Çocuklu adam çocuksuz kadın

belkideyokum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2025
19
1
1
36
Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.

Yani kız kimde kalıyor, büyümüş artık birkaç seneye üniye gider,çocuk engel değil gibi diğer durumları karekteri okey ise

Olamazsınız. Bekar adamla evlenince bile hayatına otomatik olarak kaynana, görümce, elti gibi sorun yaratma potansiyeli olan bir sürü insan dahil oluyor. Sende birde üvey evlat ve eski eş olacak. Büyük konuşmak istemiyorum ama asla istemezdim.

Korkum birazda bundan
Bekar adamlada mutlu olmayabilirsiniz çocuk yapıp boşanabilirsiniz bunlarda var kimse bilemez kızın yaşı büyük zaten annelik ablalık yapacak değilsiniz bir süre sonra ne babasını ne sizi çokta düşünecek değil kendi hayatı olacak şimdiki gençler daha bağımsız sizde 20 yaşında değilsiniz seviyor uyum varsa başka konu evlilikse sadece başka olmuyorsa da ikiniz başkalarıyla evlenirsiniz ben kâhin gibi geleceği göremem düşüncem bu şekilde

Kendinize göre birini bulun bence evlenmemiş çocuksuz

Olmaz olmaz olmaz

Çocuktan da ziyade 15 yaş çok değil mi? Sizle aynı yaştayım, 50 yaşında biriyle (büyük konuşmayayım) asla evlenmezdim. Şu an bile kendimi 20lerimdeki gibi hissetmezken 50 yaşında biri ile evlenmek? Siz 45 olduğunuzda adam 60 yaşında olacak, eğer fit/bakımlı falansanız ya da genç gösteriyorsanız bir noktada babanız gibi bile durabilir. (Pardon 8miş yaş farkı, ama bence gene de az değil.)

O da işte ha diyince bulunmuyor
Nasip işi o. Bir insan bekar kalıcak korkusuyla kendini daha azına razı etmemeli hiçbir zaman. İnsanlar bosanirken seni tanıdığım güne lanet olsun diyip boşanıyor. Evlenmeden daha iyiydi diyor. Kötü evlilik bir secenek olmamali

15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…