çocuklarla yaz aktiviteleri

saturn123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
39
14
88
33
Arkadaşlar merhaba, bu yaz aylarında çocuklarınızı evde nasıl zaptediyorsunuz? 20 aylık bir kızım var evde durmak hiç istemiyor dışarısı da çok sıcak önerilerinize talibim evde yapılabilecek enerji atacak aktiviteler vs

Benim de kızım 20 aylık. Bir leğene su koyup oyuncaklarını yuzduruyoruz. Her tarafı batırıyor ama çok hoşuna gidiyor. Kitaplarını gösteriyorum bol bol. Eline kalem kağıt verip karalama yaptırıyorum. Evcilik , saklambaç tarzi oyunlar oynuyoruz . Aksam da en az 2 saat dışarıdayız. Ben gündüz sıcak olsa da markete göturuyorum. Seviyor dısarda dolaşmayı.

Benim de kızım 20 aylık. Bir leğene su koyup oyuncaklarını yuzduruyoruz. Her tarafı batırıyor ama çok hoşuna gidiyor. Kitaplarını gösteriyorum bol bol. Eline kalem kağıt verip karalama yaptırıyorum. Evcilik , saklambaç tarzi oyunlar oynuyoruz . Aksam da en az 2 saat dışarıdayız. Ben gündüz sıcak olsa da markete göturuyorum. Seviyor dısarda dolaşmayı.
Evet biz de mutlaka her gün havuzda yüzme ya da oyuncak oynatma vs yapıp üst baş batırıyoruz kum da oynuyoruz ama evde tutamıyorum çocuğu hep dışarıda olmak istiyor boyamayı severdi onunla da ilgilenmiyor sıcak demeden hep dışarda parkta olmak istiyor elimden geldiğince götürüyorum özellikle tehlikeli saatler geçtikten sonra ama çok yoruluyoruz biraz da evde bir şeyler yapabilsek keşke 🤦🏻‍♀️

Back
X