- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
bi kaç yıl önce ilk görev yerim olan köyde bir eve misafirliğe gitmiştim evin gelininin 8 aylık bi kız bebegi vardı, onunda 6 yıl sonra tedaviyle olmus bebişi. bana sorular sormaya basladı. işte üniversite mi okudun, araba kullanmayı nerden ögrendin kıyafetlerin güzel yüzün güzel vs vs konusmaya basladı. ve en sonunda bana ne dedi biliyo musunuz her şeyin var iyi hos ama bunlar olacagına bir cocugun olsaymıs neyse ki bende de cocuk var. ŞOK OLDUM! bre densiz yıllarca sende istemişsin neden şimdi acı cekecegimi bile bile bunu yapıyorsun.
işte canım sunu dicem, bu tür insanlar genelde sende olanları hazmedemedikleri için sende olmayan ve senın cok istediklerinle vururlar seni. cunku asagılık kompleksli ruhlarını ancak böyle tatmin ederler.
geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...
Sende onların ortamina girme kendinide üzmemiş olursun kafan rahatlar.. Bu tip bencillerin ortamında olsan ne yazar, olmasan ne?geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?