çocuklarıyla hava atan kadınlar

Aynen katılıyorum canım. İnsanlar bir şeylerle övünmeye başladı mı bil ki bi komplexleri vardır. Bu bazen sende olan bir şeyi kıskanmalarından da olur bazen de kendi hayatlarındaki tatminsizliklerinden. Şöyle bir dönüp baktığında hayatında yaptığı en büyük şey çocuk doğurabilmek olunca övünesi geliyor demek ki insanların. Hiç kafanı takma hatta onlara acı bence. Rabbim bir kulunun kalbini böyle kıranın yanında bırakır mı?

Ben de deli oluyorum.
Dünyadaki en büyük başarı çocuk yapmakmış gibi davranıyorlar.
Çocukları olmasa ölürmüş bu tarz tipler hayatlarını sürdüremezlermiş.
Ben de 4 yıl evli kaldım ve boşandım çocuk istemediğim için o zamanlar olmadı.
En yakın arkadaşımınbir kız çocugu var , o kadar tatlı ki maşallah . Ama annesi çocugu gözüme gözüme soktuğu için çocuktan nefret eder oldum. Bu arkadaşım ise günde en az 10 tane çocugunun resmını bana mesajla atıyor sanki annesi o değil benim. Banane ise...
Benim de köpeğim var ben de o çocugunun resmini bana yollayınca ben de ona köpeğimi yolluyorum.

Teyzemin yeni torunu oldu, teyzem telefonda sürekli annenlere bir torun ver annenlere bir torun ver başımın etini yiyordu .

Sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrrrrrrr. Ben çocuk diye ölmüyorum ya zaten daha evli de değilim. Hele ki siz istiyormuşsunuz böyle davranmaları çok ayıp.

arkadaşlar hepinizin cevaplarını tek tek okudum ne kadarda haklısınız bunlar hiç bitmez ve hep devam ederler en iyisi bağlantıyı kesmek bunlar densiz ve cahiller ama insanın içini acıtıyorlar allaha havale ediyorum rabbim isteyen herkese evlat versin olanlarada hayırlı ömür versin inş..işte insan ister istemez takıyor bu kadınlar genelde her ortamda oluyor birde bunların yaşlı ve güncü versiyonları var onlarda gelinleri yada kızları ile hava atıyorlar hele birde arka arkaya olanları hiç sorma nasıl hava nasıl hava artık diyecek cümle bulamıyorum bunlardan kurtuluş yok.

bir arkadaş var hele facebookta çocuğuna nazar değicek diye ben korkuyorum her halinin paylaşıyor. masum o bebiş nazar değer yaa

sen o ortamdan uzak durursun artık. böyle konuşulunca stres altına giriyorsun bu hamileliği daha çok engeller. boşver sen onları.
herşeyin başı ruh sağlığı.. psikolojini bozan insanlarla takılma yeter.

selam canım öncelikle cinayet islemis katil bir kadın kahkaha atarak övünüyorsa haramaa bukadar bağlıysa görüsmen bile tuhaf bebek aldırmak korunma yöntemi değil bir CİNAYETTİR !
Zevkinize gelince yapıyorsunuz bebek olunca aldırıyorsunuz (sağlık nedeni ile aldırmak zorunda olanları demiyorum istemediği için aldıranları diyorum ))
bu zihniyet her zaman midemi bulandırıyor
ikinci olarak kimin ne zaman evlad sahibi olucağını ancak ve ancak Allah bilir
bununla alay etmek laf dokundurmlaükta sahsiyetsiz kisilerin karakteri olmayan bedenlerini oyalama cabasıdır hiç sıkma canını
sen allahına dua et namaz kıl bol bol avuç aç bana yardımcı ol de zekeriya as efendimiz allaha avuc acmıs ve o yasında baba olmus
oyüzden olmaz deme neler neler var 30seneden sonra menepoza yakın doğuranlar bile var
böyle insanlarla görüsmemen senin yararına bence

cnm en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almanı diliorum..
ben bu insanları anlayamıorum. marifet doğurmak sanki.. önemli olan onu güzel bi şekilde yetiştirebilmek.. zaten bebek aldırdığını hiç içi sızlamadan anlatan bi kadın insan değildir zaten.. uzak durmak lazım böylelerinden...
bende bu konularda çok düşünceliyim o yüzden insanlara hayret ediorum...
benim bi ark çocuğu olmuyo, ya ben onun yanında çocuğumu öpemiyorum sevemiyorum üzülmesin diye..
bazen yarışmalara katılıp ödül kazanıorum.. yengem yan dairede oturuyor.. aman o görmesin, üzülmesin, o neden yapabiliosa ben yapamıorum die düşünmemesi için çoğu zaman ben gidip alıorum kargodan.. kimseye de bahsetmiorum.. es kaza öğrendiler diyelim o kadar mahcup oluyorum ki..
velhasıl halden anlamak gerek..
Allah yardımcın olsun cnm.. sen o densizlere kulak asma.. vardır bi zamanı.. ol der oluverir inş..

Sende onların ortamina girme kendinide üzmemiş olursun kafan rahatlar.. Bu tip bencillerin ortamında olsan ne yazar, olmasan ne?

Bırak arkadaşım boşver uzak dur. Kendinide üzme böyle patavatsız kişiler için. Allah gönlüne göre versin. Sen ve senin gibi bebek isteyen herkeze Rabbim hayırlı ile nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallah ..

Ayrıca;

Orda burda çocuklarını kullanıpta hava atan,kendi egosunu şişiren,sanki dünyada Birtek kendileri doğurmuş gibi kendiyle gurur duyan, Birtek onlar çile çekmiş gibi dert yanan, çocuğunu öve öve bitiremeyen, oğlunun Yada kızının yanında sırf Facede ekleyeceğim diye havamız olsun diye sırf çocuklarını kullanmak amaçlı bukalemun gibi şekilden şekile giren kadınlara inanılmaz sinirrrrr oluyorum!!

Bu kadar basit..

:))

benimde arkadasim dogum yapmisti
o zamanlar dogum yapmamistim cocuklarim yoktu daha
ikinci cocuguna dogum yapti
bebeginin fotosunu paylasti
altina guzel dileklerde bulundum
bana verdigi cevap
allah bana iki evladi layik gordu demekki diye yazdi
ay icime bir dokundu

biliyordu oysa o konularda sorun yasadigimi

hayretle okuyorum şöyle şeyleri
nasıl bir dünyada yasıyoruz
annelerîn daha merhametli olmaları gerekirken bazılarının
yaptıkları şok edîyor beni Allah sonumuzu hayretsin

ve aslinda anlatilmaz bir duygu

hava atmak gibi goruluyor ama o hava kendilerine

kucuk bir cocugu dusunun yaptigi resmi herkese gosterir
yada giydigi cok guzel bir kiyafetten dolayi istemsiz simarir kendini ozel hisseder
aslinda cogu zaman o kadar masumdur anneler

mesela

kizim yurumeye basladi
ilk spor fiyakali ayakkabilarini ve elbisesini giydirip
yuruttugumuz zaman sokakta
ucuyorduk adeta o an sadece esim cocugum ve ben vardim sanki dunyada

cocugumun tatligina bakip gulumseyen insanlara karsi bir gurur olusmustu icimden
benim kizim diye
oysa evet herkes doguruyo
ama ben tum dunyayi dogurmadim ya sadece kendi kizimi dogurdum

kizlarimi arabalarina koyup sokakta yurudugum zaman gozlerim hep onlarda
ister istemez hep ilgiliyim gulumsuyorum hele kucugu yeni cikan disini gosterttigi zaman
sesli yada sessiz seviyorum durup dururken
tramda ozellikle bana bakip guluyorlar cogu kez
belki iclerinden canlari aciyan vardir orasini dusunemiyorum ki o an

simdi karsidan cocugum olsun diye cirpinan bir kadin gorse uzulurmu hic dusunmedim o zaman
umarim gormemistir umarim uzulmemistir uzulmesinde bende cok uzuldum zamaninda
ilk evliligimde uc dusuk ikinci evliligimde umutsuz bir doktor ziyaretinden sonra
kendimi maddi manevi hazirlicaktimki tedavi olmaya
iki cocuk pes pese oldu

paylasim listemde evlenmemis cocugu olmayan benden buyuk bir akraba var
bazen onu dusunuyorum ama bilemiyorum o uzulur ihtimaliyle paylasim yapmaktanda cekinmiyorum
dogrusu
bir anne icin cocugunun "pirt" yapmasi kimi zaman sevinc gozyaslari olabiliyor derlerdi de asla inanmazdim
cok simarik bir cocugun abartili hareketlerine gulen ve cok buyuk bir seymis gibi birbirlerine gosteren kadinlarida
anlamazdim
taaki kizim olasiya kadar

Allah isteyenlere versin saglikli guzel bebekler bagislasin
sabirli olun dua edin umit edin ama kinlenmeyini
kiskanmayin alinmayin hayirlisini isteyin allahtan..

Gerçekten çok kötü bir konuşma. Böyle kadınlarla karşılaşmadım henüz inş karşılaşmam yoksa kendime hakim olamayablrm. Bu konularda çok kızıyorm bayanlara. Bize ne yani milletin yatak hayatından veya özel hayatından. Nie bunları sesli dile getiriyolarki. Çok saçma

Bazen insanlar bilmeden farkına varmadanda böyle bi konuşma yapabilir. Mesela : annem birgün en yakın arkadaşına( çocuğu yok geç evlendi) ' iyki çocuklarım var çok mutlyuum valla ' demişti. O kadının suratı ve benm suratım bi karış oldu. Annem bilerek söylememmiştir. Uyardım onu daha sonra. Çok üzülüdü tabi. Bazen böle istenmedende laf söylenebiliyo ne yazkki

5 yillik evli bir arkadasim is yerimden samimiyizde cocugu olmuyor hamile oldugumu aylarca soylemedim baskalarindan duydu yanima geldi uzulmesin diye cok bahsetmek istemedim cunku konusunca uzuluyo ic geciriyo anlayisli olmak gerek bende 3 sene bebek istemedik korunduk is yerimde benim arkamdan konusuyolardi kisir diye onceleri cok takiyodum sonra konusana cevabi yapistirdim susturdum insanlari .Allah bunlari islah etsin sende duyma baktin cok konusuyolar sustur canini sikma degmez insallah tez zamanda kucagin bebekle dolar

çeketini üstüme atsa hamile kalıyorum diyene şöyle" aman dikkat et pantolonunu üstüne atmasın sonra işin içinden çıkamazsın mazallah"diye güzel bir cevap verebilirsin.allah akıl fikir versin o ınsancıklara.bilmiyorlarki şu dünyada sahip olduklarımızda olmadıklarımızda bir sınav vesilesidir.her şeyin hayırlısını versin rabbim.

Ne kadar patavsız ve düşüncesiz insanlarmış. Eşimin çok yakın bir arkadaşı var. Eşide dünya tatlısıdır. Uzun bir süredir çocuk sahibi olmayı istiyorlar fakat olmuyor. Birde aynı mahallede doğup büyümüş, aynı okullarda okumuşlar. Samimiyetleri o kadar eskiye dayanır. Biz daha söyleyemedik bile onlara Üzülürler diye.İnşallah rabbim onlarada sanada hayırlı ve güzel evlatlar nasip eder.

Yazdıklarınıza gerçekten çok üzüldüm insanlar gerçektende çok patavatsız.Allahın verdiği şeye sen niye şişersin ki.idrak edemiyorlar mı anlamıyorum Allah istemese sen kimsin.Sen sadece aracısın vereninde Allah alanında Allah olduğu bir gerçek boşverin çok kafaya takmayın gülün geçin çünkü aciz olan öyle düşünen insanlar.Allah gönlünüze göre verisn.

Hiç kafana takma bence. Ben karaktersiz insanların sözlerine önem vermiyorum. Birlikte zaman geçirmek zorunda olduğun insanlar keşke hep iyi karakterli insanlar olsa. Ama bahsettiğin kişiler biraz malmış. Hiç canını sıkma. Senin için iyi şeyler olur umarım. Sen kalbini bu gibi insanların pislikleriyle kirletme.

Baştan çocuklarını öven kadınlar olarak anladım ben konuyu, öyle bir tanıdığım var da tek muhabbetimiz 2 yaşındaki kızının yabancı müzikler dinlemesi, kıyafetlerini kendi seçmesi, ayaklarının büyüklüğünden boyunun uzun olacağı da..

Allahın verdiği can' la kendi özel yeteneğiymiş gibi övünenlere ayar oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…