Evet kimsenin pisliğini temizlemeye mecbur değilsiniz, ama evli ve iki çocuklu bir adamla evlenirken tüm bunları düşünmüş olmanız gerekirdi. Babaannede kalır mantığı nasıl bir mantıktır. Öz anne bırakıp gitmiş zaten ona diyecek çok şey varda demek istemiyorum. Ama anne bırakıp gitti diye baba da mı bıraksın. Sonuçta bu çocuklar eşinizin çocuklarıydı ve bakmakla yükümlü olanda babaanne değil eşinizdi bunu biliyor olmalıydınız. Sonuca bu şekilde gidemezsiniz, belli ki çocuklarda düzgün psikolojide değiller. Önce sizi benimsemeliler sonrası zaten gelecektir. Bu arada bu son yorumumdu emrettiğiniz üzere bir daha lütfen kusura bakmayın. Gerçekten çok zor günler geçiriyorum bir yandan iş stresi bir yandan ev bunaldım. Ben sadece kuralsız yaşama sıkıntısından bahsettim. Örneğin bir çocuk gece 2 de yatmaması gerekir. Ama bizim evde böyle kuralları baba koymuyor ben koymak istediğimde sıkıyorum oluyor. Çocuklar boşluktan faydalanırlar. Böyle okul başarılarıda düşük baba zaten ilgilenemiyor. Kendimi sorumluda hissediyorum onlara karşı. Yoksa tutarım gündelikçi otururum çerezimi yerim Tv karşısında sma sorumluluk ağır badıyır. Belkşde çok otokontrollü olduğum için bu duruma geldim. Rahat olsam sıkmasam kendimi olmazdı bu durumlar. Belki de görev olarsk görüyorumdur hatadır. Duyarlı olumsuz eleştirilere açığım. Zaten sayfaya girme amacımda bu; yanlışlarımı görmek. Lütfen kusura bakmayın.