çocuklarıyla hava atan kadınlar

çocuk sahibi olduğunuzda da devam edecek bu muhabbetler bu kez de;

sütün yaramamış, benim sütüm dolar taşardı, bebeğim topaç gibiydi, 10 ay emzirdim sadece...
daha yürümedi mi geç kalmış 8 aylıkken koşuyordu benimki...
2 yaşına geldi hala konuşmuyor mu, benimki 1 yaşında masal anlatıyordu...
aaaa daha bilmemkaç kilo mu benimki 6 aylıkken o kilodaydı...
ay sen besleyememişsin bunu benimki hiç yemek seçmez...
3 yaşındayken toplama çıkarma yapıyordu benimki, senin kız daha sayı sayamıyor mu...

liste uzar gider...
yani bu kadınlar size hep hava atacaklar, dinlemeyin bile deneyimle sabittir

böyle densiz insanlardan nefret ediyorum
övündükleri konuya bak Allah herkesin evladını kendine bağışlasın
olmayanlara da en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
işyerinde gelen öyle kadın müşteriler görüyorum ki ben utanıyorum onların yerine
bir havalar gurur kibir insanları hor görme
malesef bu zihniyetle yetiştirdikleri cocuklarda kendileri gibi oluyor
ona buna laf sokmayı bırakıp kendi hayatlarına yönelseler ...

Daha 2.5 yıl olmuş canım benim hayıflanma, sağlık problemin yoksa elbet bir gün olacaktır varsa da tedavine devam et aksatma :)

Bir de ev yerleştirme muhabbetleri oluyor bunların,denk geldin mi hiç ?

Ev yerleştirmeye giderken :

Ev yerleştirmeden dönerken :

Evlenince :

uuu onu görmedim ben :26:

bak bak biz eve gittik azcıkda seviştik, ucundan azcık ama bak sakın yanlış anlaşılmasın evlenmeden vermiyorum sadece öpüşüyorum fakat bunu nedense millete hissettirmek istiyorum demek oluyor o yukarıdaki ifadeler bence...

yeme bizi necla yeme biziii

Bunu kasıtlı yaptıklarına inanıyorum artık, bebeğim olamayacağını bilen bir arkadaşım beni her gördüğünde başlıyor anlatmaya, neredeyse çocuğun ana sınıfı derslerini birlikte yapacağız. Bir diğeri ikinci kez çocuk sahibi oldu, ne zaman karşılaşsam annelik böyle annelik şöyle... Biri gelir eee ne zaman evleneceksiniz, zaten birlikte yaşıyorsunuz, arkadan fısıldaşmalar evlenmeyi de beceremedi ya adam bunu kekliyor =)))) Yani yüzüme karşı ayrı, arkamdan ayrı sinir ediyorlar =))

Bir gün herkesin bir arada olduğu zaman, açtım ağzımı yumdum gözümü, Allah ne verdiyse ... Ohh çok da iyi yaptım, şimdi de önce kanser sonra menapoz sıyırdı herhalde diye dedikodu yapıyorlar =))) Velhasıl konuşmak için yaratılmışlar, susmuyorlar =)) Duymamaya çalış.

Rabbim gönlüne göre versin, evladını sıhhatle kucağına aldığın günleri göstersin inş.

arkadaşa katılıyorum..ilk çocuklarımda erken doğum yaptım ufak doğdular ikizler zaten.tüp bebek onlar çok özenmeme rağmen öyle oldu kısmet..neyse bu sefer kihamileliğimde sağlıkçı bir arkadaş diyor ki bana bak iyi beslen ilkinde de küçük doğmuştu çocuklar bu da öyle olmasın.

Allah'ın cahili onlar ikizdi ve 1,5 ay erken doğdular diyecektim tuttum kendimi ama moralimi yerle bir etti..

yani insanlar susmaz,konuşur konuşur çıldırtana kadar konuşurlar..tıkayacaksın kulaklarını,inan hamile kalınca da başka birşey bulacaklar..

gerçekten yaptıkları çok ayıp ben anlamıyorum bu insanları ne kadar düşüncesizler..
ben olsam utanırım bu şekilde konuşmaya.

onlar ayrı bir tür zaten
.yaşı kaç olursa olsun yapamadıklarını çocuklara yaptırıp onlarla ego tatmini yapanlar var afedersniz.
kimin ne düşündüğü onların umrunda değildir eminim.ceketimi atsam hamile kalır vs olayı da çok ayıp bir yaklaşım maalesef çok sık kullanılıyor .

bu insanların huyunu bildiğin halde sende niye özelini 2.yi istediğini anlatıyosunki

Maalesef bazi insanlar cok dusuncesiz ve cok patavatsiz... eger seni cok yipratiyorsa bu tur insanlari cevrenden cikar yavas yavas.. cunku bunlar hamile kalip cocugun olsa da seni rahat birakmayacak... ayni turden bir komsum bana gecen 'ben pespese dort tane oglan dogurdum, hic zorlanmadim, ne varmis cocuk dogurmada' dedi.. sonra bana donup 'senin ikinci olmuyormu?' Dedi sok oldum... kizim daha 2,5 yasinda... mantiga bakarmisin? Bi daha da o komsumla gorusmemeye ozen gosterdim..

Rabbim insallah sana en kisa zamanda saglikli bir evlad nasip eder... bu tur luzumsuz laflara takma kafani...

Okuyunca aklımdan aynen bunlar geçti.

Konu sahibi arkadaşım madem öyle görüşme bu insanlarla,
seni mutlu etmeyen, canını sıkan insanlarla ne işin var?
Uzak dur...

Bunun bir de hamilelik versiyonları var.

Bana da gören -ayy hiç göbeğin çıkmamışşş hamile değil gibisin- falan. Biri der sen yiyip içmiyor musun bu ne hal. Ben zaten ömrü billah bıktım şu zayıfsın diyen insanlardan, alamıyorum işte 48den yukarı çıkmıyor. Daha 2 kilo ancak almışım ona da hayret ettim nasıl aldıysam. Göbeğin yok diyenlere anası gibi fit doğacak diyorum artık. Vallahi ben de bıktım patavatsız insanlardan

Yani insanlar her türlü eleştirecek birşeyler buluyor.

Sağolsun bi arkadaşım da haftada bir beni hamile görür rüyasında"ayyy true rüyamda hamileydin,nasıl yakışmış hamilelik..varmı bebek?" Ben bile o kadar sık görmüyorum kendimi rüyamda dedim (kız kardeşi 2 aylık hamile) "xxxxx nde çok rahat geçiyor hamileliği" sanki sorduk! Tövbe tövbe

wohooo bir de okul versiyonları var ki tam trajik
- bizim oğlan 3 dili ana dili gibi, 7 dili baba dili gibi konuşuyor, bu da yetmezmiş gibi bir de kuş dili var
- sayısal zekası çok gelişmiş diyor öğretmeni, kesin astronot olacak benim oğluşum
- bizim kız doğuştan balerin 1.5 yaşında parmaklarının ucunda yürüyordu

yani hamilelikten başlayarak listeyi sonsuza kadar uzatabilirsiniiz

canım seni okadar iyi anlıyorum kiyaşamayan asla anlamaz hatta bazıları varki yaşayıp çocuk sahibi olduktan sonra unutuyorlar tabiki herkes aynı değil ama ben öylelerini de gördüm yaşadım 4 yıldır olmuyor benimde neler yaptı komşularım gurbetteyim yalnızım hiçbiriyle konuşmuyorum yani kapımı çalan yok hatta kapısını çalacağım adam gibi komşum yoktembelsiniz benim kocam yorgunda gelse o işi yapar ceviz vs yedir hahahaaaa falan filan hepsini rabbime havale ettim....sende boşver canım rabbim çok büyük bizlere de verecek hayırlı evlatlar inşallah....

o çocuklar büyür, çocukları olur bu defa torunla hava atmaya başlarlar
günlerde fazla kısır yemekten oluyo bu kısır döngü

Edep Ya HU...Sen sıkma canını Melekçim.Yatağını özelini anlatan bu tip insanlardan da uzak durmalısın bence.Ahlaksız kadın utanmasa bizim bey ceketini birde sana atsın der çıkar işin içinden.Yani bu tarz konuşmalar yapanlardan beklerim ben bu lafı.O yüzden sen sabret herşeyin bir zamanı vardır.Rabbim en doğrusunu en güzelini bilir.Bak benim etrafımda hiç evlat sahibi olamayan bir sürü insana var.Ve hepside evlatlık aldılar.Yan komşum (bacısı ölünde)40 lı yeğenini evlat olarak aldı.Bir diğer komşum yine yeğenini aldı.Dayım tanımadığı birinden aldı.Yan bloktaki kadın Ç.E.K dan almış Allah o 5 yıl sonra doğal yolla evlat nasip etti.Arka komşumun 9,5 yıldır olmuyordu şimdi 8 aylık,13 yıllık arkadaşımın olmuyordu şimdi 5 yaşında kızı ve normal yolla 3 aylık hamile..Yani demem o ki tıp ilerledi sen doğal yolla bekle olmuyorsa tıbbın imkanlarından yararlanabilirsin.Zamanı gelince Allah onu sana bir şekilde yolluyor.Üzülme en büyük yardımcın moral ve dua olsun canım.

akşam akşam koptum ne kadar güzel bir yorum

2. olmuyo buda evlatlık zaten dicen dördüde erkekse çok gururludur bide o

bi kaç yıl önce ilk görev yerim olan köyde bir eve misafirliğe gitmiştim evin gelininin 8 aylık bi kız bebegi vardı, onunda 6 yıl sonra tedaviyle olmus bebişi. bana sorular sormaya basladı. işte üniversite mi okudun, araba kullanmayı nerden ögrendin kıyafetlerin güzel yüzün güzel vs vs konusmaya basladı. ve en sonunda bana ne dedi biliyo musunuz her şeyin var iyi hos ama bunlar olacagına bir cocugun olsaymıs neyse ki bende de cocuk var. ŞOK OLDUM! bre densiz yıllarca sende istemişsin neden şimdi acı cekecegimi bile bile bunu yapıyorsun.

işte canım sunu dicem, bu tür insanlar genelde sende olanları hazmedemedikleri için sende olmayan ve senın cok istediklerinle vururlar seni. cunku asagılık kompleksli ruhlarını ancak böyle tatmin ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…