- 3 Şubat 2018
- 25.774
- 110.888
- 598
Şimdi sizin çocuğunuzda sizle aynı evde ise adamda çocuğunu otomatik almak ister.
Konu sahibinin cocugu babada kaliyor bu evlilik icin risk olmamak adina..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sizin çocuğunuzda sizle aynı evde ise adamda çocuğunu otomatik almak ister.
Devlete verirler ne olacak cocuk umurlarindamiki bunlarin. Tek dertleri koca !Eee çocuğunuzun babasi da evlenince o da evliliğini riske atmak! istemez ise ,çocuğunuzu ne yapmayı düşünüyorsunuz?
adamın amacını anlamadım ama görünen o ki uzun soluklu evlilik olmaz ya görmezden gelicek zor valla adam keleklik yapmış başta çocuk oldunu bile saklamış ne bekliyorsunKonu sahibinin cocugu babada kaliyor bu evlilik icin risk olmamak adina..
adamın amacını anlamadım ama görünen o ki uzun soluklu evlilik olmaz ya görmezden gelicek zor valla adam keleklik yapmış başta çocuk oldunu bile saklamış ne bekliyorsun
Konudan anlaşıldığı üzere yine yaranamamışOnun çocuğu yanında değil ki.
Kocasına yaranmak için cocugunu babasına vermiş
Konudan anlaşıldığı üzere yine yaranamamış![]()
Evet öyle gözüküyor.Konudan anlaşıldığı üzere yine yaranamamış![]()
desene evlilik çocuk oyuncağı olmuşIkisinin de birbirinden pek farki yok aslinda. Bence adamin cocuklari alma istegi de muhtemelen eski ese darbe vurmak icin. Yani bu evliligi mahkeme önünde alma konusunda daha avantajli oluyor. Tek basina da velayeti alan babayi taniyorum, ama orda cocuk ergendi ve ona da sorulmustu
Ama evlenmeden ogrenmis cocuklu oldugunu..Herkes sizin çocuğunuz yanınızda falan demişte annelik yapmakla babalık abilik yapmak bir değil.kadın daha çok çocuklarla muhattap olacak belki kadın evlenirken söyledi.ben kendi çocuklarım dışında sürekli sorumluluk alamam diyecek evlenmeyecek ben bu konuda kötü niyetli taraf olarak adamı gördüm.yalanla dolanla ikna edip emrivaki yapıyor.bu durumda boşanmaktan başka seçenek kalmıyor yani çocuklu adamla evlenmekte risk sonuçta anne al ben bakmıyorum dese adam mecbur alacak veya çocuklar büyüyüp biz babada kalcaz dese adam hayır kalmayın mı diyecek?çocuklu adamla evlendiyseniz her zaman çocuklarla yaşama ihtimaliniz olduğunu unutmayın.
desene evlilik çocuk oyuncağı olmuş
Kimle kaldin peki?Benim anamda bir zamanlar evlenirken dayın yengen x bizle yaşayabilir dedi kızım yasamak ister misin demiştibabam asla istemeyeceği için abisini çözüm bulmuş.
Noldu adam bi güzel dolandırdı gitti. Önce can sonra Canan.
Bı de böyleleri sürekli kazayla gebe kalıp , sonra da "günağğğğ, o da bir cağnnn kürtağğjj cinayeddiiir" diye böğürüp, allah rızkını verir kafasıyla arka arkaya pırtlatanlar oluyor yüzde yüz....Fix yani, asla değişmezRiskinizi seveyim valla devlet bazı insanların genitallerine beton dökmeli adam gibi bakmıyorsunuz da habire çocuk üretiyorsunuz. Sabilere yazık gerçekten koca buldum diye kendilerini atıp giden annenin ardından boyunları bükülmüştür gariplerin
Sen de al cocugunu yaninaBenim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Çocuklu olduğunu öğrenmiş ama adam kandırmış kadını.kadın yine haksız ama adamın kötü niyetli olduğuda ortada.Ama evlenmeden ogrenmis cocuklu oldugunu..
Buarada cocuklari evlilik icin risk gorende anne, evliligi cocuklar icin risk gorende anne..
Kisaca ava giderken avlanmisÇocuklu olduğunu öğrenmiş ama adam kandırmış kadını.kadın yine haksız ama adamın kötü niyetli olduğuda ortada.