- Konu Sahibi belkideyokum
8 yaş sizce fazla mı
Hayır fazla değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yaş sizce fazla mı
İçine sinmeyen bir durum varsa tedbirli olmalısın diye düşünüyorumMerhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Olmaz.Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
NedenOlmaz.
1.Bu adam niçin boşanmış.
2.Kızı haftasonu,ara-yaz_sömestr tatillerinde babasıyla mı?
3.Ola ki evlenirsen sen çocuk istiyor musun,adam da istiyor mu?
4.Evlenirsen işini bırakıp onun yaşadığı yere mi yerleşeceksin?
5.Yüzyüze ne sıklıkla görünüyorsun?
6.Ailesi hakkında bilgin var mı?....
Daha uzar gider ama genç sevgililerinden filan bahsetmesi hiç hoşuma gitmedi.Tamam çocuklu olması soru işareti ama bu şahısla ilgili de çok soru işareti var güven duymuyorsun izlenimi aldım.
2000li sevgilisi olan ve size de daha küçüğü ile de olurdum diyen adam evlenir evlenmez sizi yaşlı bulmaya başlayacak
Doğurgan olmamanızdan vurabilir, hatta çirkinleşebilir gibi. tam öyle bir tip bence kafamda canlandı o da evlenecek birini bulamadığından evlenecek gibi duruyor
Benim benden küçük sevgilim vardı ve bu konuda kötü hissetmiyim diye daha önce de kendinden büyükleri beğendiğini bana anlatmaya çalışırdı ki takıntım yok bu konuda.
2000 lı sevgilisi olmuş
2 ayda bir
Hem uzak mesafe, hem de ergen çocuğu olan bir adamı asla tercih etmezdim yerinizde olsam. Bir kere sinirlerinizin çok sağlam olması lazım, yaş mevzusuna hiç girmeyeyim.
Kadın bırakmış onu, borç içinde para için gelmemiştir ya da geldiyse görüp gitmiştir belki de öyle biri yoktur kız yasını küçük söylüyordur falan filanEe! Onunla evlenseymiş madem?
Yani 2000 olup kocaman kızı olan adamla birlikte olan kadınlarin kafa yapısı belli.
Çok haklısınız40 küsür yaşındaki adamın ne işi var 25 yaşındaki kızla allasen. yaşına uygun yaşamıyor bu adam. evlendikten sonra da aklı daha genç kadınlarda olacak demek ki.
ayrıca 2 ayda bir görüştüğüm adamla evlenmem ben.
Olmazsınız.
Anlattıklarınıza göre adamın zihniyeti pis bir kere. Kendisinden 18 yaş küçük kadının peşinde koşup, size sizden önce 2000 doğumlu sevgilisi olduğunu söylemesi normal mi ?
Bu ilişkinin neresi ciddi ?Çok haklısınız
Zaten ciddi ilişki ama evlilik henüz karar verilmedi
Bir kere kız ergenlik çağında, sizi kabullenmesi sandığınızdan çok daha zor olacaktır. Eski eş ile sürekli iletişim halinde olacak bu adam çünkü arada çocuk var. Diğer aekadaşların da dediği gibi adamın yaş konusunda olan konuşmaları çok rahatsız edici ve zaten 8 yaş fazla bana göre. Dertsiz başınıza dert almak isterseniz siz bilirsiniz tabi.Neden sinirlerimiz sağlam olmalı . Yaş mevzusuna girin lütfen
Kadın bırakmış onu, borç içinde para için gelmemiştir ya da geldiyse görüp gitmiştir belki de öyle biri yoktur kız yasını küçük söylüyordur falan filan
Bilemedim yaa.dertli adam ve kendine dert arayan bir kadınmış gibi geldi bana.Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Kibire bak yaa. Ne özelliği varmış acaba beyefendinin? Sen ondan 8 yaş büyük ve çocuklu olsaydın yüzüne bile bakmazdi.Ona kalsa daha küçüğü bile uygun kendine