- 15 Şubat 2013
- 25.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.711
- 798
Kendi simarik cocuk simarik. Adam kendini keser o evin orta yerinde artikYesin zaten. Kendisi de şımarık büyümüş çocuğa simdiden kinlenmis.
Bırak evlensin, nikah ertesi adam velayet davası açarsa anlar anyayı konyayı.Adamın çocuğunu istemiyorum ne demek konu sahibi ? Evlendiginiz andan itibaren afedersiniz ama eşek gibi isteyeceksiniz. O evde odası olacak. O evin bir sahibi olacak . Sizden daha çok babasının parasında hakkı olacak. Ona göre gelecek planları yapilacak . BİR ÇOCUK YUZUNDEN. vazgeçtim diye pişman olursam nasıl bir laf? O çocuk o adam kadar hayatınızda olacak .bakmak zorunda olmasanız da varlığını sonuna kadar hissedeceksiniz ve zaten zorundasınız da. Anne babası değil bu adamın yavrusu , evladı . Size ilk başta iyi niyetli yorum yapmıştım da siz baya kötü kalpli üvey anne modundasiniz. Dikkat edin erkek arkadaşınız anlarsa tekmeyi yersiniz
Yani böyle birşey var mi ? Çocuk sanki evde gereksiz bir eşya gibi bahsediyor kadın. Bence de ters bir bakışı bile batıp adam terslenince anlar.Bırak evlensin, nikah ertesi adam velayet davası açarsa anlar anyayı konyayı.Bazı kızlarımıza çocuk denen birey oyuncak bebek gibi geliyor, amaaan zaten anası vermez diyorlar, o çocuk bütün haftasonlarını tatillerini zapt ettiğinde anlıyorlar.
Bence de yesin. Twitter da TT yapsak Gonca soydan la sevgili olan adam ayrıl da kurtul diyeYesin zaten. Kendisi de şımarık büyümüş çocuğa simdiden kinlenmis.
Çocuk istemiyorsanız olmaz.Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Çocuğu yüzünden ne demek çocuğu her zaman onunla olacak zaten. Kimse evladına sırtını dönemez. Ama size döner.Ben aile evinde el bebek gül bebek büyümüş biriyim annem bana kıyamazdı iş yapmazdım hep oturuyorum aile evinde aşırı rahat büyüdüm ve ben çocukları seven biri değilim adamdan çok hoşlandım huyunu suyunu sevdim ona karşı bir şeyler hissediyorum ama çocuğunu istemiyorum sadece ayrıldıktan sonra çocuğu yüzünden ayrıldığıma pişman olurum diye tedirgin oldum bu yüzden sormak istedim Çocuklu biriyle yapabilecegimi düşünmüyorum tek korkum bunun yüzünden pişman olmak
Koşarak uzaklaşBen biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Çok sıkıntı yaşarsınız.Olmaz.Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Çocuk istemiyorsanız ayrılcaksınız tabii, çocuğu evlatlık verecek değil siz istemiyorsunuz diye.Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Kendime bu konuda güvenmiyorumYeri gelecek sizinle günlerce kalması gerekecek buna tahammül edebilecekmisiniz?
Ne saçmalıyorsunuz ilişkinin başlarında çocuğu olduğunu bilmiyordum aşık olduktan sonra öğrendim ben hiç evlenmemişim çocuğum yok çocuklu birini istememek en doğal hakkım değil mi?Bırak evlensin, nikah ertesi adam velayet davası açarsa anlar anyayı konyayı.Bazı kızlarımıza çocuk denen birey oyuncak bebek gibi geliyor, amaaan zaten anası vermez diyorlar, o çocuk bütün haftasonlarını tatillerini zapt ettiğinde anlıyorlar.
Biz de onu diyoruz zaten. "Bir çocuk yüzünden ayrılamam." diye gözünüzde küçülttüğünüz birey aşık olduğunuz beyefendinin canı kanı, zaten önceliğim o olacak derken şaka yapmıyor. Onun gözyaşına sizi defalarca çatır çutur ezecek, haklı haksız ayırarak yapmayacak bunu üstelik.Ne saçmalıyorsunuz ilişkinin başlarında çocuğu olduğunu bilmiyordum aşık olduktan sonra öğrendim ben hiç evlenmemişim çocuğum yok çocuklu birini istememek en doğal hakkım değil mi?
Allah senin yar ve yardımcın olsun inşallah ne sorunun varsa ortadan kalksın inşallah. Durumuna çok üzüldüm hayat çok zor bende ilk defa sevdim derken sevdiğim adamın çocuğu olduğunu öğrendim. Eski eş kıskanıp rahat vermez çocuğu dolduruşa getirirler oysa ben hiç evlenmedim evliliği doyasıya tatmak istiyorum ilk aylarda sorun yaşamak istemiyorum bu benim en doğal hakkımKoşarak uzaklaş
Eski karısı şimdi senin eş adayını kıymete bindirir, gitti çocuğumun miras payı der
Bunlar birde çocuk yapar,mallar bölünür
Diye düşünerek
Evlenemeyin diye dünyayı dar eder size
Çocuk, evinizde olan biteni annesine anlatır
Eski eş,eşinizden nafakayı artırmasını ister
Hatta huzurunuz bozulsun diye çocuğu da size yollar, al sen bak artık yeter diye
Eşiniz ikiniz arasında kalır
Kavgalarınız artar
Eski eş tarafının kıskançlığı yüzünden huzurunuz bozulur ve
Olan size olur..
Bunları kısmen yaşadım, ikimizinde çocukları vardı..
herşeyi eşimle sıfırdan en iyisini yaptık ortaklaşa.
Kimseden destek almadan hallettik ikimiz
Evimizi de sıfır almıştık
Eski eş huzur vermedi, ilk yıllarda boşanma aşamasına kadar geldik defalarca
Şimdi ortalık duruldu..
Çocuğu kurdular bize karşı, kıskançlık oldu
Çocuk da 12 yaşında tepki koydu bize
(Nişanlıyken falan abla derdi bana, aramız iyiydi. eşya indirdiğimiz gün teyze demeye başladı)
Eski eşim de, elin adamıyla aynı evde istemem çocuklarımı diye tartışma çıkardı.
(Ama kendi de evlendi ve çocuğu var)
Ama ben evlenince sıkıntı oldu çocuklar benimle olduğu için.
Biz Çok sorun yaşadık çocuklar üzerinden.
En iyisi çöpsüz üzümmüş.
Demem o ki uzak dur
Temiz bi sayfa aç kendine
Ne işin var çocuklu adamla…
Çocuk olduğu için dertler bitmez
( o da onun evladı sonuçta )
Başta iyi oluyorsun, sonra üvey anne oluveriyorsun
Dolduruyorlar çocuğu, huzur bırakmıyorlar
Herkes kendi dengiyle bence..
E niye konu açtin o zaman? Neyini soruyorsun?Ne saçmalıyorsunuz ilişkinin başlarında çocuğu olduğunu bilmiyordum aşık olduktan sonra öğrendim ben hiç evlenmemişim çocuğum yok çocuklu birini istememek en doğal hakkım değil mi?
Son derece haklısınız kimse evladını bi kadın için üzmez bu durumda ezilen hep ben olcam. Peki ayrılırken söylemeli miyim nedenini?Biz de onu diyoruz zaten. "Bir çocuk yüzünden ayrılamam." diye gözünüzde küçülttüğünüz birey aşık olduğunuz beyefendinin canı kanı, zaten önceliğim o olacak derken şaka yapmıyor. Onun gözyaşına sizi defalarca çatır çutur ezecek, haklı haksız ayırarak yapmayacak bunu üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?