• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu biriyle evlilik olur mu?

Yemin ediyorum günlerdir bunu düşünüyordum en büyük korkum bu zaten. Arkadaşlarım bana diyor ki hiç evlenmişsin çocuğun yok neden evlenmiş çocuğu olan biriyle Evleniyorsun mutlu olamazsın diyorlar haklılılar

İnan burada açılan konulara bakmayın boşanmış çoğu kadın tekrar evlenince çocuğu babaya bırakıyor. Hele bir tane ve çocukta erkekse.

Ben şundan eminim boşansak çocuğumu sırf inat olsun diye babaya verip başka bir kadının ellerine vermem ben görüştürmem pek kadınla bile 🤭😅 bilmiyorum herkesin anneliği farklı tabi 🥲

Durduk yere mal varlığının kadına veremez hemen bilmediğiniz şeyler vardır.
Kadından elini çekmek istememiş bence. Erkeklerin bi taktiği de bu, eski eş gidip başkasını bulmasın, çoluk çocuğu elin adamıyla muhatap etmesin, kimseyi bulamazsam yine buna gelir kendimi yamarım diye maddi olarak sağlamaya çalışırlar. Bi konu vardı hatırlıyor musun, maaşı 25 k olan adam maaşın yarısını nafaka veriyordu eski eşe, bi de çocuğu özel okula göndermeye çalışıyordu, evi de eski eşe vermiş. Şimdiki eş de kendi imkanlarıyla evi döndürmeye çalışıyordu, birçok şey üstüne kalmıştı.

Bazı kişiler beni yadırgamış çocuk hakkında neden böyle konuşuyorsun onun ne suçu var gibisinden ama benim eşimle başbaşa kalmak en doğal hakkım değil mi daha önce evlenmemişim çocuğum yok eşimle başbaşa olmak isterim ama çocuk varken başbaşa olmamız zor
Yavrucum en doğal hakkin zaten ama çocuk var ne yapsın adam yok mu etsin? Sorduğun soru sarfettigin cümleler karşısında çok saçma kaliyor. Yadirganma sebebin bu. Ben yapamam sevmem istemem diyorsun bir de ayrılmayı bu yüzden istiyorum suç mu diyorsun.
Bak bizi dinle. Kendin gibi çocuksuz birini bul. İyi ki dersin. O adamın elbette önceliği çocuğu olacak. Anne olmak istersen ilerde evladın olursa anlarsın. Ne koca ne anne baba. Önceliğin evladın olur.

Kadından elini çekmek istememiş bence. Erkeklerin bi taktiği de bu, eski eş gidip başkasını bulmasın, çoluk çocuğu elin adamıyla muhatap etmesin, kimseyi bulamazsam yine buna gelir kendimi yamarım diye maddi olarak sağlamaya çalışırlar. Bi konu vardı hatırlıyor musun, maaşı 25 k olan adam maaşın yarısını nafaka veriyordu eski eşe, bi de çocuğu özel okula göndermeye çalışıyordu, evi de eski eşe vermiş. Şimdiki eş de kendi imkanlarıyla evi döndürmeye çalışıyordu, birçok şey üstüne kalmıştı.

Evet hatırladım.
Kâtip adamın kadına karşı hisleri varsa bilemem ama bunu yapan adam çok az.

Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Ben evlendim ve boşanıyorum. Çocuğunun Allah var hiçbir sıkıntısı olmadı annesiyle yaşıyordu 2. Evlilikte erkekler daha da sorunlu oluyor herşey dengiyleymis sevgi aşk bir yere kadarmış hep 2. Öteki ve gölge olursunuz...

Zamaninda boyle bir iliskinin ucundan döndüm, Allah'tan vazgecmisim. Asla yapamazdim ve de asla pisman olmadim. Bence sizde vazgecin. O kisininde 12 yasinda annesine cok duskun bir kizi vardi. Dusuncesi bile geriyor insani.

Ben hiç evlenmediğim için çocuğum olmadığı için çekinmiş
Iyanığa bak. Önce kendine bağlıyor sonra çocuğu söylüyor.
Arkana bile bakma. Ayrıl, ayrılırkende düşündüm ama çocuklu boşanmış biri ile yapamayacağımı anladım de yeter.

Ben evlendim ve boşanıyorum. Çocuğunun Allah var hiçbir sıkıntısı olmadı annesiyle yaşıyordu 2. Evlilikte erkekler daha da sorunlu oluyor herşey dengiyleymis sevgi aşk bir yere kadarmış hep 2. Öteki ve gölge olursunuz...
Neden böyle dediniz :(

Yesin zaten. Kendisi de şımarık büyümüş çocuğa simdiden
Kinlenmekle ne alakası var ben isterim ki eşimle başbaşa olayım birlikte sarılarak film izleyelim onun için evde süslenip püsleneyim çocuklu evde bunlar yapılırmı sizce

Kinlenmekle ne alakası var ben isterim ki eşimle başbaşa olayım birlikte sarılarak film izleyelim onun için evde süslenip püsleneyim çocuklu evde bunlar yapılırmı sizce

Off konu sahibi, ne kadar anormal bir insansın.

26 yaşında mısın 16 mı belli değil. Kaç kişi sana yol gösterdi sana göre değil dediler. Adam zaten sana yalan söylemiş, senden 10 yaş büyük kart birisi, iyi bir baba değil. Bu kadar mı kendine hayatta saygın yokta bu adamdan başkasını gözün görmüyor? Adam tüm her şeyini eski karısına vermiş bir birikimi evi barkı yok.

Adamın çocuğu başından atmasını tavsiye vermemizi mi bekliyorsun? Böyle bir şey olur mu sence? Eğer bu adamla evlenirsen mecburen o çocukta hayatının bir parçası olacak. Bu çocukla babasının düzenli görüşmesi gerek, sen yeni evlenip, evliliğin tadını çıkaracaksın diye zavallı çocuk babasız mı kalsın, babasının evine mi gelmesin?

Allah akıl fikir versin.

Pişman olursan da tecrübesizliğinden pişman olursun, bir şeyleri denemediğimden birçok şeyi ben de yaparım gibi geliyordu. Ama hayat öyle olmadığını öğretti. Bu siteden de başkalarının deneyiminin de en az benimki kadar önemli olduğunu anladım. Kaldı ki ben de yaparım sanıyordum birçok şeyi. Hayat öğretiyor işte.

Bu arada boşanmış aile çocuğu şımarık olur gibi geliyor bana. Kimse çocuğuna laf söyletmez siz de kolay kolay laf söyleyemezsiniz. Bence yolun en başındayken vazgeçin bu işten. Karar sizin..
Biliyor musun bu işler hiç belli olmaz mutlu olmazsın derim mutsuz olursun mutsuz olursun derim mutlu olursun. Anlayacağınız yaşamadan bilemezsin. Çünkü mutlu olanda olmayan da var. Asıl burdaki problem sen yapabilirsin herşeyi göze alarak bu adamla evleneceğini mutlu olacağına eminsen gerisi tırs gelir vız gider ... nasıldı ya o cümle vız gelir tırıs gidermiydi bi anda unuttum hahahaa

Çocuklu adamlarda çocuktan ziyade eski eş beni rahatsız eder. Arada çocuk olunca ister istemez görüşmek, buluşmak zorunda olacaklar. Bir de bu açıdan düşün. Çocuk ikinci aşamada bence. Velayeti annesindeyse ve haftanın bazı günleri çocuğu ile vakit geçirmesi ve eski eşiyle görüşmesi seni rahatsız etmeyecekse buyur.

Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Olmaz.

'Eşimin çocuğu' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/esimin-cocugu.1412606/

Buralarda yeni sayılırım konuyu nasıl ekleyeceğim bilemedim, o konu buydu. Benimde aklıma o geldi 🙃

Back
X