Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

5 buçuk yaşındaki kızım
- Anne
Ben
-Efendim
Kızım
-Masal uydurmaca oynayalım mı?
Ben
-Olur,ilk sen uydur
- Bir tane dana varmış .Çayırlarda oynamış zıplamış çok yorulmuş,sonra eve koşa koşa gitmiş annesinden süt istemiş annnesi" yavrum yeni bitti" demiş
Ben
- Sonra ne olmuş.
Kızım
-Annesi markketen gitip almış yavrusunu doyurmuş
Ben
-:KK57:
Zamane inekleri artık marketten süt alıyor işte :KK70:

Kızım 5 yaşındaydı ana sınıfı toplantıda
öğretmen :50 yaşında kadınım şekilden şekilde giriyorum herkes gülüyor sadece sizinki gülmüyor dedi bende yolda kızıma
Neden gülmüyorsun bak herkez gülüyormuş dedim
Cevap:hiç komik değil yaşlı kadın çocuk gibi cık cık :63::KK12:

+Anneciğim anneler gününde sana hediye alamadım üzgünüm
-Olsun oğlum varlığın en büyük hediye akıllı olman yeterli
+Tamam anne akıllı olacam bugün kaçta bitecek anneler günü
-Bir ömür anneler günü oglum
+abarttın anne
Deyip koltuktan koltuğa atlaması
Haaaahaaaa aklıma geldi bunu görünce anneler gününde bana hediye alan kızım akşamında birşey için kızınca hediyelerimi geri ver diye yıktı ortalığı:eek:bende al ozaman hediyelerini dedim gitti parfümü heryere sıkdı ohhh ohhh çatlada patlaaa anne sen haketmedin bu hediyeyi zaten babam neden alırkiii bu kadar gücellll hediyeyi bana al deme okulda miccc miccc kokarım yaniiii:63:anne ne yapacak kocaman kadınnnn parfümüüü dedi:olamaz:

Kızlar dün birşeye çok üzüldüm kızım tıpkı annem gibi gögsüne yatırdı beni:anne:ağlama ben sana süt yaparım yumurta yaparım daha önemlisi ben seni korurum yanımda yaşlanırsın anne :KK74:derken yaaa yürüyemezsem o zamanda bana bakarmısın derdemez yuuuukkk yaaaa o zaman ben nasıl işe gitcem sen yat ben yat kim para getircek bize heee diye bi azarladı beni :KK23:sana evde yat diyom işte şimdiden başladın gıcıkkk olmaya dedi:skandal:bende üzülür gibi yaptım tamam yavrimmm tamam ben seni işede götürürüm peşimde dedi kıyamammmm kuzumaaa:KK36:

Oglum bu yil krese basladi ilk hafta sonu geldi cumartesi gunu ogluma bugun tatil dedim ve verecegitepkiyi cok merak ettimbenim icin cok onemliydi sevindin mu uzuldun mu oglum dedim oley cok sevindim dedi bana tam kal gelmistikiben havuz ve denizi cok severim dedi

Benim çocuklarım henüz cümle kurmuyorlar ama erkek kardeşim var ben oğluma hamile kaldığımda eşimle telefon konuşmalarıma şahit olmuş 4.5 yaşındaydı
Ben elime midem bulanıyor oruç tutma dedi doktor hamileliğin ilk aylarında dikkat etmek lazım dedi filan dedim
Birkaç saat sonra kardeşim yanıma geldi
Ablaaaaa sen akşam orucunu açıyorsun ya ben sana inanmıyorum dedi yalandan oruç tutuyorum deme ben biliyorum senin karnında bebek varmış
Ben : Nerden biliyorsun
Eeee kocana söylerken duydum hem akşama kadar da kusiysın aynen bu şekilde söylemişti şok olmuştum.

Okuldan geldik pantolonu holde çıkarmış bırakmış. Tsortu salonda ben gordum ve
- ama oğlum bu ne şimdi birini atmissin buraya oburu orada olmaz ki böyle sinirlerim zıplıyor tepeme ama artık he.
Oğlum: e ama anne onların da eğlenmeye hakkı var canları sıkılmıştır bırak ziplasinlar biraz eglensinlrr mutlu olsunlar

Kızlar dün birşeye çok üzüldüm kızım tıpkı annem gibi gögsüne yatırdı beni:anne:ağlama ben sana süt yaparım yumurta yaparım daha önemlisi ben seni korurum yanımda yaşlanırsın anne :KK74:derken yaaa yürüyemezsem o zamanda bana bakarmısın derdemez yuuuukkk yaaaa o zaman ben nasıl işe gitcem sen yat ben yat kim para getircek bize heee diye bi azarladı beni :KK23:sana evde yat diyom işte şimdiden başladın gıcıkkk olmaya dedi:skandal:bende üzülür gibi yaptım tamam yavrimmm tamam ben seni işede götürürüm peşimde dedi kıyamammmm kuzumaaa:KK36:
Cok bilmis bu yeni nesil çok:KK73:

Annem Bursa'dan bizi ziyarete geldi geçenlerde sagolsun teyzemun buyuk gelini bi akşam bizi çaya davet cimcime bide kizi var 4 yaşında ertesi akşam da küçük gelini davet etti bizim cimcime açtı kapıyı bize görür görmez aaaa yine mi siz her gün sizimi görcem ben ya dedi biz şok:))

Bi arkadasin oglu 4 digerinin kizi 3 yasinda oglan herkesin pipisi var saniyor kucuk kiz klozette otururken gormus yaklasik 5dk bi ciddiyet kendi kendine konusmalar.... kiz wcden cikti arkasindan girip yerde biseyler ariyor annesi yanina gitti " ne ariyosun oglum orda?" Verilen cvp: Aysenin pipisi dusmus anne onu ariyorum :)

Bu konuyu çok sevdim çoğunu okudum. Çocukların bu masumiyetine bayılıyorum. Bir anı da benden gelsin o zaman. :)

Sanırım orta sona gittiğim zamanlardı. Komşumuzun oğlu vardı 1 e başlamıştı o sene.

Neyse ben de çok seviyordum bu çocuğu maşallah pek tatlı birşeydi. Okul çıkışı sıkıştırıp yanaklarını falan sıkıyordum. Derslerini soruyordum.

Yine bir gün okul çıkışı tam çocuğun yanına gittim bana üzgün üzgün bakıp "biliyorum bana aşıksın ama ben bu kızı seviyorum üzgünüm" deyip elinde tuttuğu dergideki bir kızı gösterdi bana.

O anda gülmemek için zor tuttum kendimi. Yazık çocukcağız ona aşık olduğumu sanmış. :-)
Hayır birde beni tercih ettiği kız gerçek biri olsa neyse dergideki kızla aldatıyor. :confused::halay:

Erkek yegenim 2yaşlarında idi yeni yeni konuşuyordu ve eli sürekli bezinin icinde pipisini tutuyodu cektiremiyoduk elini
Ben
Halil pipini alicam ben ama bidaha tutarsan
Yeğenim
Dezeee(teyze) did sanada baban pipi alsın bunu bana babam aldı dedi
Ablamla ikimiz dona kaldik

Yengem beni çok sever sürekli gel gel der hamilelik den dolayı beş aydır ugramiyordum kendimi iyi hissettiğim gün gideyim dedim once kuzen benle baya oynadı sonrada bunu dedi yenge kızın evden beni kovuyo böyle dedi tabi gerçeği bilemem:KK35:
* * * * * * *
Hııı o zaman size özel değil...çocuk işte....dışardan duyduğunu söylüyorlar ..... yengeniz de seviyormuş sorun yok ..... benim oğlan da beni kovuyor odasından " git burdan " diyor , tablette dinozorların kavgasını seyrediyor diye kızıyorum. Bakıyor ki odasına giriyorum hemen tepki : " anne git çay iç " .. : )

* * * * * * *
Hııı o zaman size özel değil...çocuk işte....dışardan duyduğunu söylüyorlar ..... yengeniz de seviyormuş sorun yok ..... benim oğlan da beni kovuyor odasından " git burdan " diyor , tablette dinozorların kavgasını seyrediyor diye kızıyorum. Bakıyor ki odasına giriyorum hemen tepki : " anne git çay iç " .. : )
Oooo küçük beye bak sen

Bi arkadasin oglu 4 digerinin kizi 3 yasinda oglan herkesin pipisi var saniyor kucuk kiz klozette otururken gormus yaklasik 5dk bi ciddiyet kendi kendine konusmalar.... kiz wcden cikti arkasindan girip yerde biseyler ariyor annesi yanina gitti " ne ariyosun oglum orda?" Verilen cvp: Aysenin pipisi dusmus anne onu ariyorum :)
Fallik dönemi .... buldumu bari:KK70:

Back
X