• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu biriyle evlilik olur mu?

Bazı kişiler beni yadırgamış çocuk hakkında neden böyle konuşuyorsun onun ne suçu var gibisinden ama benim eşimle başbaşa kalmak en doğal hakkım değil mi daha önce evlenmemişim çocuğum yok eşimle başbaşa olmak isterim ama çocuk varken başbaşa olmamız zor

Çocuk konusunda sizi asla yadırgamam çünkü ben de başkasının çocuğuna bir kaç dk sevmek dışında tahammül edemiyorum. O yüzden çocuklu birini tercih etmem.

çocuğun velayeti babada mı? eski eş ile aynı şehirde misiniz? çocuk kaç yaşında ve cinsiyeti ne? nafaka veriyor mu?
Annesine ev vermiş araba vermiş nafaka veriyor tazminat vermiş velayeti annesinde ama çok korkuyorum eski eşi bir anda vazgeçip velayeti babasına verir çocuk biz de tamamen kalır diye

Çocuk konusunda sizi asla yadırgamam çünkü ben de başkasının çocuğuna bir kaç dk sevmek dışında tahammül edemiyorum. O yüzden çocuklu birini tercih etmem.
Bir örnek vereyim ben evleneceğim zaman ilk üç yıl çocuk yapmam sadece eşimle vakit geçirmek isterim o yüzden onun çocuğunu bu kadar sorun ettim yoksa merhametsiz bir insan değilim

Ay hiç gerek yok böyle maceralara. yaşınız çok genç kendine yazık etme.
Ben evlensem sırf eşimle rahat takılayım diye ilk üç yıl çocuk yapmam bu yüzden çocuğu sorun ettim yoksa merhametsiz olduğumdan değil ama bazıları beni yadırgamış

Annesine ev vermiş araba vermiş nafaka veriyor tazminat vermiş velayeti annesinde ama çok korkuyorum eski eşi bir anda vazgeçip velayeti babasına verir çocuk biz de tamamen kalır diye
maşallah adamın durumu baya iyi anladığım kadarıyla. kolay kolay bir anne çocuğunu babaya vermez. baba velayet davası açıp istemediği sürece. size son tavsiyem neden boşandıklarına bakın boşanma sebebi ne kadına bir ev araba ve tazminat verilecek ne yaşanmış onu öğrenin dava dilekçesine bakma şansınız varsa muhakkak bakın.

Bir örnek vereyim ben evleneceğim zaman ilk üç yıl çocuk yapmam sadece eşimle vakit geçirmek isterim o yüzden onun çocuğunu bu kadar sorun ettim yoksa merhametsiz bir insan değilim

Merhametle alakası yok. İnsan kendine tahammül edemiyor. Ben sizi 30 yaş üstü sanmıştım ona rağmen karşı yorum yaptım. Hele 26 yaşında birinin çocuklu biriyle evlenmesine şiddetle karşıyım. İnan hiç gerek yok.

maşallah adamın durumu baya iyi anladığım kadarıyla. kolay kolay bir anne çocuğunu babaya vermez. baba velayet davası açıp istemediği sürece. size son tavsiyem neden boşandıklarına bakın boşanma sebebi ne kadına bir ev araba ve tazminat verilecek ne yaşanmış onu öğrenin dava dilekçesine bakma şansınız varsa muhakkak bakın.
Ben bu konularda aşırı çekiniyorum asla bir şey soramam çok utanırım aslında sormam gerekiyor kendi geleceğim söz konusu durumu iyi ama bütün mal varlığını kadına vermiş resmen. Bu arada bazı kişiler şöyle demiş kadın sizin ilişkinizi kıskanıp aranızı bozmak için çocuğu sürekli size gönderir diye bunu ben de düşündüm en büyük korkum da bu zaten

Merhametle alakası yok. İnsan kendine tahammül edemiyor. Ben sizi 30 yaş üstü sanmıştım ona rağmen karşı yorum yaptım. Hele 26 yaşında birinin çocuklu biriyle evlenmesine şiddetle karşıyım. İnan hiç gerek yok.
Evet aynen öyle yeri geliyor kendime tahammül edemiyorum başkasının çocuğuna nasıl sabredicem bilmiyorum hep üvey anne damgası yememek için o psikolojiyle yaşayacağım. Çocuğun bir hatası olsa bunu hiç dile getiremiycem korkudan yanlış anlaşılırım diye

Ben bu konularda aşırı çekiniyorum asla bir şey soramam çok utanırım aslında sormam gerekiyor kendi geleceğim söz konusu durumu iyi ama bütün mal varlığını kadına vermiş resmen. Bu arada bazı kişiler şöyle demiş kadın sizin ilişkinizi kıskanıp aranızı bozmak için çocuğu sürekli size gönderir diye bunu ben de düşündüm en büyük korkum da bu zaten

Durduk yere mal varlığının kadına veremez hemen bilmediğiniz şeyler vardır.

çocuğu sürekli size göndermek isterse mesela müstakbel eşiniz müsait değiliz mahkemenin izin verdiği görüş gününde alacağım der mi mesela? e devlet şifresini fln biliyorsanız bakabilirsiniz aslında. ama bence çocuktan daha önemli bir konu bu kdar ağır bir boşanma yaşanmışsa kusur vardır. adam şiddet meyillisi olabilir, aldatmış olabilir.

Durduk yere mal varlığının kadına veremez hemen bilmediğiniz şeyler vardır.
Acaba çocuğu için mi verdi yoksa eşine karşı sevgisi bittiği için ondan bir an önce kurtulmak mı istedi yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum ama çok merak ediyorum çekindiğim için soramıyorum da

çocuğu sürekli size göndermek isterse mesela müstakbel eşiniz müsait değiliz mahkemenin izin verdiği görüş gününde alacağım der mi mesela? e devlet şifresini fln biliyorsanız bakabilirsiniz aslında. ama bence çocuktan daha önemli bir konu bu kdar ağır bir boşanma yaşanmışsa kusur vardır. adam şiddet meyillisi olabilir, aldatmış olabilir.
Tek bildiğim anlaşmalı boşanmaları ve mal varlığını eşine vermiş olması

Birde şöyle bir durum var; çocuğun annesi ilerde evlenirse çocuğun velayetini tamamen babaya verebilir. Çevremde çocuğu kadın bunu yaptı ona göre karar verin.
Yemin ediyorum günlerdir bunu düşünüyordum en büyük korkum bu zaten. Arkadaşlarım bana diyor ki hiç evlenmişsin çocuğun yok neden evlenmiş çocuğu olan biriyle Evleniyorsun mutlu olamazsın diyorlar haklılılar

Tek bildiğim anlaşmalı boşanmaları ve mal varlığını eşine vermiş olması
Çocuğu içinde vermez tüm mal varlığını neden versin? Gerekli imkanı sağlamak başka her şeyi eşki eşe bırakmak başka.
Sevgiliniz çok büyük ihtimalle kusurlu boşanma noktasında. Anlaşmalı olması da bir şeyi göstermez çünkü dava uzamasın diye diğer şartlarda uzlasınca çoğu cift anlaşmalı boşanıyor.

Acaba çocuğu için mi verdi yoksa eşine karşı sevgisi bittiği için ondan bir an önce kurtulmak mı istedi yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum ama çok merak ediyorum çekindiğim için soramıyorum da

Aldatama durumu varsa aldatılan es bunu kanıtlarsa kusurlu taraf maddi olarak çoğu şeyi bırakmak zorundadır kalıyor.

Back
X