Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
213
Merhaba, çocuklarımızı büyütürken, şahit olduğumuz ilginç ve bizleri gülümseten diyologları paylaşmaya ne dersiniz ? ;-)

İlk benden gelsin..

6 yaşında kız- erkek ikizlerim var.

Kızımdan hafta sonu incileri : ( Bitmek bilmeyen enerjilerine, bağırmalarına kızıyorum. )

Kızım:
" Ya ne bu ! bu ev hiç eğlenceli değil. Sürekli susun diyorsun. Ne böyle huzur evi gibi."

Ben :
" Sen nerden biliyorsun huzur evini ? " ( Gülüyorum, kızıyor.)

Kızım :
" Yaa ne var gülecek bunda ! Ben öğretmenimle huzur evine gittim, biliyorum. Çok sakindi. Çok sessizdi .Ne bu sakinlik ? Huzur evi mi burası ? Yaaaa gülmeeeee !!! "

Ekleme: Az evvel, oğlum yemek masasının sandalyesini devirdi.

Kızımın tepkisi :

( bıyık altından gülerek ) " işte, yaramazlık dediğin, böyle olur !"

Son düzenleme:
10 yaşında davranışları değişen esas oğlana neyin var diye sorulduğunda ;

- Oğlum neyin var
- Anne içim çok tuhaf ?
- Nasıl tuhaf ?
- Sude aklıma gelince içim hem kıpır kıpır seviniyor hem de ağlamak istiyorum...

Esas oğlan aşık olmuş ta haberi yok : )

Hoşlantının değişik bir tanımı

Bende kuzenimin kücük daha düzgün konusmayi bilmeyen oglu bana gelmis babasinin yaninda daha ufacik bide daha 5 yasinda bile degil .. "Baba Meryl' i görünce kalbim cok hizli carpiyor ben ona asigim" dedi

Birkeresindede dayimin kücük cocuklari 3-5 arasi toplanmislar dolabin icerisindeki cikolatalari yiyip bitirmisler ben de gördüm tabi yediklerini sonra tuttum bunlari kim burdaki cikolatalari yedi acaba dedim hicbirsey olmamis gibi davraniyorlar sonra baktim biri icinden ufacik boyuyla "biz birsey yemedik sen rüya görmüs olmalisin" demezmi

-Ben artık yalnız yaşayabilirim .

~Öyle miiii ?

-Evet yaşarım kiii...Her şeyi tek başıma yapabiliyorum .

~Sıkılmaz mısın ?

-Bi bakarım , sıkılırsam ararım .

~Özlemez misin ?

-Özleriiimm . Özleyince gelirsiniz .

~Yemek ?

-Ne var ki ? Köfteci Nurettinden telefonla istersiniz . Buraya yollayın ama :)))

~ Peki . Ama bunun için henüz çok erken .

-Offf biliyorum annnee . Bi deneyelim diye dedim

Yaş 7

Son düzenleme:
Kızım :
" Anne, sen kaç yaşındasın ?"

Ben :
"Anneciğim, kaç kere söyledim sana yaşımı yaa"

Kızım :
" Ne var bir daha söylesen !"

Ben:
"Kadınların yaşı ikide bir sorulmaz."

Kızım:
"Ama, herkes bana soruyor yaşımı ? "

Ben:
" Büyük kadınların yaşı sorulmaz ."

Kızım :
" Ne olmuş ki, sonuçta ben de bir kadınım ama. Küçük bir kadın. Öyle değil mi ? "

( Güldüğümü belli etmemeye çalıştım, ama kahkahayı patlatmadan olmazdı :)))) )

Arkadasimin 3 yasindaki oglu ,dizime oturdu ,ablacim cok korkuyorum ,
neden dedim,babam anneme yatak odasinda kotu bisiler yapiyor,
Nasil yani dedim,
Babamla odayi toplamaya gidiyorlar ,
Annem ciktiginda saclari elektrik carpmis gibi oluyor ,
Cok kiziyor sanirim babam oda daginik olunca ,
Ben oylece sustum kaldim tabii

3 yasina gelmesine ragmen hala annesini emen kucuk kiz banliyo treninde giderken emmek ister. Dugune giden annesi elbisesi uygun olmadigi icin bu istegini reddeder. Yine israr edip istedigini alamayinca olanca sesi ve cadiligiyla vagondaki yolculara donup der ki "BANA MOMO VERMIYOO" Annesini diger yolculara sikayet eden kucuk kiz bu yaptigini annesinin emzirme isini abarttigini dusunup artik sutten kesmesine karar vermesiyle agir bir sekilde oder. Kim mi bu kiz, ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…