Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

QUOTE="papatyabuketi, post: 48269552, member: 638615"]Yeğeni yanınıza verenler nasıl tembihlediyse artık, aman gözün kulağın açık olsun birşey olursa diyiver bize :rolleyes:[/QUOTE]
Bence de kesin çocuğu bilerek vermişlerdir:confused:

Dört aylık kızım var bir ay önce eşimle iki sokak ötede pazar vardı evdede karpuz kalmamıştı beş dk gidek alak gelek dedik arabayla kızı kucağıma aldım gittik bebek çantasını almadım doğal olarak arabadan indim eşime sen kızı tut ben alıp geleyim dedim ilk karpuza elimi atarken eşim arkamdan kiyriaaaaa demezmi bir döndüm dönmez olaydım:KK57: eşimin tişörtu yukardan aşağı pokkkkk kızıda tepsi tutar gibi tutmuş bana uzatıyor eee üç günlük kabızlık sonucu ortalık savaş alanı bizim kızdada boşalmanin verdiği huzur ve biz eve geri döner

Son düzenleme:
Yılda bir iki gittiğim yengemlerdeyken 2.5 yaşındaki kuzenim ben wcye giderken arkamdan gelip sesizce çok oturdun evine gitsene artık evin yokmu demişti :KK57:
* * * * * *
Acaba yengeniz mi tembihledi ? Yada yanında konuştuda çocuğun aklında kaldı ? Eğer öyle ise yengeye inat hergün gidin : )

* * * * * *
Acaba yengeniz mi tembihledi ? Yada yanında konuştuda çocuğun aklında kaldı ? Eğer öyle ise yengeye inat hergün gidin : )
Yengem beni çok sever sürekli gel gel der hamilelik den dolayı beş aydır ugramiyordum kendimi iyi hissettiğim gün gideyim dedim once kuzen benle baya oynadı sonrada bunu dedi yenge kızın evden beni kovuyo böyle dedi tabi gerçeği bilemem:KK35:

3 buçuk yaşında bi oğlum var. 15 gunluk de bi kızım. Lohusaligin etkisi mi bilmem bazı durumlarda fazla tepki veriyorum sanırım. Bi kaç gün önce oğlum beni çok kızdırdı. Bende:
-Yeter artık beni çok uzuyosunuz. Ben tekrar hastaneye gitcem. Daha gelmicem. Sen baban kardeşin de kalın evde. (Kardeşi de işin içine kattım ki kıskançlık durumu olmasın.)
-Ama anne kardeşim acikir ağlar. (Beni ikna etmeye calisiyo, tabi bi yandan ağlamaya başladı)
-Siz de karnını doyurursunuz o zaman dedim. Ağlayarak cevap verdi
-Ama anne benim memem yok ki babamın da yok. Diyince gülmeye başladım.
Yavrum benim kendini bıraktı kardeşini dusunuyo.

Yengem beni çok sever sürekli gel gel der hamilelik den dolayı beş aydır ugramiyordum kendimi iyi hissettiğim gün gideyim dedim once kuzen benle baya oynadı sonrada bunu dedi yenge kızın evden beni kovuyo böyle dedi tabi gerçeği bilemem:KK35:
Bende zannetmem tatlım yengen tembihlesin ben kızım doğunca okula ara verdim çok samimi arkadaşım okul çıkışı hergün gelirdi kesintisiz kızım 2 yaşına girdiğinde daha arkadaşım içeri girer girmez çantasını kucağına verir evine git derdi:eek:neler yaptık babasıyla çok ayıp şöyle böyle yinede kesintisiz 3,5 yaşına kadar yaptı allahdan arkadaşım hep komik anı olarak anlatır alınmadı bazı çoçuklar nedensiz yere yapıyorlar bizde çözememiştik bide teyze gelcek diye kapıda bekleyen kızım yapıyordu bunu ilginç yani

Bence cocuk aklidir ya. Mesela kuzenim oglu ufakken komsu kiziyla oynarmis " gozde gel oynayalim" diye. bi zman snra cani sikilir" hadi evine git ben oynamak istemiyorum" dermis. Seneler gecti devir dondu. Simdi komsu evin torunu cagirir kuzenimin oglunu " x gel oynayalim" diye. Durur durur " evlerinize gitsene hadi yeter ' der.

4 yaşındaki kız yeğenim beni sinir etti ben de kızınca koltuğun arkasına kaçtı hüngür hüngür ağlıyor ben de arkasından gidip saka yapiim dedim kendimce:
- halayim ben hala, tüccar değilim ben... deyip kalbimi tuttum (mahmut hoca ;)
Koltuk arkasından fırlayıp
-hayır tüccarsın sen tüccarsın diye basbas bağırdı ;) ;)

Kuzenim "Armut dibine düşermiş" lafını duydu ne dmek olduğunu sordu, anlattık. Ama anladığını düşünmüyordum. Bir gün babası buna herkesin içinde yalaka dedi. Oda armut dibine düşermiş dedi.
(Yaş 4)
anlamakla kalmamis yerinde kullanmayida ogrenmis sizin sipa :KK73::KK73:cok fenalar yaaa ne zaman ne diycekleri belli degil hic

Back
X