Maalesef böyle denmiyor.bunu düşününce insan bi kere daha kendi adina hayiflaniyor.dunyada birbuçuk milyondan fazla kadin bunu yapiyor ama ben yapamiyorum diye..
Uff kizlar şuramda yani göğüs kafesimin altinda sizlayan bir yerler var yine..
Bir de ev yerleştirme muhabbetleri oluyor bunların,denk geldin mi hiç ?
Ev yerleştirmeye giderken :
Ev yerleştirmeden dönerken :
Evlenince :
çocuk sahibi olduğunuzda da devam edecek bu muhabbetler bu kez de;
sütün yaramamış, benim sütüm dolar taşardı, bebeğim topaç gibiydi, 10 ay emzirdim sadece...
daha yürümedi mi geç kalmış 8 aylıkken koşuyordu benimki...
2 yaşına geldi hala konuşmuyor mu, benimki 1 yaşında masal anlatıyordu...
aaaa daha bilmemkaç kilo mu benimki 6 aylıkken o kilodaydı...
ay sen besleyememişsin bunu benimki hiç yemek seçmez...
3 yaşındayken toplama çıkarma yapıyordu benimki, senin kız daha sayı sayamıyor mu...
liste uzar gider...
yani bu kadınlar size hep hava atacaklar, dinlemeyin bile deneyimle sabittir
Ilk gebeligim korunmayi birskir birakmaz oldu fakat dusukle sonuclandi. Dusukten alti ay sonra tedaviyle hamile kaldim ki pkolu ve pihtilasmasi olan birisiyim.
Eltim de gorumcelerimde hep korunmayi biraktiktan hemen sonra hamile kaldiklarini anlatip dururlar ki eltim ucuncuye hamile ve bir damla ile hamile kaldigini soyluyor benim ikinci cocugu cok istedigimi bildigi halde....
Boyle insanlarin arkadasligindan fayda gelmez. Siz moralinizi yuksek tutun kimseyi de dinlemeyin.
Ins en kisa zamanda bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.
çocuk sahibi olduğunuzda da devam edecek bu muhabbetler bu kez de;
sütün yaramamış, benim sütüm dolar taşardı, bebeğim topaç gibiydi, 10 ay emzirdim sadece...
daha yürümedi mi geç kalmış 8 aylıkken koşuyordu benimki...
2 yaşına geldi hala konuşmuyor mu, benimki 1 yaşında masal anlatıyordu...
aaaa daha bilmemkaç kilo mu benimki 6 aylıkken o kilodaydı...
ay sen besleyememişsin bunu benimki hiç yemek seçmez...
3 yaşındayken toplama çıkarma yapıyordu benimki, senin kız daha sayı sayamıyor mu...
liste uzar gider...
yani bu kadınlar size hep hava atacaklar, dinlemeyin bile deneyimle sabittir
arkadaşa katılıyorum..ilk çocuklarımda erken doğum yaptım ufak doğdular ikizler zaten.tüp bebek onlar çok özenmeme rağmen öyle oldu kısmet..neyse bu sefer kihamileliğimde sağlıkçı bir arkadaş diyor ki bana bak iyi beslen ilkinde de küçük doğmuştu çocuklar bu da öyle olmasın.
Allah'ın cahili onlar ikizdi ve 1,5 ay erken doğdular diyecektim tuttum kendimi ama moralimi yerle bir etti..
yani insanlar susmaz,konuşur konuşur çıldırtana kadar konuşurlar..tıkayacaksın kulaklarını,inan hamile kalınca da başka birşey bulacaklar..
geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...
wohooo bir de okul versiyonları var ki tam trajik
- bizim oğlan 3 dili ana dili gibi, 7 dili baba dili gibi konuşuyor, bu da yetmezmiş gibi bir de kuş dili var
- sayısal zekası çok gelişmiş diyor öğretmeni, kesin astronot olacak benim oğluşum
- bizim kız doğuştan balerin 1.5 yaşında parmaklarının ucunda yürüyordu
yani hamilelikten başlayarak listeyi sonsuza kadar uzatabilirsiniiz
geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...
wohooo bir de okul versiyonları var ki tam trajik
- bizim oğlan 3 dili ana dili gibi, 7 dili baba dili gibi konuşuyor, bu da yetmezmiş gibi bir de kuş dili var
- sayısal zekası çok gelişmiş diyor öğretmeni, kesin astronot olacak benim oğluşum
- bizim kız doğuştan balerin 1.5 yaşında parmaklarının ucunda yürüyordu
yani hamilelikten başlayarak listeyi sonsuza kadar uzatabilirsiniiz
Maalesef bazi insanlar cok dusuncesiz ve cok patavatsiz... eger seni cok yipratiyorsa bu tur insanlari cevrenden cikar yavas yavas.. cunku bunlar hamile kalip cocugun olsa da seni rahat birakmayacak... ayni turden bir komsum bana gecen 'ben pespese dort tane oglan dogurdum, hic zorlanmadim, ne varmis cocuk dogurmada' dedi.. sonra bana donup 'senin ikinci olmuyormu?' Dedi sok oldum... kizim daha 2,5 yasinda... mantiga bakarmisin? Bi daha da o komsumla gorusmemeye ozen gosterdim..
Rabbim insallah sana en kisa zamanda saglikli bir evlad nasip eder... bu tur luzumsuz laflara takma kafani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?