Çocuklu adam çocuksuz kadın

Bu ülkede bekar erkekler çok matah sanki çok azı matah bdv de görüyoruz çocuğu yok anası çocuğu aratmıyor siz kendiniz yaşayıp bakıp karar verseniz daha sağlıklı olur var benim evlenen arkadaşlarım mutlu olanda var olmayanda çocuktan ziyade adamla uyum sağlayamayanlar mutsuz oldu .Bekarla evlenio kan kusanda az değil çevremde bence yaş önemli sizin yaşınız artık neyin ne olduğunu çözecek olgunlukta tabiki bekar istiyor uygun görüyorsaniz ona yönelin fakat siz yaştaki yada sizden büyük yaştaki erkeklerde çok matah çıkmayabilir ben olsam kendim tartar ölçer biçer öyle karar veririm.Cunku bu işler sizin gibi konularda bu böyle diye net birşey söylenmez

Uzak mesafe ilişkisi olması içini kemiriyor olabilir. Adamın sana kattığı hiçbir artı yok.

Adamın iki küçük çocuğu var deseniz yorumum farklı olurdu konudaki kıza artık çocuk denmez genç kız o.Ve zaten belli zaman sonra babamdir eşidir çok takmaz kendi okulu işi gücü sevgilisi olur siz bence iyice tanıyın öyle karar alın

15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuş

Daha gencini bulur fakat bazı istisnalar dışında ve benim gözlemlediğim kadarı ile daha küçükleri salak oluyor. Aklı başında seçeneği olan genç bir kadının çocuklu yaşlı erkekleri tercih ettiğini ben hiç görmedim.

15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuş
Alttaki yorum beni rahatsız ederdi. Daha genci daha genci diyor ama ne verecek daha genç birine?
Karşınızdaki kişi bunu size söyleyememeli. E madem bulsun daha gencini. 8 yaş kesmemiş demek ki.

Tamamen kişiden kişiye göre değişir. Ben olsam yapamazdım mesela çocuklu birisi ile. Birde adam zaten evlat sahibi tekrardan isteyecek mi cocuk ve siz istiyor musunuz anne olmak bu detayda önemli. Birde boşanma sebebi ne imiş

Alttaki yorum beni rahatsız ederdi. Daha genci daha genci diyor ama ne verecek daha genç birine?
Karşınızdaki kişi bunu size söyleyememeli. E madem bulsun daha gencini. 8 yaş kesmemiş demek ki.
Ben 29 yaşındayım. Bu adama dönüp bir kere bile bakmam, çünkü hem zihniyeti kötü, hem koca kızı var, hem de bir evlilik yapmış.

Ona kalsa kendine daha gencini uygun buluyormus demissiniz. Ben boyle dusunen bir kisiyle asla olmazdim, arada cocuk olmasaydi da bekar olsaydi da olmazdim. Ben sizi anliyorum. Muhtemelen evlenmek ve bir yuva kurmak istiyorsunuz. Belirli bir yastan sonra da hic evlenmemis bekar ve cocuksuz erkek ihtimali zorlasiyor. Belli ki kendinizi bu adama zorunlu gibi hissediyorsunuz ama bence bu dusunceden siyrilin. Ben de zamaninda birisiyle tanismistim. 13 yasinda kizi vardi ve bosanmisti. Kizi baya babasina duskundu ve her haftasonu da babasinda kaliyordu. Bir sure konustuk ama ben kendi acimdan dusundum ve dolayli da olsa bir cocugun sorumlulugunu almayi goze alamadim ve bitirdim. Evet her gun babasinda degildi cocuk ama geldigi zaman cocukla vakit gecirmek gerekti. Bir durum olsa annesine soyleyecekti mutlaka iyi veya kotu cocuk bu. Yillar gecti ama kararimdan hic pisman olmadim, iyi ki o yola girmemisim. Muhtemelen psikolojim de kaldirmayacakti. Bence siz kendinizi olcup bicin. O cocuga anne olmayacaksiniz evet ama kocaniz cocugun babasi sonucta. Eski es hep hayatinizda olacak. Hayatta hicbir durumun garantisi yok tabiki ama bu durumun riskleri fazla bence.

Olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…