cocuklu bir erkekle evlilik yardim !!!

Yeni uye oldugum icin bu konuyu simdi gordum. Ayni durumdayim. 7 yasinda kizi olan biriyle yabanci bir ulkede 1 yildir evliyim. Cocuklari cok severim, evlenmeden once esimin kiziyla cok iyi anlasiyorduk, esim normalde dunyanin en ozverili ve sevgi dolu insani. Ama uvey cocuk yuzunden iliskimiz su an mahvolmus durumda. Kiziyla ilgili konular olunca o altin kalpli adam gidiyor bir canavar geliyor. 9 aylik hamileyim ve esim uvey kizimiz yuzunden dort kez siddete varan seyler yapti. Kesinlikle tavsiye etmiyorum boyle bir evliligi. Uvey kizim haftanin yarisinda bizde kaliyor ama diger yarisina da bu sorunlar yansiyor. Bu konuda bir baslik actim uvey anne olmak diye. Isterseniz bakabilir ya da ozelden yazabilirsiniz.

Ya sanirim asla!diye dusundugum seylerden en basinda gelen bu.
Cocuklu bir erkekle evlilik.

Direk o adamdan soguma sebebi be.

herkese selam,

lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler :KK66:
Tahmınım o kı, ısın ıcıne çocuk gırınce tum dengeler degısır...ılıskınızde her daım çocuk sızden daha degerlı ve on planda olur kendısı ıcın...ve de en olmadık anda cocugu ıcın gozunu karartıp sızı yakabılır....tehlıkelı ve derın sularda boğulmamayı ve bas edebılmeyı gerektıren 1 durum...orneklerı var tabı ama bu noktada sızın ne kdr ıyı, duzgun bır ınsan olduğunuzdan cok ınsanlarla&durumlarla mücadele, çoklu ılıskılerı ıyı yonetebılme, grupları ıkna gucu v.b. gıbı ınsan ılıskılerı yetılerı cok onem kazanıyor bnc...sonuçta kısılık yapınıza gore son kararınızı verın derım ben...

Çok büyük sabır ve Hoşgörü göstermen gerekiyor. Maddi manevi fedakarlıklar bir de daha evvel evlenmedin ve çocuğunda yoksa onu anlayabileceğini sanmıyorum. Bir de kız çocuğu babaya daha bir düşkün olur.

Cok yakin arkadasim 38 yasinda.biri 6 digeri 12 yasinda bosanmis 2 kiz babasi adamla evlendi.Sonuç:kizlar annelerindeydi babasi yanina aldi hic cocuk dogurmamis arkadasim 2cocugun bakimi ile ilgilendi.evliligin cicim aylarini yasayamadi.Kocasi surekli cocuklari savundu tüm durumlarda arkadasim kötü oldu.Cocuklari öz annesi doldurup yolladi evde huzur kalmadi.simdi krndi cocugu oldu arkadasimin kocasi kizlarina düşkün 3.cocuguyla dogru düzgün ilgilenmiyor.kizlar büyüdü anneleriyle kaliyor.Kocasi kizlarima rahat vermedin senin yüzünden anneleriyle kaliyor diye arkadasimi sucluyor.3.cocuguyla ilgilenmiyor.Kadin sinir hastasi oldu.
Sen bilirsin konu sahibi.sen kendin gibi hic evlenmemis birile,es adayinda kendisi gibi cocuklu biriyle evlense daha iyi olur kanımca
Cok faydalı bır orn.vermıssınız...elınıze sağlık...

Tesekkur ederim , amin hepimizin huzuru daim olsun
Aslinda ilk yada ikinci fark etmiyor tum evliliklerde her iki tarafin da caba gostermesi gerekiyor , ikinci evliliklerde daha kolay caba gostermek cunku insan onceki deneyiminden ders aliyor
Mesela ben ilk evliligimde takildigim kizdigim hicbir meseleye bu evliligimde takilmiyorum cunku iliskiyi yiprattigini biliyorum , ben sakin ve huzurlu olunca esim de aynisi , hic kavga etmeyiz ses yukseltmeyiz , kiskanclik yapmayiz , gecmislerimizi kurcalamayiz
Birbirimizin degerini biliyoruz , coluklu cocuklu kedili kopekli huzurlu bir yuva kurduk ve bunun degerini gercekten cok iyi biliyoruz o yuzden hic oyle kiskanclikmis ani ofkeymis bagris cagrismis sacma seylerle huzurumuzu bozmuyoruz :)
Vayy supersınız...ustelık hayvansever de bır aıle...:)

Benim nisanlimin kizi var.
Kendi bile sadece iki defa görmüş.
Yaninda olsa veya her haftasonu gelse ben ilişkiye başlamazdım bile.

Bu halde bjle bazen aklima geliyor ve evlenmekden cayıyorum. Sorumluluk aşırı ağır geliyor bana. Düşünüyorum... cocuk benim yanimdayken düşse benden bilincek... ortada gelen çocuk bile yok...
Asil kizini sadece 2 kere goren babayla(!) Evlenme. Kusura bakma da canindan canbi cocuga sahip cikmayan adam ne sana ne senden olan cocuguna sahip cikar.

Benim tanıdığım evlendi çocuklu bayanla oh hazır çocuk dedi
Sende bitecek olay bence yapabilirim diyorsan neden olmasın
Bu devırde cooook nadir oylesı...cok sıkı karakterlı sorumluluk sahıbı ınsan evladı bırısıymıs o tanıdıgınız...çocuklu dul adamlar dahı cogunlukla çocuklu kadın ıstemıyor..malum erkek mılletı ruhsuz çıkarcı garantıcı ve bencıller...hele hele 2.evlılıkte kendılerınden en az 10 yas genç, SON KULLANIM TARIHI UZUN ( :) ) her bakımdan tam randıman alabıleceklerı, kendılerıne asgarı sorun getirecek, hamarat başarılı ıyı gelırlı yani aslında düpedüz KENDILERINDEN KAT KAT IYI VE OTURDUKLARI YERDEN DUGMEYE BASIP HAYATLARINI KOLAYLASTIRACAK KADINLARA GÖZ DİKİYORLAR...: )

Son düzenleme:
Çocukları adına çok sevindim babası ile vakit geçirmesi iyi olacaktir fakat bu zamani siz kendinize sıkıntı edecekseniz onlarada etmiş olursunuz ve yapamam diyorsanız vazgecmelisiniz.

Çocuk için düzen önemlidir. 1 hafta baba da 1 hafta ana da parçalanmış bir çocuk görüyorum. Onun yerine tatillerinde baba ile vakit geçirmesi daha doğru olur. Cumartesi ve pazar öğlene kadar ara tatilde ve yaz tatillerinde yine baba da olabilir

Bu devırde cooook nadir oylesı...cok sıkı karakterlı sorumluluk sahıbı ınsan evladı bırısıymıs o tanıdıgınız...çocuklu dul adamlar dahı cogunlukla çocuklu kadın ıstemıyor..malum erkek mılletı ruhsuz çıkarcı garantıcı ve bencıller...hele hele 2.evlılıkte kendılerınden en az 10 yas genç, SON KULLANIM TARIHI UZUN ( :) ) her bakımdan tam randıman alabıleceklerı, kendılerıne asgarı sorun getirecek, hamarat başarılı ıyı gelırlı yani aslında düpedüz KENDILERINDEN KAT KAT IYI VE OTURDUKLARI YERDEN DUGMEYE BASIP HAYATLARINI KOLAYLASTIRACAK KADINLARA GÖZ DİKİYORLAR...: )
Evet bazıları öyle onları es geçip iyi insanlar beklenmeli kaderse ayağına kadar gelir zaten

herkese selam,

lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler :KK66:
Arkadasım ne yaparsın bilmem de
Bu adamla olacaksan bil ki çocuk adamın.
Bazısı cocuk nasılsa annede diye yola cıkıyor. Bence cocuklu insanla evlenen cocugu tüm kalbiyle kabullenmeye yola cıkmasın

Evet bazıları öyle onları es geçip iyi insanlar beklenmeli kaderse ayağına kadar gelir zaten
Bana çoğunluk oyle gıbı geliyor gercı...beklemedeyiz...kaderımızde ne varsa hepımız onu gorecegız ıllakı..hakkımızda hayırlısı...Allah şerli, sorunlu ınsanlardan ırak eylesın...amınnnn...

Arkadasım ne yaparsın bilmem de
Bu adamla olacaksan bil ki çocuk adamın.
Bazısı cocuk nasılsa annede diye yola cıkıyor. Bence cocuklu insanla evlenen cocugu tüm kalbiyle kabullenmeye yola cıkmasın
Amin zaten hayatın kendisi zor

bak burada bir üye demiş buadamlar evlendikten sonra çocukta istemiyor....dogru bu...senden çocuk yapmaz seni anne etmez diğer çocuğuna her türlü yardımı yapar yaşatır seninde paranın katkısı olacaktır mutlaka...
Adamların bazıları tek çocukluysa genç bır 2.esle 2.bahar yaşayıp yenı evlılıkten de çocuk ısteyebılıyorlar veyahut evet dedıgınız gıbı özellıkle adam geckın yastaysa gene gencinden 1 hatun alıp 1 kosede bos kucağını avutarak (ustelıkte evcıl hayvana dahı ızın vermıyorlar) o evlılıgı tum yüküyle tasımasını bekliyorlar... ıste gozuktugu uzere malum erkek egemen düzende her zemınde erkegın ısı kolaylaştırılıp önü açılırken kadınınsa nerdeyse tum yolları kapatılıyor, engeller çıkarılıyor...her daım erkek karda oluyor...taa kadim zamanlardan berı sıstemın temelı toplum tarafından bu nokta uzerıne ınsa edılmıskı...

Konu hortlamis ama konu sahibi kizimiza dusuncelerimi belirtmeden de gecemeyecegim. Kizimiz 34 yasinda. 30 yasini asan kizlarimiz genelde evlilik vakitlerinin gectigini dusunurler ve karsilarina cikan ilk kisiyle uygun olsun ya da olmasin evet derler. Bu adam gecmiste evlilik yasamis ve cocuklu biri. Hic evlenmemis biri icin bu durumu kaldirmak zor. Su an altindan kalkabilirim, adamla uyumumuz var diye dusunse de ayni evin icine girince islerin hic de oyle olmadigi ortaya cikiyor. Evlilik yasi yoktur. Kim cikardi bunu bilmiyorum. Kizimiz eger bunu dusunerek evliligi istiyorsa gercekten agir bir yuk.
Artik insanlar ayaklarimin uzerinde duruyum, kariyer yapiyim, okuyum derken gec evleniyor. 34 yas da evliligin kactigi bir yaş degil. Bence en guzel yaş. Cocuk yapmak icin gec diye dusunuluyorsa da , bunu icin de ben olsam kaldiramayacagim yukun altina girmezdim. Ki ben cocuklu bosanmis biriyim yine de yeniden evlensem cocuklari olan biriyle evlenirken 100 kez dusunurum.

Back
X