cocuklu bosanip bir basina bir dag köyunde kalmak

Anne2501

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
62
41
8
34
arkadaslar ben 10 ocakta bosandim.eski esim esyalarini toplayip sahilde bir yere tayin alirken ben sozlesmeli oldugum icin bebegimle dogunun bir dag köyunde onunla yasadigimiz evde esyalarla kalacagim yarin yola cikacagiz.nasil olacak bilmiyorum cok korkuyorum alisamamaktan bebegime tek bakamamaktan unutamamaktan yedigi catalla yiyip ictigi bardakla su icip o yatakta uyuyup nasil unutacagim nasil atlatacagim bebegime bunlari nasil anlatacagim.ulasimi hic olmayan yolu bile olmayan bir köy ve herkes bosandigimi ogrendi bana ne gozle bakacaklar gece tek nasil kalacagim.cok kotuyum lutfen fikir verin bana ne yapmaliyim ne kadar guclu olmam lazim kaldrabilirmiyim bilmiyorum.

Bebeğe siz işteyken kim bakacak?Anne, baba ya da kardeşiniz varsa çağırın

İnsanlar nasil bakacak derken ? Siz boşanmış bekar bir kadınsınız. DUL değilsiniz. Aciz değilsiniz elinizde mesleğiniz var. Elinde mesleği olmayan sizin cektiklerinizi çekmeyen biri kalkıp sizi eleştiremez. Güçlü durun artılarını ve eksilerini bir kağıda yazın. Eksileri ağır basacaktır. Zaman her şeyin ilacıdır. Elbet unutacaksiniz.

O sahil kasabasında ama ben burdayım, ben seviyorum ama o nefret ediyor, ben şöyleyim ama o böyle diye diye ömür geçmez. Birincisi artık siz boşandınız ve herkes kendi hayatına bakmak zorunda üstelik siz ona göre 1-0 öndesiniz çünkü evladınız yanınızda Onunla birlikte hayata tutunmanız daha kolay bir de böyle düşünün Severek ayrılmış olmanıza ve anne-babası ayrıldığı için evladınıza üzüldüm ama evinizde ki eşyalarınıza o bunu kullanmıştı, o burada yatıyordu, diye anlam yüklemeyin O SİZİ İSTEMEDİ VE GİTTİ kendi kaybetti Üstelik tayinli bir mesleğiniz var ebedi orada kalacak değilsiniz bardağa boş tarafından değil de dolu tarafından bakın mutlaka iyi yönleri vardır olduğunuz yerin kötü görmek isterseniz kötü görürsünüz kendinize bu işkenceyi yapmayın. Güçlü ve dik durun siz bir annesiniz umarım bundan sonra evladınızla hep mutlu olursunuz.

Doguda yasadim ben canim o dogunun sicak halki kim ne derse desin bastan sona kadar biz Anadoluyuz hic dulmus su bu kafana bile takma yebi bir sayfa ac Allahina şükür et mesleğin var cunku senin yerinde olamayan cok insan var canim sabah kalk senin günün olsun yarin sabah hayata tek basina ayaklari yerr tam basan bir kadin olarak uyan inan bana dogu bati yok bu islerde insan kendini bilsin yeter bosver seni kaybeden kendi kaybeder ne sevecen gotunu yesin senin evladina da bi bakici bulursun oh mis inan bana bulursun koyde kadin cok hele senin kiyle ayni ayda olan bebegi bulursun inan ve guven kendine

cok sagolun yazdiklariniz icin..babam calisiyor annemde onu birakamiyor yasli ve tansiyonu var.kardeslerim evli köyden birini bulmaya calisacagim.ama cok kotuyym onun tayinini aldini bugun ögrendim.yakin bir köyde hic olmadi bebegi icin kalir diyordum o özgurlune kosmadi uctu son konusmamizda Allah beni seviyor dedi istediklerim oluyor dedi ve haklida....ben korkularimla duygularimla anilarimla kaldim.dile kolay 2011 den beri

üzülmeyin daha guzel gunler göreceksiniz evladınızla. Siz daha şanslısınız bencede. öyle bi adamdan kurtuldugunuz için sevinmelisiniz. kim bilir belkide daha iyisi cıkacak karşınıza.

Neredesin ben de doğudyım yüksekovadayım normalde öğretmenim ama doğum iznindeyim hatta suan ikinciye hamileyim. Eşim de buranın rütbeli amirlerinden. Eğer bana yakınsan özelden yaz yardımcı olmaya calısırım

of çok üzüldüm Allah yardımcın olsun kardeşim

amin.buraya yazarim gittigimdede duygularimi yazarim burda yazdiklariniz bile bana guc veriyor zaten suan beni ayakta tutan tek sey kizim..insallah kafamda kurdugum gibi olmaz

amin.buraya yazarim gittigimdede duygularimi yazarim burda yazdiklariniz bile bana guc veriyor zaten suan beni ayakta tutan tek sey kizim..insallah kafamda kurdugum gibi olmaz
Hiç korkma Allah zulme uğrayanın, mağdur olanın hep yanındadır. Eski eşin içinse çok şey geliyo dilimin ucuna ama söyleyemiyorum. Gerçek bir erkek değilmiş. Ayrılmış bile olsa kadınına sahip çıkması gerekir. Hem de çocuğunun anasısınız. Herkes boşandığımı duydu demişsiniz. Herkes muhtemelen boşanmanızı değil eşinizin sümsüklüğünü konuşacaktır.
Doğuda 4 sene yaşadım ailemle. Zordu ama insan mecbur olunca her şeye göğüs geriyor.

geceleri uyuyamiyorum dusunmekten uzulmekten.cok seviyordu gösteriyorduda..ama bir sene icinde bitti hersey sevgisi saygisi..son tartismaylada bitirdi herseyi.hala ruya gibi inanamiyorum

Allah sevdiklerine mi istediklerini veriyormuş, en sevdiği perygamberleri niye o kadar çileler çekmiş o zaman? hüzünler de sevinçler de bizim için, sabırlı olun, anılarla kendinizi heba etmeyin önünüze bakın artık, hepsi geçecek.

korkuyorum unutamamaktan bir ömur yas tutmaktan korkuyorum..artik evlenemem kimseye guvenemem diye dusunuyorum ki kizim var yabanci bir adamla korkarim insanlara guvenilmiyor neler duyuyoruz her gun haberlerde.kizimla yasayip yaslanmak istiyorum.o buyuyunce beni birakip ona gitmesin beni anlasin insallah.beni bu yikar..

Öyle düşünmeyin zaman herseyin ilacıdır....
Ne demiş Mevlana

Bir gün gelir,
Açmaz dediğin çiçekler açar.
Gitmez dediğin dertler gider.
Bitmez dediğin zaman geçer.
Hayat öyle bir sır ki;
Önce şükür,
Sonra sabır,
Sonra da inanmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…