- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi samanyolu11
Nasilki cocuklu bi kadinla bekar erkek olursa, ayni sekil olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bacım o kadın 2 kez boşanmıştı. 2. Eşi kandırmıştı ben o değilim hiç evlenmedim çocuk da yok ama ben de o kişiye çok şaşırmıştımya belki de benim hüsnükuruntum ama,siz eski kocasının tekrar evlenebilme ihtimalini hesaplayıp duran üyeye çok benziyorsunuz![]()
ben olur diyorum yaz bitmeden evlen bence.ev var sıfır araba var ee bir de eş olsun listede değil mi?Yok bacım o kadın 2 kez boşanmıştı. 2. Eşi kandırmıştı ben o değilim hiç evlenmedim çocuk da yok ama ben de o kişiye çok şaşırmıştım
ben size inanıyorum değilsiniz.Kızlar ben o 2 kez boşanan bi cocuğu olan eski eşim tekrar evlenir mi diyen üye değilim. Olsam söylerim ben hiç evlenmedim
sorun falan olmaz.adamın karekteri nasıl?düzgün bir işi var mı?ne sebeple boşanmışçocuklarıyla ilişkileri nasıl?asıl önemli olan bunlarYani kadın 30 adam 45, hani 20 lerde olsa olmaz ama 30 dan sonra yaş farkı çok sorun değilciler için dedim
4 ağustosta üye olmuşsunuz ama fazlaca ayrıntı biliyorsunuz o üyeyle ilgiliKızlar ben o 2 kez boşanan bi cocuğu olan eski eşim tekrar evlenir mi diyen üye değilim. Olsam söylerim ben hiç evlenmedim
Ablacım manken gibiyim ,yapımcılar yönetmenler oyunculuk için teklif getiriyorlar, işim var , param var. Hem de bi de arabam var güzel mi güzel, şoförüm var özel mi özel, bastım mı gaza gider mi gider hatta ruhum da var diyordun önceki konunda.Yani kadın 30 adam 45, hani 20 lerde olsa olmaz ama 30 dan sonra yaş farkı çok sorun değilciler için dedim
Amansız evlenmek istememe hastalığına yakalanmamışmıydınız siz en son![]()