Çocuklu biriyle evlilik olur mu?

Aşık oldum vazgeçmekte zorlanıyorum aşk uğruna bazı şeyleri görmezden gelmeli miyim o yüzden kafam karışık
Bence asık değilsin fazla etkilenmişsin..kendini gayet güzel ifade ediyorsun yapamam diyorsun gözün kara değil. Sakın evlenme. Kestirip at. Karsina seninle ilk yaşayacak biri çıkar elbet o zaman da iyi ki dersin. Erkekler için kendini yakmaya değmez. O zaman da o adamı seversin.

Eee zaten kendiniz cevabı vermişsiniz..

E tamam
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin
Gütmek zor.. herkesin harcı değildir
Sabır ister, zorlanacaksın ,yıpranacaksın.
Gerek var mı? Hayat zaten yorucu.
Vazgeçmek daha kolay değil mi?

Devam edersen belki 50 sene yıpranacaksın
Ama unutursan 6 ay yıpranacaksın

Ben dengim olsun,empati yapsın diye çocuğu olan bir baba seçtim
Ama çok zorlandımm, çok kavgalar ettik eşimle,kaç kere bitti bu sondu dedim
Ama o çocuk dediler
Anlaşılmadım
Ya sınır çizeceksin yada ben yokum,evden gideyim başbaşa görüşün napıosanız yapın dedim
Çocuk evimize ayda yılda bir geldiği için,dışarda görüşüldüğü için, parasal olarak da daha fazla takviye yaptığı için eşim
Ortalık duruldu
Çocuklarıma yapılan herşeyi eşim yapıyor sandılar
Evin herşeyini eşim ödedi sandılar
Eşim, benim çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılıyor sandılar
(Oysaki benim iyi bir işim var,çocuklarıma yetebiliyorum)
Çocuk,evin heryerini inceliyordu
Bi kere yatak odamdan çıkarken gördüm
Gizliden kapı dinliyordu
Ajan gibiydi
En son çocuklarıma da laf eder oldu
Bende o varsa ben yokum,annemde kalırom,gidince geliriz,çocuğundur tabiki görüşeceksin ama biz varken değil biz gidiyoruz dedim
Eşim de anladı durumu
Çocuk şimdi lise çağında,istesek de zor gelir
Arkadaşları var,bizi napsın zaten

Ama ben çok zorlandım 3 yıl
Bence ayrıl,bakma bile
Adamın çocuğu canı kanı

Bak eski eşimde evlendi, çocuklarım kendisiyle 3 gün kalır, sonra 3 haftalığına babaanneye giderler yatılı. Yeni eş ,napsın 2 çocuğu..deli mi..
Kirli İç çamaşırlarını bi poşete koyup bana yollarlar yıkayayım diye
Bi gün aradım gece 9.30 du. pizza söyledik gelmedi daha açlıktan öldük diyorlardı(makarna bile yapamamış demekki)
Kadın, bizden habersiz buraya gelirseniz bana laptop borcun olsun demiş çocuklara(gelmesinler diye baskı kuruyor)
Çocuklar da zaten gitmek istemiyor keza
Velhasıl kimse kimsenin çocuğuna bakmıyor
Çocuğun yok,anlayamazsın da bunu doğal olarak
Ama hiiççç gerek yok, UZAKLAŞŞŞ
3 ay ağlarsın max, hayatını zehir etme

Bekarla boşanmış biri zor
Hele ki çocukluysa daha da zorr

Son düzenleme:
Eeee bunu sorman bile abes o zaman, yazık değil mi o çocuğa.Olmaz sizin iş, çocuksuz biri ile evlen.

Evet aşırı doğru söylüyorsun sonuna kadar haklısın belkide aşık değilim etkilendiğim için böyle düşünüyorum benim evlilikten tek beklentim sevgi saygı çerçevesinde mutlu olmak kimsenin araya girmemesi kimselerle uğraşmayıp sadece eşimle mutlu olmak istiyorum gerekiyorsa fakir olsun çirkin olsun bunlar umrumda değil sadece mutlu olmak istiyorum sevgi istiyorum çok sevsin istiyorum bu beklentiler içersinde de çocuk vs olunca hayal kırıklığı yaşayacağım çünkü ben eşimle başbaşa olmayı isterken o çocuğuna vakit ayırmak zorunda kalacak

Eeee bunu sorman bile abes o zaman, yazık değil mi o çocuğa.Olmaz sizin iş, çocuksuz biri ile evlen.
Evet ama ne olur bana da hak verin hiç evlilik yapmadım ben de evlenip mutlu olmak istiyorum eşimle başbaşa olmak istiyorum evde çocuk varken çok afedersin istediğimiz gibi ilişkiye bile giremicez hep yatak odasında olacak oysa belki film izlerken onu öpmek isteyeceğim ona sarılmak isteyeceğim

Tamam işte, ben de başka biriyle evlen diyorum.Bu adamla olmaz çünkü o çocuk adamın bir parçası.Mutlaka hayatınızın bir yerinde olacak.

çocuğun velayeti babada mı? eski eş ile aynı şehirde misiniz? çocuk kaç yaşında ve cinsiyeti ne? nafaka veriyor mu?

Ben hiç evlenmediğim için çocuğum olmadığı için çekinmiş

Hayır hiç te çekinmemis böyle yaparak sizi kendine bağlayacağım çok iyi biliyordu. Kısaca sizi hiç düşünmemiş, bencilce sadede kendi geleceğini düşünmüş.Çocuk konusunda taviz vermemesi den de belli zaten.

Son derece haklısınız kimse evladını bi kadın için üzmez bu durumda ezilen hep ben olcam. Peki ayrılırken söylemeli miyim nedenini?
Aynen öyle açık açık sana çocuğum öncelik diyorsa ben öncelik olacağım bir ilişki istiyorum seninle mümkün değil deyin o çekinmiyor söylüyor siz de söyleyin

Çok büyük zorluklar yaşamışsın inşallah bundan sonraki hayatında hep mutlu olursun. Ben eşimle hep başbaşa olmak onunla vakit geçirmek isterim oysa onun çocuğu olduğu için hiç vakti olmayacak benimle vakit geçirmeye o yüzden erkenden ayrılmak en iyisi

Aynen öyle açık açık sana çocuğum öncelik diyorsa ben öncelik olacağım bir ilişki istiyorum seninle mümkün değil deyin o çekinmiyor söylüyor siz de söyleyin
Bazı kişiler beni yadırgamış çocuk hakkında neden böyle konuşuyorsun onun ne suçu var gibisinden ama benim eşimle başbaşa kalmak en doğal hakkım değil mi daha önce evlenmemişim çocuğum yok eşimle başbaşa olmak isterim ama çocuk varken başbaşa olmamız zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…