Görüntülü konuşma!!!! Bebeğini isteyen gelir görür. 150 tl vermeyip de görüntülü aradığında babalık yapmış olmuyor çünkü.Allah hepinizden razi olsun beni cok duygulandirdiniz.mutlu ettiniz.iyki sizin gibi insanlar var teselli eden destek olan..o dun goruntulu aradi cocugunu gormek istiyormus ben gosterip gostermemekte kararsizim bundan sonrasi icin.iki sebebi var biri sesini duymak istemiyorum beni kotu etkiliyor ikincisi 150 lira olan nafakayi bile vermiyor borcu varmis esyalari bana birakms bir suru sey saydi sen 7 milyar maas alsan ne olacak bebeginin kursagindan 1 lira gecmiyor.baskalarina iyilik yapsan vicdanin mi hafifleyecek.cok kirgin cok kizginim hem ona hem kendime bu kadarini hak etmedim ben mi goremedim gercek yuzunu diyorum.aslinda gordugum zamanlar oldu ama ben hep yapici tarafimla yaklasmistim.babasindan ayiracak degilim gelip gormek isterse gorur her zaman.tabi oralardan kalkip doguya gelirmi onu bilemem.ama iki gunde bir goruntulu aramayi yapamayacagim.benim unutmaya ihtiyacim varken sesini onu gormek istemiyorum.Allah yardim etsin bana..hepimize herkese.Allah haksizliklara ugrayanlarin yaninda olsun
köydeki eve geldik annemle..esyalarini toplamis gitmis dolabi bos..bir kac parca corabi kitabi dis fircasi gibi seyler kalmis..onlarida ben attim icim parcalanarak..bazen o gucu kendimde buluyorum yapabilriim diyorum bazende ben onsuz ne yaparim diyorum sanki hep o vardi gibi..en cok ruya olmasini isterdim bunun..ama artik kabullenmeye basliyorum cok zor oluyor.köydekilerde sanirim bosandigimi duymuslarki kimse kizini gondermek istemiyor sanki kötu bir kadinmisim gibi. öyle iste yasiyorum bu da yasamak sayiliyor..
Bebeğinize bakabilecek birini bulabildiniz mi merak ettimbutun kötu seyler ust uste geliyor.neden boyle oluyor bilmiyorum..daha iyiyim yalniz kalmamaya calisiyorum.yalnizlik bana hatirlatiyor guzel gunleri..yanimda birileri olunca avunuyorum
Evet yalnız kalmamak harika fikir.butun kötu seyler ust uste geliyor.neden boyle oluyor bilmiyorum..daha iyiyim yalniz kalmamaya calisiyorum.yalnizlik bana hatirlatiyor guzel gunleri..yanimda birileri olunca avunuyorum
Sanki tek sorun yaratan sizmişsiniz gibi "aklını başına alırsan tekrar deneyebiliriz " ne demek ???dun eski esim beni aradi.önce aciklama yapti sonra cocugu istersem ben alirim dedi en sonda da aklini basina alirsan birdaha deneyebiliriz gibi seyler soyledi.ve cocugunun ustune yemin ederek bu son adim atmam dedi.bu telefonu beklemiyordum yol aliyordum sanki yolun en basina dondum keske aramasaydi.
Tayinini alıp gitmiş zaten yeniden denemeye kalksanız bile ayrı yerlerde olacaksınız yine olmayacak. Her ayrılıkta olduğu gibi önce kadın üzülüyor tam kadın toparlanirken erkeğin jetonu düşüyor. Allah yardımcınız olsun insaAllah.dun eski esim beni aradi.önce aciklama yapti sonra cocugu istersem ben alirim dedi en sonda da aklini basina alirsan birdaha deneyebiliriz gibi seyler soyledi.ve cocugunun ustune yemin ederek bu son adim atmam dedi.bu telefonu beklemiyordum yol aliyordum sanki yolun en basina dondum keske aramasaydi.
Ne münasebet diyemedin mi canım ya bu ne demekmis, estağfurullah tovbede, yani peygamber mi bu adam,ben bile burdan çok sinir oldum bu sacma lafinaben uzulmuyorum istesem hic evlenmemis biriyle de olurum sen arkamdan intihar etme gibi seyler soyledi.
Bence de soran olursa ben teklif ettim o denemek istemedi der. Allah'a şükür işiniz var, cocugunuz yanınızda, kimseye muhtaç değilsiniz. İnsan sevgilisinden ayrılınca bile toparlanması çok zor oluyor kaldı ki sizin evlilik bitmiş. O yuzden kendinize zaman verin. Geçecek her sorun gibi bu da geçecekbende dònmemem gerektigini biliyorum beni 10 gun icinde terkedip arkasina bakmadan cekti gitti.evet aldatma buyuk bir yalan siddette yoktu ama sevgi yoktu simdi niye bu aramayi yapti..ben uzulmuyorum istesem hic evlenmemis biriyle de olurum sen arkamdan intihar etme gibi seyler soyledi..bana bunu yapan yine yapmayacak mi? zaten aradi konustuk bir daha da ne ses ne seda var belki samimi bile degil.vicdani sizladi rahatlatmak istedi belki bu kadar basit.ben cok anlam yukluyorum galiba neyin ne oldugunu bile bile.
Neden ayrildinizgeceleri uyuyamiyorum dusunmekten uzulmekten.cok seviyordu gösteriyorduda..ama bir sene icinde bitti hersey sevgisi saygisi..son tartismaylada bitirdi herseyi.hala ruya gibi inanamiyorum
Hala seviyorsunonlara bukadar gucsuz oldugumu soylemedim gostermedim akillari bnde kalsin istemiyorum.bunu yasayan var mi bilmiyorum lutfen yasayanlar ozellikle yazsin.iyilesecek miyim gulecekmiyim uyuyabilecek miyim unutabilecek miyim..dayanamiyorum ben nefes alamiyorum yasayamiyorum kelimelere sigamayacak kadar kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?