- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Doğru65 üstü 20 yaş altı yasak bildiğim kadarıyla..
Çoluk çocuk herkes dışardaydı valla bugün market sokak her yerde gördümYarın önemli bir işim var ve çocukları bırakacak kimsem yok. Kimi diyor 20 yaş altına toplu taşıma tamamen yasak, kimi diyor 13-16 arası serbest. Haber sitelerine bakıyorum saçma sapan 5 paragraf yazı var ama konu hakkında bilgi yok. İşin doğrusunu net olarak bilen var mı acaba?
Toplu taşıma mı kullanıyorsunuz?1 -4 arasi serbest biz kitapciya gidiyoruz iki haftada bir bu saatlerde.polisle cok karşılaştık bu saatler serbest birsey olmaz
65 yaş üstü 20 yaş altı toplu taşima yasaklandi. Hatta sehirler arasıda en son yasaklanmişti. Cunku sehirler arasi yolculik yaptik . Ertesi gun yasak geldi . Aa dedim ne kadar şansliymisimYarın önemli bir işim var ve çocukları bırakacak kimsem yok. Kimi diyor 20 yaş altına toplu taşıma tamamen yasak, kimi diyor 13-16 arası serbest. Haber sitelerine bakıyorum saçma sapan 5 paragraf yazı var ama konu hakkında bilgi yok. İşin doğrusunu net olarak bilen var mı acaba?
Toplu taşıma yasak. 20 yaş altı için siz arabanızla mecburi yerlere götürebilirmişsiniz sadeceYarın önemli bir işim var ve çocukları bırakacak kimsem yok. Kimi diyor 20 yaş altına toplu taşıma tamamen yasak, kimi diyor 13-16 arası serbest. Haber sitelerine bakıyorum saçma sapan 5 paragraf yazı var ama konu hakkında bilgi yok. İşin doğrusunu net olarak bilen var mı acaba?
Hayir yürüyoruz ama toplu tasimaya binenler var görüyorum bu saatlerde tabii 1 4 arasiToplu taşıma mı kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?