gitmek derdinde.Hep herkesin onu övmesini felan isteyen bir tip.Biz hepimiz evliyiz ve çocuklarımız da var.Benim annemin evine canım hiç gitmek istemiyor.Çünkü çok sıkılıyorum.Ya insan evladım torunum gelecek diye sevinir.Ben bunu annemde hissedemiyorum.Ben zaten haftada 1 gidiyorum çalıştığım için.Ogünde beraber rahat rahat oturmak istiyorum.Ama nerde illa birilerini çağıracak.Ya bi komşu ya bir akraba.Ben anca misafirlere servis yapayım.Annemin yüzüne söylüyorum.Ya ben bıktım misafirden zaten haftanın bi günü geliyom bırakta rahat rahat oturalım diyorum.Ama he hı diyor.Napıp yapıyor birileri geliyor.Yok aramışta gelecekmiş şu napayım yok diyemedim diyor.Ya sıkıldım ya.Ablalarımda aynı şekilde çok şikayetçi.Bana sözde gel felan diyor ama samimiyetine inanmıyorum.Beni ve torununu özlese böle davranır mı?Hayatını misafirlere ve gezmelere odaklamış durumda.Ne yapılır ki budurum da sizce?Acaba uzun bir müddet hep bahane yaparak gitmesem mi?Siz ne yapardınız bu durumda arkadaşlar ?Bana bir akıl verin lütfennnnsenağlamasenağlama