Allah ıslah etsin.Garip vallahi.Hiç çekinme yokmuş...İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Size de...
geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...
geçenlerde bir meclisteyiz öncelikle şunu belirteyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum ve bu biliniyor bir tanesi diyorki ayyyy benimki üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum hahahahaa diye bir kahkaha patlatıyor... öbürü diyorki ayyyy ben bitanesini aldırdım yaa allahtan sonradan yine oldu hadi o dursun dedik diyor ve ben şoktayım ayrıca çok kırılıyorum o kadar üzülüyorumki tabi onlar bunu anlamazlar beni en iyi benim durumumda olanlar anlar ben böylelerine ne diyim bilemedim evlat allahın bir emanetidir böyle konuşmak sizcede yanlış değilmi arkadaşlar zaten stresliyim birde bu şekilde patavatsızlıklar oldumu iyice sinirim bozuluyor...
E bravo çocuk doğurabiliyorlarmış, dünyadaki yaklaşık 1,5 milyar kadın daha yapabiliyor bunu deseydiniz
ya just hahahahahahahahahahhahasonuna şu simgeyi koyunca ben ne desen katılıyorum gülmekten. konu sahibi kusura bakmasın ciddiyeti bozmak gibi değil de bu kız beni öldürecek bi gün.
Ne var kızım yalan mıSanki çok matah bir şey hepimizde var yumurta işte
işte aynen öyle her kadında var, ama onlar sanıyor ki bi onlarda var o. allahtan tıp ilerledi de böyleleri prim yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?