çocuklarıyla hava atan kadınlar

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...

Allah ıslah etsin.Garip vallahi.Hiç çekinme yokmuş...İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Size de...

şu kırmızı ile çizdiğim yere hastayım zaten aman ne büyük marifet aferin kocişine de sana da!

bende yaşadım bunu bi kaç yıl ne laflar yedim ne ağlamalar üzüntüler yaşadım..hatta tedavi ile çocuk sahibi olduktan sonra bile ayy bak 5 yılda yapıverdin ancak diyenleri bile duydum daha neler neler..evet insan çok üzülüyor ama ayıbı yapan düşünsün boşver.
b
ak tüp bebekle anne olduktan 3 yıl sonra kendiliğimden hamile kaldım Allah büyük..o güzel canını böyle insanlar için sıkma.

Senin acına hassasiyet gösterecek nazik insan o kadar azdır ki.

Gerçek dostun değilseler, kapılar kapandığında herkes kendi hayatını yaşıyor ve diğerinin üzüntüsü unutuluyor.

O yüzden çok şey beklememek lazım.

Meclisteyiz yazınca ben de TBMM de sonunda bunlarda mı konusuluyor dedim

Yatak odasını utanmadan anlatan kadınlar beni benden alıyor :S

Allah herkeze akıl fikir vermiş ama bazı afedersın dangalaklar bunu ıdrak edemıyor.senın yasadıgını sadece sen bılırsın kımse anlayamaz en guzelı onlardan uzak dur.ben ne dengesız ınsanlarla karsılastım bu durumda ve sonunda en guzelı yalnızlıgı tercıh ettım hala aklıma geldıkce yaptıkları uzuluyorum.uzak dur canım.Allah cok buyuk kımsenın ettıgı yanına kalmaz bunu unutma.

hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak olan bir grup kadından başka bir şey değiller. bunun bir benzeri de bekarlara nispet yapan evliler. onların da tek başarısı evlenmiş olmak mesela. allah akıl fikir versin. kendiyle mutlu olan insanın başkalarıyla derdi olmaz derler. içleri çürümüş hasetten.

Güzel kardeşim anlatmış olduğun muhabbetleri kim yapmışsa inanılmaz yılışık ve gevşek kadınlarmış.Bu şekilde yatak odası muhabbetini nasıl rahat rahat yaparlar Allah akıl fikir versin.İkincisi zaten kürtaj yaptıran hanım da övünülecek birşey söylememiş hastalık yokken sırf istemiyorlar diye keyfi çocuk aldırmak nedir ya?Bir de bunu pişkin pişkin anlatmak nedir?Git korun sen korunamıyorsan eşin korunsun.Sen tatlı canını bu cahil kadınların muhabbetinden dolayı sakın sakın sıkma.Çevrendekileri de bir gözden geçir derim ben.Güzel gönlünüze göre olur herşey inşallah bebeğiniz de en kısa zamanda kucağınızda olsun dileklerimle.

E bravo çocuk doğurabiliyorlarmış, dünyadaki yaklaşık 1,5 milyar kadın daha yapabiliyor bunu deseydiniz

E bravo çocuk doğurabiliyorlarmış, dünyadaki yaklaşık 1,5 milyar kadın daha yapabiliyor bunu deseydiniz

ya just hahahahahahahahahahhaha sonuna şu simgeyi koyunca ben ne desen katılıyorum gülmekten. konu sahibi kusura bakmasın ciddiyeti bozmak gibi değil de bu kız beni öldürecek bi gün.

takılma boşver...
neler neler duydum inan bana..
bi de biz hassas oluyoruz o dönemlerde , alınganlıkta oluyo...
inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun evladına...
allah gönlüne göre versin..

ya just hahahahahahahahahahhaha sonuna şu simgeyi koyunca ben ne desen katılıyorum gülmekten. konu sahibi kusura bakmasın ciddiyeti bozmak gibi değil de bu kız beni öldürecek bi gün.

Ne var kızım yalan mı Sanki çok matah bir şey hepimizde var yumurta işte

boş ver canım,cahile ne dersen de cahil yine cahildir..sen kendini üzme..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…