Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Duş alırken kapıyı kilitlemem, eşim de oğlumuzla oynar, babası su içmek için mutfağa gitmesinde istifade ederek yukarı kata, banyo ya gelmiş, ben eşim sanıp duştayım gelme dedim, sonra oğlum kabini açtı tabi ben çığlığı bastım, oda bir geriledi, sonra kukuma bakıp anne pipin nerde dedi, tabi küçül kuku ne bilmiyor, neyse ki eşim çığlığımı duyup geldi, ben ise kızıyorum tabi, bir daha yaparsan pipin8 keserim dedim, bu sefer odasına kaçıp ağlamaya başladı
Ama son cümleniz tamamen travma nedeni :(

Ayyy bayadır uğramadım kızımla yeni olayımızı yazayım geçenlerde türklerin pikniğine gittik ordaki yaşlı amcalarda vardı tabiki benim cimcimem çok konuşunca bir amca geldi kıvırcık ne konuşuyorsun dedem dedi ikinci amca geldi yine birşey dedi dedem diye ekledi derken amcalar dedem dedem deyince bizimki bana dönüp anne anneannem amma evlenmiş dünya kadar dedem varmış yaaa benim:skandal:demezmi kaç kocası vardı anneannemin benim öz dedem kim dedi resmen olay çıkardı öz dedem kim yıllarca kandırdınızmı beni diye:olamaz:yetmedi eve gelince hemen ara anneannemi kimmiş kocası öğrenelim bakalım :mad:3 yetişkin bir olup anlattık halen daha şüphe içinde çözücem ben bu işi çözücem az kaldı diyor:-)

Ben de yegenimle dünkü olayını anlatayım :) 7buçuk aylık oğlum kucağımda pppppp yaparak tükürükler saçıyor. 3buçuk yaşındaki yeğenim de üstüne alınmış o da ayni şekilde tükürükler saçarak oğluma cevap veriyor. Ben de en sonunda yeğenime sinirlendim "napıyorsun sırılsıklam oldum ya" dedim cevap aynen şu: teyzem Salih bana tükürdüğü için ben de ona gününü gosteriyorum :D

Almina :

" Anne, ben tabletimden araştırdım. Erkekler daha az konuşuyormuş, kızlar daha çok konuşuyormuş. Kızların yaşama süresi daha çokmuş. Koku alma, duyma şeyleri kızların daha kuvvetliymiş. Bir de kızlar daha da becerikliymiş. Kızlar daha çabuk anlıyormuş bazı şeyleri.."

dedi küçük feminist...

1f642.png
:)

Ekleme :

Ayrıca, az evvel onları yatırırken Çınar dedi ki :

" Anne, bana okulda herkes "yakışıklım" diyor.

Ben :

" Ne güzel, ama, sadece yakışıklı olmak yetmez." dedim.

Almina hemen ekledi :

" Erkek dediğin, iyi, romantik olur. Bir de paralı olur. " dedi.
1f642.png
:)))))))))))

Duş alırken kapıyı kilitlemem, eşim de oğlumuzla oynar, babası su içmek için mutfağa gitmesinde istifade ederek yukarı kata, banyo ya gelmiş, ben eşim sanıp duştayım gelme dedim, sonra oğlum kabini açtı tabi ben çığlığı bastım, oda bir geriledi, sonra kukuma bakıp anne pipin nerde dedi, tabi küçül kuku ne bilmiyor, neyse ki eşim çığlığımı duyup geldi, ben ise kızıyorum tabi, bir daha yaparsan pipin8 keserim dedim, bu sefer odasına kaçıp ağlamaya başladı
Ne desem bilemedim. Hiç hoş değil tavrınız bence. Kusura bakmayın...

Kızım 28 aylık konuşamıyor demiştim. Şimdi 35 aylık oldu cat pat biseyler diyor. Inşallah yakında sokulur..

Geçenlerde annemlere gittik bayagi kalabalikiz akrabalar var eşim yok. Kızımın aklına nerden geldiyse "baba birt osurdu " demezmi:ruh: herkes gulmekten öldü.
Annemde ne yapti kızım diyor benimki gozlerini kocaman açarak heyecanlı heyecanli "osurdu osurdu" diyor. Allahım yerin dibine girdim utanctan:ruh:

Kızım 3 yaşında ama madensuyu türk kahvesi içer. Sade madensuyunu içmekten ben bile zorlanirken o severek iciyor:))
Geçenlerde buzdolabinin kapagini acinca görmüş kapattım ağlıyor "madentus madentus" diyor. Anlayamıyorum ne diyor ki bu çocuk diyorum buzdolabını gosteriyor açtım madensuyunu göstererek "madentus"diyor. Gülmekten öldüm :KK73:

Kızım 3 yaşında ama madensuyu türk kahvesi içer. Sade madensuyunu içmekten ben bile zorlanirken o severek iciyor:))
Geçenlerde buzdolabinin kapagini acinca görmüş kapattım ağlıyor "madentus madentus" diyor. Anlayamıyorum ne diyor ki bu çocuk diyorum buzdolabını gosteriyor açtım madensuyunu göstererek "madentus"diyor. Gülmekten öldüm :KK73:
oyy maşallah :)

Bu aralar benim kilo derdim var evde yemeyi azaltıyorum
Oğlum ve eşime yetecek kadar yemek yapıyorum
Ama bugün balık aldık
Dedim yiyeyim
Tam oturdum masaya elime çatalı aldım
Oğlum ANNECİM AMA SEN YEME ARTIK COK YİYORSUN DEV OLACAKSIN DEV dedi aldı elimden çatalı:)))

Benim oğlum 3_4 yaşlarında falandi sanırım babaannesini çörek otu yerken görmüş (kilolu biraz babaanesi) :)))neyse yemek hazırladım ogluma, babaannesinin mutfagindayiz. Oturduk masaya çörek otu da masada :)))aldı eline "anne bak sismansan bunu yiyceksin tamammi "demezmi :)) sandalyeden dusucektim gülmekten ama o mimikler ses tonu olaydı :))

Bu aralar benim kilo derdim var evde yemeyi azaltıyorum
Oğlum ve eşime yetecek kadar yemek yapıyorum
Ama bugün balık aldık
Dedim yiyeyim
Tam oturdum masaya elime çatalı aldım
Oğlum ANNECİM AMA SEN YEME ARTIK COK YİYORSUN DEV OLACAKSIN DEV dedi aldı elimden çatalı:)))
Masallah:) kaç yaşında bicirik:KK48:

Benim oğlum 3_4 yaşlarında falandi sanırım babaannesini çörek otu yerken görmüş (kilolu biraz babaanesi) :)))neyse yemek hazırladım ogluma, babaannesinin mutfagindayiz. Oturduk masaya çörek otu da masada :)))aldı eline "anne bak sismansan bunu yiyceksin tamammi "demezmi :)) sandalyeden dusucektim gülmekten ama o mimikler ses tonu olaydı :))
Çocuklar gerçekten komik oluyor. Benim kızım da tam anlamıyla konuşabilse keşke. Ama her şeyi alıyorlar bunu biraz önce daha iyi anladim:)
Kızım eline legolari almış oynuyordu bende hadi artık yatma zamanı dedim o da "işim işim " diyor ilk önce anlamadım ne demek istediğini meğer işim var demek istiyormus:KK70:(yatmamak icin)

Bazen bizi odasına çağırıyor ben ya da eşim bazen işim var gelemem diyoruz:) oradan kapmış olsa gerek:-)

Çocuklar gerçekten komik oluyor. Benim kızım da tam anlamıyla konuşabilse keşke. Ama her şeyi alıyorlar bunu biraz önce daha iyi anladim:)
Kızım eline legolari almış oynuyordu bende hadi artık yatma zamanı dedim o da "işim işim " diyor ilk önce anlamadım ne demek istediğini meğer işim var demek istiyormus:KK70:(yatmamak icin)

Bazen bizi odasına çağırıyor ben ya da eşim bazen işim var gelemem diyoruz:) oradan kapmış olsa gerek:-)
:KK70:Maşallah :)))evet cnm çok dikkat etmek lazım herseyi anında kapıyolar .Helede kız çocukları daha bi bilmiş daha bi farklı oluyo sanki ,bakalım benim cimcimem nasıl olucak :KK70:

:KK70:Maşallah :)))evet cnm çok dikkat etmek lazım herseyi anında kapıyolar .Helede kız çocukları daha bi bilmiş daha bi farklı oluyo sanki ,bakalım benim cimcimem nasıl olucak :KK70:
Aynen cnm. Seninki kaç yaşında? Ah bi de tam anlamıyla bi konuşabilse bekliyoruz 4 gözle

Aynen cnm. Seninki kaç yaşında? Ah bi de tam anlamıyla bi konuşabilse bekliyoruz 4 gözle
Konusur canim hatta bi sus 5 dk dersin :))) Birde konusmayi iyice ogrenince herseyi soruyolar cunku, sorusunu cevapilosun sozun bitmeden bi soru daha, o kadar cok soru soruyolarki :KK70:Benim ki suan 12 yaşında :)) Zaman çok çabuk geciyo

Konusur canim hatta bi sus 5 dk dersin :))) Birde konusmayi iyice ogrenince herseyi soruyolar cunku, sorusunu cevapilosun sozun bitmeden bi soru daha, o kadar cok soru soruyolarki :KK70:Benim ki suan 12 yaşında :)) Zaman çok çabuk geciyo
Allah bagislasin evlatlarimizi. Cevaplarim tabi o yeterki konussun. Bazen konusmadigi halde bile surekli biseyler söylüyor bende cevapliyorum esimede diyorum konusmadan sürekli biseyler soruyor konuşsa ne olacak bilmiyorum diyorum:) arabada gidiyoruz mesela ışıkları görüyor "anne ışık ışık " diyor heyecanlanıyor. Evet kızım ışık diyorum kırmızı yanınca duruyoruz falan diye anlatıyorum. Sonra ışıkları geçiyoruz tekrar soruyor isiklara gelince ben sana haber vericem diyorum öyle öyle devam ediyor yol boyu artık agzim agriyor:KK70:

Kizim kucukken disi ciktiginda,yastiginin altina para koyardik dis perisi getirdi derdik.Bunu her disi ciktigibda yapardik kizimda cok Mutlu olurdu.Ilkokula geldiginde dis perisi diye biseyin olmadigini acikladik...kizim da evet anne biliyorum zaten dis perisi diye bisey olmadigini ben para koyun diye inanmis gibi yapiyordum,off niye soylediniz ki Simdi para koymayacaksiniz Dedi

Bu diyalog dün oldu ;)
Kızım VE oğlum havuza gitmek istedi. Ben de müsait değildim, ağdaya gitmem gerekiyordu.
Kızım: Anne hadi havuza gidelim.
Ben: gidemeyiz annecim, müsait değilim, yüzemem tüylerim var.
Buna kulak misafiri olan 5yaşındaki oğlum: ANNECİM, NİYE Kİ?? TÜYLER YÜZEMEZ Mİ :KK70:
Gülmekten kırıldık :KK70:

Back
X