- 13 Kasım 2022
- 2.098
- 4.469
- 63
Pişman olursan da tecrübesizliğinden pişman olursun, bir şeyleri denemediğimden birçok şeyi ben de yaparım gibi geliyordu. Ama hayat öyle olmadığını öğretti. Bu siteden de başkalarının deneyiminin de en az benimki kadar önemli olduğunu anladım. Kaldı ki ben de yaparım sanıyordum birçok şeyi. Hayat öğretiyor işte.Ben aile evinde el bebek gül bebek büyümüş biriyim annem bana kıyamazdı iş yapmazdım hep oturuyorum aile evinde aşırı rahat büyüdüm ve ben çocukları seven biri değilim adamdan çok hoşlandım huyunu suyunu sevdim ona karşı bir şeyler hissediyorum ama çocuğunu istemiyorum sadece ayrıldıktan sonra çocuğu yüzünden ayrıldığıma pişman olurum diye tedirgin oldum bu yüzden sormak istedim Çocuklu biriyle yapabilecegimi düşünmüyorum tek korkum bunun yüzünden pişman olmak
Son derece haklısınız zaten ben daha kendime zar zor bakıyorum aile evinde aşırı rahat büyüdüm aşırı şımarık büyüdüm başkasının çocuğuna bakabileceğimi sanmıyorum çocuğu on yaşında şımarık büyütülmüş en ufak bir hatam da üvey anne damgası yiyebilirim bunu sorumluluğu altına giremem hoşlanıyorum ama vazgeçerim
Boyle biriyle evlilik yaptiniz mi?Benim kisisel gorusum: "olur neden olmasin."
Ama BDV deneyimim: "olmaz asla."
Genelde buradaki konularda gordugum, bu tarz evliliklerde cocuksuz kisi, cocuklu partnerin onceliklerini anlamiyor, kendini cocukla kiyasliyor, veyahut beklentileri tamamen cocuksuz bir partnerden bekleyecegi sylerle ayni oluyor.
O sekilde olmasi mumkun mu peki, tabi ki degil.
Olur ama o olan şeyin adı evlilik olur mı bilemedim.Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Anneyle yaşamıyor mu? Aralarında ki ilişki nasıl babayla çocukSon derece haklısınız zaten ben daha kendime zar zor bakıyorum aile evinde aşırı rahat büyüdüm aşırı şımarık büyüdüm başkasının çocuğuna bakabileceğimi sanmıyorum çocuğu on yaşında şımarık büyütülmüş en ufak bir hatam da üvey anne damgası yiyebilirim bunu sorumluluğu altına giremem hoşlanıyorum ama vazgeçerim
Rica ederim.Tamamdır yorum yaptığınız için çok ama çok teşekkür ederim beni yönlendirdiğiniz için
Dediklerinizde haklısınız çocuklu hayatin gercekten bilincinde olarak evlenmeyen kadınlar var ancak bunların yanında asıl sorun çocuklu erkeklerin sorumluluk konusunda sınıfta kalmaları bence. Bazıları çocuğu tamamen annesine bırakıp öyle sorumluluktan kaçıyor, bazıları da yeni eşine aynı sorumluluğu yıkmaya çalışıyor. Çocuğunun her şeyiyle ilgilenme bilincinde olan baba sayısının çok az olduğunu düşünüyorum.Benim kisisel gorusum: "olur neden olmasin."
Ama BDV deneyimim: "olmaz asla."
Genelde buradaki konularda gordugum, bu tarz evliliklerde cocuksuz kisi, cocuklu partnerin onceliklerini anlamiyor, kendini cocukla kiyasliyor, veyahut beklentileri tamamen cocuksuz bir partnerden bekleyecegi sylerle ayni oluyor.
O sekilde olmasi mumkun mu peki, tabi ki degil.
Anne ile yaşıyor ama haftanın üç günü babasında kalıyor çocuk şımarık yetiştirilmiş babası çocuğuna aşırı düşkün bana sürekli diyor ki benim hayatımın önceliği çocuğumAnneyle yaşamıyor mu? Aralarında ki ilişki nasıl babayla çocuk
Bunu diyen birinin sizinle olmaması gerekir zaten. Çocuk istemeyen bir kadınla ne işi var? Herkesin önceliği çocuktur o ayrı ama bunun dengesini kurmak varken çocuğun eşin/sevgilinin yeri ayrıyken bu cümle aşırı itici. Bu adamdan bir cacık olmaz kırıp dizini çocuğuyla olsaydı boşanmasaydı o zamanAnne ile yaşıyor ama haftanın üç günü babasında kalıyor çocuk şımarık yetiştirilmiş babası çocuğuna aşırı düşkün bana sürekli diyor ki benim hayatımın önceliği çocuğum
Evet ama ilerde pişman olmaktan korkuyorum sırf çocuk için ayrıldım diye
Ne sandın evladından önce geleceksin falan mı ? Tabi ki evladı önce olacak . Sen dışarıdan birisin .Anne ile yaşıyor ama haftanın üç günü babasında kalıyor çocuk şımarık yetiştirilmiş babası çocuğuna aşırı düşkün bana sürekli diyor ki benim hayatımın önceliği çocuğum
Anne ile yaşıyor ama haftanın üç günü babasında kalıyor çocuk şımarık yetiştirilmiş babası çocuğuna aşırı düşkün bana sürekli diyor ki benim hayatımın önceliği çocuğum
Çocuk istemediğinize göre ayrılacaksınız tabikiBen biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Sizin yazım tarzinizdan o çocuğun başına dert olacağınızı düşünüyorum. Gidin çocuksuz biriyle olun.Ben aile evinde el bebek gül bebek büyümüş biriyim annem bana kıyamazdı iş yapmazdım hep oturuyorum aile evinde aşırı rahat büyüdüm ve ben çocukları seven biri değilim adamdan çok hoşlandım huyunu suyunu sevdim ona karşı bir şeyler hissediyorum ama çocuğunu istemiyorum sadece ayrıldıktan sonra çocuğu yüzünden ayrıldığıma pişman olurum diye tedirgin oldum bu yüzden sormak istedim Çocuklu biriyle yapabilecegimi düşünmüyorum tek korkum bunun yüzünden pişman olmak
Dün bir bugün iki adamın huyu suyu hakkında bu kadar emin olmayın, daha sinirli halini görmediniz, kavga ederken neye dönüştüğünü bilmiyorsunuz. İyiyken herkesin tadından yenmiyor.Ben de senin gibiyim çocukları seven biri değilim kendi çocuğuma bile katlanamam başkasının çocuğuna hiç katlanamam sadece sırf çocuğu yüzünden ayrıldım diye pişman olmaktan korkuyorum çünkü adamın huyu suyu çok iyi
Yesin zaten. Kendisi de şımarık büyümüş çocuğa simdiden kinlenmis.Adamın çocuğunu istemiyorum ne demek konu sahibi ? Evlendiginiz andan itibaren afedersiniz ama eşek gibi isteyeceksiniz. O evde odası olacak. O evin bir sahibi olacak . Sizden daha çok babasının parasında hakkı olacak. Ona göre gelecek planları yapilacak . BİR ÇOCUK YUZUNDEN. vazgeçtim diye pişman olursam nasıl bir laf? O çocuk o adam kadar hayatınızda olacak .bakmak zorunda olmasanız da varlığını sonuna kadar hissedeceksiniz ve zaten zorundasınız da. Anne babası değil bu adamın yavrusu , evladı . Size ilk başta iyi niyetli yorum yapmıştım da siz baya kötü kalpli üvey anne modundasiniz. Dikkat edin erkek arkadaşınız anlarsa tekmeyi yersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?