Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Her sabah okula gitmek istemeyen kızımla diaoloğumuz
Kızım: ishalmiyim ben anne
Ben: yok yavrum normalsin ( hersabah düzenli tuvaleti kalite kontrolden geçer:duduk:)
Kızım: tut başımı bakim ateşim varmı
Ben: yok yavrum
Kızım: allahım nerem ağrıyor yola çıkmadan haber verde geri sıcak yatağıma yatayım:dondurma:

ponçik ya yerim onu ben ne tatlı ya duasını sevdiğim :D

Esimin daha once bahsettigim malum yegeni kiz kardesimden once bana da derin bir ask duymaktaydi aslinda. Nisanli oldugum donemdi ve odada ikimiz vardik. Etrafi inceleyip, dayisinin evde olmadigindan emin olduktan sonra bana:
- ne dusunuyorum biliyor musun ceymi?
- ne dusunuyorsun tatlim?
-evlenmeyi dusunuyorum..
-kimle?
-senle..
-ama ben dayinla evlenecegim biliyorsun dimi
-(derin bir sessizlik ve gozlerde hayalkirikligi) evet bir de O var!! ama ben seni daha cok severdim!!!
ben::KK42:

Oğlum 3 yaşinda kurban bayraminda kayinvalidemlerdeyiz oğlan kardesi bayramlasmaya geldi yengemizin böbrekleri ağriyormuş ilaç kullanmak istemiyormus görümceme sordu internetten bak kizim bakalim bitkisel olarak neler iyi geliyormus görümcem bakti internete okuyor nelerin iyi geldiğini oğlumda halasinin yaninda oturuyor pür dikkat halasini dinliyor ablam dediki domates suyuda iyi geliyormus diye kosa kosa oglum mutfaga gitti almis bir domates yengemize getirmis oglum diyor ki dur ben sikarim sen suyunu ic ve biz kahakaha ile gulmeye basladik bunu yapan 3 yasinda bir cocuk :KK70::KK70:

Oğlum 3 yaşinda kurban bayraminda kayinvalidemlerdeyiz oğlan kardesi bayramlasmaya geldi yengemizin böbrekleri ağriyormuş ilaç kullanmak istemiyormus görümceme sordu internetten bak kizim bakalim bitkisel olarak neler iyi geliyormus görümcem bakti internete okuyor nelerin iyi geldiğini oğlumda halasinin yaninda oturuyor pür dikkat halasini dinliyor ablam dediki domates suyuda iyi geliyormus diye kosa kosa oglum mutfaga gitti almis bir domates yengemize getirmis oglum diyor ki dur ben sikarim sen suyunu ic ve biz kahakaha ile gulmeye basladik bunu yapan 3 yasinda bir cocuk :KK70::KK70:

Ne kadar masumlar tertemız maşallah :KK200: :KK36:

Kolumdaki beni gören henüz iki buçuk yaşında bile olmayan kızım :
-Anne senin burası acıdı mı?
Hayır kızım acımadı o ben
-Sen mi
Hayır kızım o ben.
-Haaa sen
Kızım bunun adı ben
-Tamam anne ben.
Sonra onun kolundaki kolunda küçücük beni gösterdim.
Bak bu da ben dedim
-Hayır o sen değil o ben
Tamam işte o ben
-Hayır anne o Sümeyye ;)

Kolumdaki beni gören henüz iki buçuk yaşında bile olmayan kızım :
-Anne senin burası acıdı mı?
Hayır kızım acımadı o ben
-Sen mi
Hayır kızım o ben.
-Haaa sen
Kızım bunun adı ben
-Tamam anne ben.
Sonra onun kolundaki kolunda küçücük beni gösterdim.
Bak bu da ben dedim
-Hayır o sen değil o ben
Tamam işte o ben
-Hayır anne o Sümeyye :KK66:
:D ,D :D

Yeni evliyken yegenime(2.5) annesi yeni dogum yapmisti.
-kardesini aliyim mi bizim olsun mu?
+Senin karninda ne var?
-Karnimda ne mi var?
+Evet karnindaki ne?
-Ne varmis karnimda ?
+Karninin icindekini diyorum?
-yemek mi?
+Hayir yaa bebek bebek!
Meger annesi hep karnimin icinde bebek var dikkatli ol dedigi icin butun kadinlarda var saniyormus garibim :)

Bugün 5 yaşındaki kızımla alışverişe çıktık onun için biraz uzak bir yere gittik fıstığımı yol tutar otobüste miğdesi bulandı inince dedim naneli şeker alırım kızıma peki anne dedi neyse indik otobüsten şekerimizi aldık biraz emdi ve dediki.
-Anne allah rağzı olsun bu şeker çok iyi geldi ;))) dedi ve ben koptum ;))

Yine esimin yegenini yazacagim cok malzeme cikiyor ondan :)
Birgun kayinvalidemlere kahvaltiya gidecektim. Ona da soylemisler yengen gelecek bugun diye, garibimin ustunde de esorfman varmis. Ben onu bu ustle karsilayamam diye tutturmus annesini eve pantalon-gomlek almaya gondermis. Benim gelme saatim yaklastikca beyimiz de panik olmaya baslamis ve annesi icin:
"Nerde kaldi bu kadin ya kiz gelecek simdi!"

Arkadaşlarla oturmusuz bir arkadaşımın daha bebeği yok bizim.6 aylık. Bebegi seviyor..kızıma soruyor bebeği bize alalım mı bizim olsun mu diye..
Kızımın verdiği cevap.soyle:hayır vermem.o benim.kardeşim. sen git evinde yap diye be şok ben manyak:olamaz: kızım 3 yaşında :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Eşimle görüşüyorum görüntülü arama biz eşimle tartıştik pek konuşmadık o zamn kızımla. Babası. Konuşuyor kızım. Annen beni sevmiyor dedi..bende evet sevmiyorum.diye cevap verdim.. (sakasina deli gibi asigim):KK200::olamaz: annee eee diye bağırdı bana ama.o senin askin onu seveceksin demez mi:KK70::KK70:

Bir arkadaşim hamile... 4 yaşlarında tam bir cimcime kızı var. Birgün ailenin kalabalık olduğu misafirlerin olduğu bir ortamda konu bebeğe geliyor ve küçük cimcime bombayı patlatıyor; " anne biliyorum karnında bebek var kardeşim olacak her şeyi anlıyorum ama anlamadığım bir şey var, kardeşim karnına nasıl girdi onu çözemiyorum " :KK57::KK42:

Kucuk bi erkek kardeşim var 2.bucuk yasinda adi ayaz ve elif diye komsunun kizini seviyormus annem anlatti
Ayaz dedim elif seni sevmiyor aldatiyormus baska cocuklarla konusuyormus dedim sana abi diyormus dedim :) bidaha konusmicaksin yoksa seni oldururmm dedim ;)
Ayazda elif ertesi gun annem cam silerken elifi kapida gormus cama cikmaya calisiyormus annemde cik ablanda kapida oyna demis oda boyle cikamam anne ustume degistir demis kapidan cikarkende anneme cerene sakin soyleme yoksa beni öldurur demis

Şu an 5 yaşında olan yeğenim bir buçuk 2 yaşlarındayken anne ve babasıyla parka gitmiş kaydıragin tepesinde bir çocuğu dövmüş olayı şöyle anlatmıştı.

-haya kaynına kaynına vuydum. Çocuk bağyiyo anne anne diye annesi de aşağı dan bagyiyo bırakın oğlumu bırakın oğlumu diye. :-)

Olayı senaryolastirarak anlatmıştı. Birde o an yaptığı hareketleri yapmıştı çok komikti .

Son düzenleme:
Back
X