Çocuklu biriyle ilişki

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.510
598
Merhaba herkese :)

Benim birkaç aydır görüştüğüm biri var uyumluyuz oldukça ancak ilişkiyi ileri safhalara taşımak için kafamda soru işaretleri var bu kişinin çocuğu var ve ben kişilik olarak ilgiyi vs kıskanan biriyim e onun tabiki hep önceliği çocuğu ve hep öyle olacak duygusal olarak aramızdaki bağ çok güçlenmeden bitirsem mi diyorum. Sizce oluru var mı? Bu arada tabiki oluruna bırakıyorum ilerisi ne olur belirsiz ama benim için ilerlerse bariz sorun olacak bir meseleyi görmezden gelmeli miyim bilmiyorum. Hafta sonları vs çoğunlukla çocukla haliyle hafta içi de çok mümkün olmuyor görüşmek uzağız yani benimle görüşse de çocukla görüşmek için hafta içi izin falan alıyor izinler de sayılı sonuçta.

Bu arada ben evlenmedim çocuğum yok.

Tabi ki de bu işe girişme. Çünkü nerden baksan sorun?
Bir kere senin henüz çocuğun olmadığı için onu asla anlayamayacaksın. Bir plan yapsan aniden çocuk hasta olabilir, toplantısı olabilir, babasıyla etkinlik isteyebilir. Çocuk ben babamla yaşayacağım artık diyebilir.

Zaten eş ve ailesi ile anlaşabilmek problemken bir de eski eş ve çocuk eklenecek.

Tabi bir de bu adam acaba ne yaptı da bu kadın bunu boşadı ?

Heee ailen de muhtemelen sorun çıkaracak.
Düşündükçe başı ağrır insanın.

Kuzenim geçen yıl evlendi anlattığınız şekil.Cok emek veriyor adamın çocuğuna.Adam çok düşkün çocuğuna ve her hafta sonu mutlaka çocukla vakit geçiriyorlar üçü birlikte.Başbaşa sadece kısa bi balayına gitmişlerdi.Bunlari hep önceden düşünün.

Kaç yaşındasın merak ettim.
Çocuklu birini tercih etmek neden onuda anlamam hiç evlenmemiş çocuğu olmayan biri .
Biraz mantıklı olun ya başınıza dert mi arıyorsunuz
O kadar haklısın ki aslında şöyle oldu ilk tanıştığımız vakit çocuğu olduğunu bilmiyodum ve baya hoşlandım normalde ben çocuğu olan kişileri direkt eliyorum bunda sonra öğrendim çocuğu yani saklamadı ama konusu gelmedi direkt flört etmedik ilk görüşmede öyle oldu yani.

Sizi sadece size gösterdiği ilgi ilgilendirir. Sanki sizden kısıp çocuğuna mi veriyor? Herkesin yeri ayrıdır. Tabi ki hayatta farklı yerlerde olunduğu ve bazı zorluklar olacağı için çocuklu biriyle çocuksuz birinin birlikte olması bazı sorunlar çıkarabilir, ama bunun çocuğa gösterilen ilgiyle alakası yok. Bunu kıskanacak kapasitedeyseniz zaten çocuksuz kişilerle de zorluk yaşayabilirsiniz.

Kıskançsanız ve çocuğuna olan ilgisini dahi kıskanacaksanız ayrılın tabi ki. Sizde pek çocuklu adamla ilişkiyi yürütebilecek sabır yok gibi. Yazık olmasın hiçbirinize. Ailenizde muhtemelen sorun çıkarır, sizde adamla çocuk yüzünden sorun yaşayabilirsiniz. Hiç gerek yok bence.

Hemen kaç.
Valla pişman olursun.
Ne var canım seviyorum demelik bir konu değil.
40 yaş üstünde değilsen koşarak kaç.
Kendi hayatına daha uygun birini bul .

Ben öyle aşırı kıskanç değilim ama hep ikinci planda olmak bi yerde beni yıpratır gibi geliyor bunu yaşamadan bilemezsin ve o raddeye kadar götürmek de üçümüze de yazık olsun istemem.

Daha siz şimdiden bir araya gelmediğiniz haftada bir babasıyla görüşen çocuğa takmışsınız ki çocuk evlenince sizinlede kalıp hayatınızın her alanında olacak. Siz kıskancım diyorsunuz da oda babasını kıskanacak belkide size sorun yaratacak sürekli. Sadece kıskançlık meseleside değil bir sürü sorumluluğu var bu işin ucu sizede dokunan. Her yönüyle düşünün sadece ilgi meselesi değil bu çünkü. Evlenir evlenmez 3 kişi olarak devam edecek o ilişki. Ama bence yol yakınken dönün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…