Çocuklu biriyle ilişki

Zor ya Allah korusun
Boşanacağına şu adamlar adam olsa
Evliyken büyütülse çocuklar
Hiçbir çocuk böyle halaya filan mecbur olmasa
Benim oyle olayli bir bosanmam olmadi ama sunu gördüm. Kadin evlilik icinde elinden gelen cabayi gosteriyor bitmesin diye. Erkeklerde gidemiyor, bana mecbur, zaten cocukta oldu hic gitmez algisi oluşuyor, rahatliyorlar. Aslinda oyle degil, kadin kafada bitirince geri donusu olmadigini bildigi icin caba gosteriyor. Bunu asla anlamiyorlar ya da anladiklarinda cok gec oluyor. Allah herkesi akli selim insanlarla karsilastirsin

Cocugunuz yok ama yegeniniz ya da bebek kuzeniniz vs. falan var mi? Benim yoktu etrafimda hic bebek ta ki kendim dogurana kadar cocuklari yemek yiyip uslu uslu oturan süs bitkisi gibi canlılar sanıyordum. Cocuk dediginin fiziksel, ruhsal, sosyal ihtiyaçlari hiç bitmiyor kendi ihtiyaçlarını öteliyorsun çogu zaman. Ben baskasinin cocugu icin bu fedakarligi yapamam. Yapani da ayakta alkisliyorum.

Siz çöpsüz üzüm.
Gerek yok bence uzatmadan bitirin.

Merhaba herkese :)

Benim birkaç aydır görüştüğüm biri var uyumluyuz oldukça ancak ilişkiyi ileri safhalara taşımak için kafamda soru işaretleri var bu kişinin çocuğu var ve ben kişilik olarak ilgiyi vs kıskanan biriyim e onun tabiki hep önceliği çocuğu ve hep öyle olacak duygusal olarak aramızdaki bağ çok güçlenmeden bitirsem mi diyorum. Sizce oluru var mı? Bu arada tabiki oluruna bırakıyorum ilerisi ne olur belirsiz ama benim için ilerlerse bariz sorun olacak bir meseleyi görmezden gelmeli miyim bilmiyorum. Hafta sonları vs çoğunlukla çocukla haliyle hafta içi de çok mümkün olmuyor görüşmek uzağız yani benimle görüşse de çocukla görüşmek için hafta içi izin falan alıyor izinler de sayılı sonuçta.

Bu arada ben evlenmedim çocuğum yok.
Ayrılın. Ayni durumda biri konu acmiştı buraya. Evlenmiş yok cocugu beni sevmiyor yok falan diye. Baya sinir bizucu bir konuydu.

O bir baba doğal olarak sorumlulukları var siz de farkındasınız zaten ama eğer kaldıramayacaksanız uzak durun derim

Benim birkaç aydır görüştüğüm biri var uyumluyuz oldukça ancak ilişkiyi ileri safhalara taşımak için kafamda soru işaretleri var bu kişinin çocuğu var ve ben kişilik olarak ilgiyi vs kıskanan biriyim e onun tabiki hep önceliği çocuğu ve hep öyle olacak duygusal olarak aramızdaki bağ çok güçlenmeden bitirsem mi diyorum. Sizce oluru var mı? Bu arada tabiki oluruna bırakıyorum ilerisi ne olur belirsiz ama benim için ilerlerse bariz sorun olacak bir meseleyi görmezden gelmeli miyim bilmiyorum. Hafta sonları vs çoğunlukla çocukla haliyle hafta içi de çok mümkün olmuyor görüşmek uzağız yani benimle görüşse de çocukla görüşmek için hafta içi izin falan alıyor izinler de sayılı sonuçta.

Kıskanıyorsanız olmaz. Çocuk her zaman bir anne babanın elbette önceliği olmalı sizden bile. Sizinde çocuğunuz olsa sizde aynısını yapardınız. O yüzden bunları göze alıp sizinle daha az vakit geçireceği günleri sorun etmeyeceksiniz iyi. Ama kıskanan biriyim dediğiniz için ben pek gelecek görmüyorum açıkçası :) Hayır çocuğa gösterilen ilgi neden kıskanılır onu da anlamıyorum.

ben kişilik olarak ilgiyi vs kıskanan biriyim
Ben de böyleyim "en çok bana, en çok ben" diyorum. 😬 Cocuklu biriyle hic olmadim ama yapamazsin diyorum.
Gerci bu tarz konu açan herkese diyorum. 😁
Genç bekar cocuksuz olarak cocuklu adama hiç gerek yok cidden. 🙄 O ilgi ciddi manada bölünür, gözünüze de batar.

Bir cocuga bakma gorevi anne-babaya aittir.Eger evlenirseniz, evinizde o cocuga bir oda acabilirmisiniz?Sonucta o ev o cocugun babasinin evi olacak.Bir aile olabilirmisiniz?O cocuga bakabilirmisiniz?Belki bir sorun olacak cocuk babasiyla kalacak.Yani evlenince bu sorumlugu alabilecekmisiniz?Sizin de birlikte bir cocugunuz olabilir?Hep birlikte anlasabilecekmisiniz?Ben evlenirim cocuk annesinde kalir diye dusunmeyin.Yarin ne olacak belli olmaz.Ileride sizle birlikte kalabilir.Babasi cocuktan vazgecemeyecegine gore ilk vazgecilen siz olacaksiniz.Evlenecekseniz bunlari dusunerek evlenin.Alamayacaginiz sorumlulugun altina girmeyin.

ben umursamam kıskanç değilim falan deseydiniz deneyin derdim ama size göre değil bence. Evlilik düşünmüyorsanız şu an için ve adamdan da hoşlandıysanız görüşün gitsin nolcak. O da ciddi ilişki aramıyordur belki

Yaşım 30 a dayandı oh kocada buldum diyerek sakın yapışma adama bırak yoluna gitsin geleceğiniz belli zaten kavga trip 7 günün 5i küs 2 si barışık çocuğu babasına bırak koca bulunur geç kalmadın evde de kalmadın korkma canisi
Canısı mı😂😂😂

Aslinda bu konuda kiskancliktan daha onemli sorunlar var ama konu sahibi gormuyor.

Hangi üyeydi hatırlamıyorum konusunu da bulamadım ama cocuklu biriyle evlenip cocugu istememe kıskanma durumları vardı. Ordaki yorumları okusanız size yeter gibi geliyor. Yol yakınken ayrılın derim.

Hangi üyeydi hatırlamıyorum konusunu da bulamadım ama cocuklu biriyle evlenip cocugu istememe kıskanma durumları vardı. Ordaki yorumları okusanız size yeter gibi geliyor. Yol yakınken ayrılın derim.
Herkes şeyinden çıkarttığına bakacak diyen Dilek nasıl unutulur?

Sadece o cümle bile çocuklu biriyle evlenmeye asla uygun olmadığınızı gösteriyor. Size de o çocuğa da yazık olur. Geçen haftalarda kocasının çocuğunu kıskanan bir kadının iğrenç ötesi konusunu okuduk. Siz bunun bilincindesiniz yaşınız da cok genç yapmayın bu hatayı.

Bu arada şunu da söylemek istiyorum. Ben bekar kadınların cocuklu erkeklerle evlenmesine karşı değilim ama bu karakter uyum meselesi biraz. Anaçlıkla da ilgili. Bu mecrada bekar erkeklerin çocuklu kadınlarla evlenmesi kabul görürken tam tersi görmüyor ama ikisi de genel kurallarla değil somut olaydaki koşullarla değerlendirilmesi gereken meseleler bence.

Back
X