- 14 Ekim 2025
- 19
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi belkideyokum
-
Olamazsınız. Bekar adamla evlenince bile hayatına otomatik olarak kaynana, görümce, elti gibi sorun yaratma potansiyeli olan bir sürü insan dahil oluyor. Sende birde üvey evlat ve eski eş olacak. Büyük konuşmak istemiyorum ama asla istemezdim.Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Olamazsınız. Bekar adamla evlenince bile hayatına otomatik olarak kaynana, görümce, elti gibi sorun yaratma potansiyeli olan bir sürü insan dahil oluyor. Sende birde üvey evlat ve eski eş olacak. Büyük konuşmak istemiyorum ama asla istemezdim.
Bekar adamlada mutlu olmayabilirsiniz çocuk yapıp boşanabilirsiniz bunlarda var kimse bilemez kızın yaşı büyük zaten annelik ablalık yapacak değilsiniz bir süre sonra ne babasını ne sizi çokta düşünecek değil kendi hayatı olacak şimdiki gençler daha bağımsız sizde 20 yaşında değilsiniz seviyor uyum varsa başka konu evlilikse sadece başka olmuyorsa da ikiniz başkalarıyla evlenirsiniz ben kâhin gibi geleceği göremem düşüncem bu şekildeKorkum birazda bundan
Kendinize göre birini bulun bence evlenmemiş çocuksuzMerhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Olmaz olmaz olmazMerhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Sebepleriyle açıklar mısınız dank etsin kafamaOlmaz olmaz olmaz
Kendinize göre birini bulun bence evlenmemiş çocuksuz
Nasip işi o. Bir insan bekar kalıcak korkusuyla kendini daha azına razı etmemeli hiçbir zaman. İnsanlar bosanirken seni tanıdığım güne lanet olsun diyip boşanıyor. Evlenmeden daha iyiydi diyor. Kötü evlilik bir secenek olmamaliO da işte ha diyince bulunmuyor
15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuşÇocuktan da ziyade 15 yaş çok değil mi? Sizle aynı yaştayım, 50 yaşında biriyle (büyük konuşmayayım) asla evlenmezdim. Şu an bile kendimi 20lerimdeki gibi hissetmezken 50 yaşında biri ile evlenmek? Siz 45 olduğunuzda adam 60 yaşında olacak, eğer fit/bakımlı falansanız ya da genç gösteriyorsanız bir noktada babanız gibi bile durabilir. (Pardon 8miş yaş farkı, ama bence gene de az değil.)
Evet evet, yanlış okumuşum kusura bakmayın.15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük
Ona kalsa daha küçüğü bile uygun kendineEvet evet, yanlış okumuşum kusura bakmayın.
Mutlu olamazsiniz, bence yol yakinken donun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?