Komşumun 5 yaşında çok zeki ve uyanık bir oğlu var. 6 yaşındaki oğlum, 12 yaşındaki kızım ve komşumun akıl küpü oğlu hepberaber Watson’a a gittik. Komşumuzun oğlu mağazaya girer girmez gördüğü herşeyi istemeye başladı. Ben de “gerek yok” diyerek geçiştiriyorum, almıyorum hiç birşey. Sonra bana “ teyze bana yara bandı alır mısın? Benim yara bandı koleksiyonum var da” dedi. Tabi yalan söylüyor sırf aldırmak için söylüyor. Kızım da “yalan söyleme yok senin koleksiyonun. Sırf alalım diye uyduruyorsun” dedi. ( kızım gıcık oluyor çocuğa, çünkü çevresindeki tüm çocuklara zarar veriyor. Bir iki tane de yalanını yakalamıştı; uyuz oluyor çocuğa) sonra komşumuzun oğlu” tamam haklısın yok benim koleksiyonum. Ama seneye 1. Sınıf olcam ya okulda düşersem lazım olur,çantama koyiiim diye almak istiyorum” dedi. Kızım da uyuz oluyor ya çocuğa “yara bandına gerek yok, sabah kalınca besmele çek, düşmezsin okulda, allah korur seni “ dedi. Sonra komşu oğlundan efsane cevap geldi “ ama ya besmele çekmeyi unutursam..... “