Çocuklu biriyle evlilik olur mu?

Pişman olursan da tecrübesizliğinden pişman olursun, bir şeyleri denemediğimden birçok şeyi ben de yaparım gibi geliyordu. Ama hayat öyle olmadığını öğretti. Bu siteden de başkalarının deneyiminin de en az benimki kadar önemli olduğunu anladım. Kaldı ki ben de yaparım sanıyordum birçok şeyi. Hayat öğretiyor işte.

Bu arada boşanmış aile çocuğu şımarık olur gibi geliyor bana. Kimse çocuğuna laf söyletmez siz de kolay kolay laf söyleyemezsiniz. Bence yolun en başındayken vazgeçin bu işten. Karar sizin..

Benim kisisel gorusum: "olur neden olmasin."

Ama BDV deneyimim: "olmaz asla."

Genelde buradaki konularda gordugum, bu tarz evliliklerde cocuksuz kisi, cocuklu partnerin onceliklerini anlamiyor, kendini cocukla kiyasliyor, veyahut beklentileri tamamen cocuksuz bir partnerden bekleyecegi sylerle ayni oluyor.

O sekilde olmasi mumkun mu peki, tabi ki degil.

Bu şuan bile şımarık bile etiketlediğin, şikayet ettiğin çocuğu büyüten bu adam yani, adam demekki düzgün baba değil. Düzgün baba olmayandan ne kadar eş olur? Olmaz. Kendi öz evladını düzgün yetiştirmeye çalışmamış, önemsememiş adamdan eş olmaz.

Boyle biriyle evlilik yaptiniz mi?

Olur ama o olan şeyin adı evlilik olur mı bilemedim.

Anneyle yaşamıyor mu? Aralarında ki ilişki nasıl babayla çocuk

Dediklerinizde haklısınız çocuklu hayatin gercekten bilincinde olarak evlenmeyen kadınlar var ancak bunların yanında asıl sorun çocuklu erkeklerin sorumluluk konusunda sınıfta kalmaları bence. Bazıları çocuğu tamamen annesine bırakıp öyle sorumluluktan kaçıyor, bazıları da yeni eşine aynı sorumluluğu yıkmaya çalışıyor. Çocuğunun her şeyiyle ilgilenme bilincinde olan baba sayısının çok az olduğunu düşünüyorum.
Bir kısmı da evlenmeden çocuğu yokmuş gibi yaşayip hayatındaki insana da çocuk hayatımızda çok önemli değil imajı verip, evlilikle beraber baba olduğunu hatırlıyor falan.
Nereden baksam erkekleri daha hatalı buluyorum. Ya eski eşi ve çocuğu ya da yeni eşi mağdur ediyorlar.

Son düzenleme:
Anneyle yaşamıyor mu? Aralarında ki ilişki nasıl babayla çocuk
Anne ile yaşıyor ama haftanın üç günü babasında kalıyor çocuk şımarık yetiştirilmiş babası çocuğuna aşırı düşkün bana sürekli diyor ki benim hayatımın önceliği çocuğum

Bunu diyen birinin sizinle olmaması gerekir zaten. Çocuk istemeyen bir kadınla ne işi var? Herkesin önceliği çocuktur o ayrı ama bunun dengesini kurmak varken çocuğun eşin/sevgilinin yeri ayrıyken bu cümle aşırı itici. Bu adamdan bir cacık olmaz kırıp dizini çocuğuyla olsaydı boşanmasaydı o zaman

Adamın çocuğunu istemiyorum ne demek konu sahibi ? Evlendiginiz andan itibaren afedersiniz ama eşek gibi isteyeceksiniz. O evde odası olacak. O evin bir sahibi olacak . Sizden daha çok babasının parasında hakkı olacak. Ona göre gelecek planları yapilacak . BİR ÇOCUK YUZUNDEN. vazgeçtim diye pişman olursam nasıl bir laf? O çocuk o adam kadar hayatınızda olacak .bakmak zorunda olmasanız da varlığını sonuna kadar hissedeceksiniz ve zaten zorundasınız da. Anne babası değil bu adamın yavrusu , evladı . Size ilk başta iyi niyetli yorum yapmıştım da siz baya kötü kalpli üvey anne modundasiniz. Dikkat edin erkek arkadaşınız anlarsa tekmeyi yersiniz

Ne sandın evladından önce geleceksin falan mı ? Tabi ki evladı önce olacak . Sen dışarıdan birisin .

Yeri gelecek sizinle günlerce kalması gerekecek buna tahammül edebilecekmisiniz?

Çocuk istemediğinize göre ayrılacaksınız tabiki

Sizin yazım tarzinizdan o çocuğun başına dert olacağınızı düşünüyorum. Gidin çocuksuz biriyle olun.
Çocuğu ile arasına mesafe koymasını isteyecek bir tip var sizde

Dün bir bugün iki adamın huyu suyu hakkında bu kadar emin olmayın, daha sinirli halini görmediniz, kavga ederken neye dönüştüğünü bilmiyorsunuz. İyiyken herkesin tadından yenmiyor.

Yesin zaten. Kendisi de şımarık büyümüş çocuğa simdiden kinlenmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…