- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
O kadar haklısın ki aslında şöyle oldu ilk tanıştığımız vakit çocuğu olduğunu bilmiyodum ve baya hoşlandım normalde ben çocuğu olan kişileri direkt eliyorum bunda sonra öğrendim çocuğu yani saklamadı ama konusu gelmedi direkt flört etmedik ilk görüşmede öyle oldu yani.Kaç yaşındasın merak ettim.
Çocuklu birini tercih etmek neden onuda anlamam hiç evlenmemiş çocuğu olmayan biri .
Biraz mantıklı olun ya başınıza dert mi arıyorsunuz
Hemen kaç.O kadar haklısın ki aslında şöyle oldu ilk tanıştığımız vakit çocuğu olduğunu bilmiyodum ve baya hoşlandım normalde ben çocuğu olan kişileri direkt eliyorum bunda sonra öğrendim çocuğu yani saklamadı ama konusu gelmedi direkt flört etmedik ilk görüşmede öyle oldu yani.
Ben öyle aşırı kıskanç değilim ama hep ikinci planda olmak bi yerde beni yıpratır gibi geliyor bunu yaşamadan bilemezsin ve o raddeye kadar götürmek de üçümüze de yazık olsun istemem.Sizi sadece size gösterdiği ilgi ilgilendirir. Sanki sizden kısıp çocuğuna mi veriyor? Herkesin yeri ayrıdır. Tabi ki hayatta farklı yerlerde olunduğu ve bazı zorluklar olacağı için çocuklu biriyle çocuksuz birinin birlikte olması bazı sorunlar çıkarabilir, ama bunun çocuğa gösterilen ilgiyle alakası yok. Bunu kıskanacak kapasitedeyseniz zaten çocuksuz kişilerle de zorluk yaşayabilirsiniz.
29 yaşındayım bu arada.Hemen kaç.
Valla pişman olursun.
Ne var canım seviyorum demelik bir konu değil.
40 yaş üstünde değilsen koşarak kaç.
Kendi hayatına daha uygun birini bul .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?