Çocuklu biriyle ilişki

Merhaba herkese :)

Benim birkaç aydır görüştüğüm biri var uyumluyuz oldukça ancak ilişkiyi ileri safhalara taşımak için kafamda soru işaretleri var bu kişinin çocuğu var ve ben kişilik olarak ilgiyi vs kıskanan biriyim e onun tabiki hep önceliği çocuğu ve hep öyle olacak duygusal olarak aramızdaki bağ çok güçlenmeden bitirsem mi diyorum. Sizce oluru var mı? Bu arada tabiki oluruna bırakıyorum ilerisi ne olur belirsiz ama benim için ilerlerse bariz sorun olacak bir meseleyi görmezden gelmeli miyim bilmiyorum. Hafta sonları vs çoğunlukla çocukla haliyle hafta içi de çok mümkün olmuyor görüşmek uzağız yani benimle görüşse de çocukla görüşmek için hafta içi izin falan alıyor izinler de sayılı sonuçta.

Bu arada ben evlenmedim çocuğum yok.
Ayril lütfen ileride sırf çocuğuyla ilgileniyor zaman ayırıyor diye mik mik trip atan o kadın sen olacaksın ve senden çok var çocuğa yazık sana erkek çok ama ona baba yok

29 yaşındayım bu arada.
Valla aklın varsa kaç.
İkinci planda olmak sürekli eski eşle uğraşmak zorunda kalmak çünkü çocukları var sürekli iletilim halinde bulunacaklar.
Sen bu adamın hayatında hep 2.olucaksın.
Böyle bir şey seni tatmin edecekse devam et de 29 yaşında hiç evlenmemiş genç bir kadınsın.
Yazık olur.
Hem ailende istemez sorun olur
Benden söylemesi kendin bilirsin

29 yaşındayım bu arada.
Yaşım 30 a dayandı oh kocada buldum diyerek sakın yapışma adama bırak yoluna gitsin geleceğiniz belli zaten kavga trip 7 günün 5i küs 2 si barışık çocuğu babasına bırak koca bulunur geç kalmadın evde de kalmadın korkma canisi

Olmaz bacim. Hani insan kendi cocuklari icin kendini cok arka plana atiyor, ama kendi cocugun olunca bunu göze aliyorsun. Ama bastan iliskin böyle olmuyor. Beraber zaman geciriyorsun, beraber aile kuruyorsun. Bu iliskiye girerken otomatik olarak arka planda olacaksin ve o kisiyle bütün planlarin cocuga göre yapilacak. Ha senin de cocugun olsa belki beraber bu kadar fedakarlik yapabilirsiniz, ama bu durumda hep sen yapacaksin. Böyle bir iliskiyi kabul edip, yürütenler var. Büyük saygi duyuyorum, ama sahsen bekar olsaydim hic o toplara girmezdim.

Merhaba herkese :)

Benim birkaç aydır görüştüğüm biri var uyumluyuz oldukça ancak ilişkiyi ileri safhalara taşımak için kafamda soru işaretleri var bu kişinin çocuğu var ve ben kişilik olarak ilgiyi vs kıskanan biriyim e onun tabiki hep önceliği çocuğu ve hep öyle olacak duygusal olarak aramızdaki bağ çok güçlenmeden bitirsem mi diyorum. Sizce oluru var mı? Bu arada tabiki oluruna bırakıyorum ilerisi ne olur belirsiz ama benim için ilerlerse bariz sorun olacak bir meseleyi görmezden gelmeli miyim bilmiyorum. Hafta sonları vs çoğunlukla çocukla haliyle hafta içi de çok mümkün olmuyor görüşmek uzağız yani benimle görüşse de çocukla görüşmek için hafta içi izin falan alıyor izinler de sayılı sonuçta.

Bu arada ben evlenmedim çocuğum yok.
Bu iş olmaz .

Bu yaşta çocuklu adamla işiniz ne? Körkütük aşık olmadınızsa ayrılın daha bağlanmadan. Çocuk sorun oluyor evliliklerde özellikle ilk yıllar.
Ben ilk başta çocuklu olduğunu bilmiyodum flörte başlayınca öğrendim sonra da aman canım evlenecek değişik falan diye takmadım sonra baktım zamanla bağlanıyorum.
Cocuk kac yasinda ve neden bosanmislar?
5 yaşında kadının ailesi yüzünden boşanmışlar çok müdahil oldukları için falan

Eger cocugu kucukse mesela 3 5 yas gibi cocukla yatili vakit gecirmek istediklerinde babaanne/haladan destek almak zorundalar. Cunku cocuga gunde 5 ogun yemek hazirlayip, diger ihtiyaclari ile ilgilenecek donanima sahip degiller. Babaanne ve hala her zaman musait olmayabiliyor, erkeklerde birsure sonra cekiniyor zaten. Bu yuzden yeniden evlenmek istiyorlar. Cocuksuz bir kadin en ideali. Kendi cocugunu haftasonu alacak, haftaici ise evde cocuk olmadigi icin kafasi rahat olacak. Yazik edersiniz kendinize. Benim eski eş ile sevgilimiz olursa ya da yeniden evlenme durumunda cocukla iliskisi nasil olmali hakkinda konusma yaptik. Bana laf arasinda su an cocugu alsam ne yapacagim bilmiyorum (4x4luk cocuk bakar yemesinden altinin degistirilmesine kadar) o yuzden ablama goturuyorum ama her zaman musait olamiyorlar dedi.yani su an bekar yasadigi icin evinde yemek yok, duzen yok. Ancak evlenirse daha iyi ve sık vakit geçirebilir. Konusmanin onceside var tabi, benim anladigim buydu.

Eger cocugu kucukse mesela 3 5 yas gibi cocukla yatili vakit gecirmek istediklerinde babaanne/haladan destek almak zorundalar. Cunku cocuga gunde 5 ogun yemek hazirlayip, diger ihtiyaclari ile ilgilenecek donanima sahip degiller. Babaanne ve hala her zaman musait olmayabiliyor, erkeklerde birsure sonra cekiniyor zaten. Bu yuzden yeniden evlenmek istiyorlar. Cocuksuz bir kadin en ideali. Kendi cocugunu haftasonu alacak, haftaici ise evde cocuk olmadigi icin kafasi rahat olacak. Yazik edersiniz kendinize. Benim eski eş ile sevgilimiz olursa ya da yeniden evlenme durumunda cocukla iliskisi nasil olmali hakkinda konusma yaptik. Bana laf arasinda su an cocugu alsam ne yapacagim bilmiyorum (4x4luk cocuk bakar yemesinden altinin degistirilmesine kadar) o yuzden ablama goturuyorum ama her zaman musait olamiyorlar dedi.yani su an bekar yasadigi icin evinde yemek yok, duzen yok. Ancak evlenirse daha iyi ve sık vakit geçirebilir. Konusmanin onceside var tabi, benim anladigim buydu.
AA evet doğru hep kız kardeşine gidiyorlar ben bu yüzden olduğunu düşünmemiştim.

AA evet doğru hep kız kardeşine gidiyorlar ben bu yüzden olduğunu düşünmemiştim.
Tabi doğru bizzat ilk agizdan ogrendim 🤣 benimki cocugu normalde saat 10.00da alip 17.00de birakmasi lazim. Ama bebekle ilgilenecek birisi olmadigi icin aksamustu 2 3 saat alip, ablasina goturuyor.
5yasindaki cocuk icinde aynısı gecerli. Surekli yemek yiyorlar, ustlerine dokuyorlar, tuvalete gidiyor, birisinin ilgilenmesi lazim. Birde karsi tarafin ailrsi cok karisti diye bir sebep sunuyorsa emin olun erkegin kendisinde de suc vardir. Yaptiklarini yuzune vurmuslardir

Tabi doğru bizzat ilk agizdan ogrendim 🤣 benimki cocugu normalde saat 10.00da alip 17.00de birakmasi lazim. Ama bebekle ilgilenecek birisi olmadigi icin aksamustu 2 3 saat alip, ablasina goturuyor.
5yasindaki cocuk icinde aynısı gecerli. Surekli yemek yiyorlar, ustlerine dokuyorlar, tuvalete gidiyor, birisinin ilgilenmesi lazim. Birde karsi tarafin ailrsi cok karisti diye bir sebep sunuyorsa emin olun erkegin kendisinde de suc vardir. Yaptiklarini yuzune vurmuslardir

Yani yani evlenip sorumluluğu alakasız bir kadına yıkacağına çocuk bakmayı öğrensse daha kolay olmaz mı :KK51: Artık her şey Youtubeda var, bebek bezi değiştirmek zaten çok kolay gorile öğretsen o bile yapar. Tembelliklerinden işlerine gelmiyor bence iş yapmak sonra da ihale yeni eşe kalıyor.

Hiç evlenmemiş çocuğu olmayan biri olarak ben böyle bir ilişkiye başlamam. Farklı hayatlar, farklı öncelikler söz konusu. Şimdi anlaşıyoruz desenizde ben zaman geçtikçe sizin için sorun olacağını düşünüyorum.

Yani ben evlilik odaklı olmadığım için boşanma sebebi üzerinde durmadım ilk ama tabiki bu da çok önemli ilerisi için ben zaman geçtikçe bağlanıyorum bi şekilde önünü almam lazım.

Yani yani evlenip sorumluluğu alakasız bir kadına yıkacağına çocuk bakmayı öğrensse daha kolay olmaz mı :KK51: Artık her şey Youtubeda var, bebek bezi değiştirmek zaten çok kolay gorile öğretsen o bile yapar. Tembelliklerinden işlerine gelmiyor bence iş yapmak sonra da ihale yeni eşe kalıyor.
Benim eski es cok iyi bebek bakardi ama yine elim ustundeydi. Yenidogan doneminden ayrildigimiz doneme kadar yedirip, altini degistirip, uyutup, biberonu verebiliyordu. Hatta 40i cikmamis bebegi gece kucagina verip uyumaya gidiyordum. Ama erkekler ayni anda herseyi yapacak yetenekte degiller bence. Benim kizim gunde 7 ogun yiyor. Tum yemeklerini kavanoza koyup gondersem bile hem cocugu aglatmayip hem yemegi isitamaz. Yemegi isittigi tencereyi yikamayi ancak diger ogunu isitacagi zaman akil eder.
evde arkasini toplayacak bir kadin olunca cok daha iyi vakit gecirir. Ablasina goturdugu zaman yemegini babasi yediriyormus, ustune dokulen corba lekesini ise ablasi çitiliyor. Ihale tabiiki yeni ese kalacak.

Öncelik her zaman çocuğun olmasa ben o insandan soğurdum, dünyaya getirdiğine sahip çıkmayandan hayır gelmez diye.
Ama siz cocuksuzken gerçekten zor durumlar.
Evet her ama hep hep hep ikinci planda olacaksınız.
Bunu kabul ediyorsanız devam edin.

Yani ben evlilik odaklı olmadığım için boşanma sebebi üzerinde durmadım ilk ama tabiki bu da çok önemli ilerisi için ben zaman geçtikçe bağlanıyorum bi şekilde önünü almam lazım.

Cocuk biraz buyuk olsa mesela 11-12 yasinda, bu sekilde dusunmezdim. O yastaki cocuk ustunu kirtletmez, ozbakimini saglayabilir, disaridan bie ogun pizza bir ogun hamburger söylersin karni doyar. Aglamaz, inat etmez, kendi basina oyalanabilir, hatta bakkala giderken evde yalniz birakabilirsin. Ama kucuk cocuk oyle degil
Dun kizim severek 1.5tabak ispanak yedi bugun agzini surmedi. Hemen baska yemek isittim. Bekar adamin evinde cesit cesit yemek olmaz. Ben bunu yasadigim icin evde cocuga uygun 2 3 cesit yemek oluyor. Dikkatli olun diyeyim ozetle

Zor ya Allah korusun
Boşanacağına şu adamlar adam olsa
Evliyken büyütülse çocuklar
Hiçbir çocuk böyle halaya filan mecbur olmasa

Back
X