Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maddi durumunuz iyiyse biraz ücretsiz izin alsanız bir kaç ay ailenin yanına gitsen ailenin desteği çok önemli oluyor bu ddönemlerdeyi boşanma dönemi zor bir de siz severek ayrılmışsınız İnşallah Allah bir an önce atlatmayı nasip etsin kızın ne kadarlıkonlara bukadar gucsuz oldugumu soylemedim gostermedim akillari bnde kalsin istemiyorum.bunu yasayan var mi bilmiyorum lutfen yasayanlar ozellikle yazsin.iyilesecek miyim gulecekmiyim uyuyabilecek miyim unutabilecek miyim..dayanamiyorum ben nefes alamiyorum yasayamiyorum kelimelere sigamayacak kadar kotuyum
Allah yardımcınız olsun bende geçen sene ayrıldım zor bi durumucretsiz izin alamam dogu gorevini saymiyorlar.kizim daha cok kucuk 12 aylik.icim cok aciyor
benim aklım hep sizdeucretsiz izin alamam dogu gorevini saymiyorlar.kizim daha cok kucuk 12 aylik.icim cok aciyor
Allah razi olsun.emek verdigim birinin dusunmeden beni bir koseye atisi..ve tanimadigim birinin bile beni merak etmesi..inanin duygulandim.suan kòye gidiyoruz yolumuz kapanmis kardan..daha burada iki senem var ben ne yapacagim diyorum.inanin beynim durdu ama kalbim hem yaniyor hem aciyor.benim aklım hep sizde
okuyorum yazdıklarınızı ama ne yazacağımı bilemedim o yüzden cevap yazamadım hiç. Boşanma travmasını atlatabilmeniz lazım öncelikle. Ama nasıl : ( Bunu düşünelim bence ilk olarak.
Allah razi olsun.emek verdigim birinin dusunmeden beni bir koseye atisi..ve tanimadigim birinin bile beni merak etmesi..inanin duygulandim.suan kòye gidiyoruz yolumuz kapanmis kardan..daha burada iki senem var ben ne yapacagim diyorum.inanin beynim durdu ama kalbim hem yaniyor hem aciyor.
Ya ne olur boyle hissetme. Acini burdan hissettim oyle yazmissin mi.Ayni hisleri ben de birkac kez yaşadım. Hassas bir insana benziyorsun yazdiklarindan.Dua ederek iste bunu Allahtan.Cok dua et guclu olmak icin.Gercekten burda uyudu bu bardakla icti deme.O isteyerek gitti.Cani cehhenneme.Bak sen yalniz kalmamalisin bu asamada.Ya tayin gitmeye calis.Gidemez misin?Gerekirse torpille.Yasa yanina birini cagir aileden annen olamaiyirsa musait tek tabanca bir akraba.Cagir yedir icir yaninda dursun. Daha da olmuyor ve sen iyu olamayorsan istifayi inerecegim canindan kiymetli degil.Ailenin yaninda is ararsin.Ama koyluden korkmak gerekmezmis gibi dusunuyorum dogunun koyleri babacan olur normalde.Kopek alsan iyi olur ama.Allah yarsimcin ilsun yuregine buz gibi serinlik versin.Inanki tanidigim olsan yaninda olasım geldi.Ama iste insanlar koyde sıkılabilir gelmek istemeyebilir cunku ben de yasadim bunu guneydogu koyunde yaşadım. Insanlar gelmek istemiyor.Canin cigerin olacakki gelecek ama bir dene yaaonlara bukadar gucsuz oldugumu soylemedim gostermedim akillari bnde kalsin istemiyorum.bunu yasayan var mi bilmiyorum lutfen yasayanlar ozellikle yazsin.iyilesecek miyim gulecekmiyim uyuyabilecek miyim unutabilecek miyim..dayanamiyorum ben nefes alamiyorum yasayamiyorum kelimelere sigamayacak kadar kotuyum
Allah aşkına siz annesiniz artık. Bebeğiniz sizin tüm yaralarınıza merhem olacaktır. Belki günlerce bekli gecelerce ağlayacaksın ama unutacaksın. Evlat acısını bile unutturan bu dünya da koca neymiş.? Allah sabredenlerle beraberdir. Derdinden büyük Mevlam var. Sıkıştığında yaz bana dertleşiriz. İki çocuk annesiyim. Takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım. Bir de ailen yok mu?arkadaslar ben 10 ocakta bosandim.eski esim esyalarini toplayip sahilde bir yere tayin alirken ben sozlesmeli oldugum icin bebegimle dogunun bir dag köyunde onunla yasadigimiz evde esyalarla kalacagim yarin yola cikacagiz.nasil olacak bilmiyorum cok korkuyorum alisamamaktan bebegime tek bakamamaktan unutamamaktan yedigi catalla yiyip ictigi bardakla su icip o yatakta uyuyup nasil unutacagim nasil atlatacagim bebegime bunlari nasil anlatacagim.ulasimi hic olmayan yolu bile olmayan bir köy ve herkes bosandigimi ogrendi bana ne gozle bakacaklar gece tek nasil kalacagim.cok kotuyum lutfen fikir verin bana ne yapmaliyim ne kadar guclu olmam lazim kaldrabilirmiyim bilmiyorum.
Canim acma konusmak zorunda degilsin gelip haftasonlari gormek isterse gelsin yoksa bencr muhattap olma yaaAllah hepinizden razi olsun beni cok duygulandirdiniz.mutlu ettiniz.iyki sizin gibi insanlar var teselli eden destek olan..o dun goruntulu aradi cocugunu gormek istiyormus ben gosterip gostermemekte kararsizim bundan sonrasi icin.iki sebebi var biri sesini duymak istemiyorum beni kotu etkiliyor ikincisi 150 lira olan nafakayi bile vermiyor borcu varmis esyalari bana birakms bir suru sey saydi sen 7 milyar maas alsan ne olacak bebeginin kursagindan 1 lira gecmiyor.baskalarina iyilik yapsan vicdanin mi hafifleyecek.cok kirgin cok kizginim hem ona hem kendime bu kadarini hak etmedim ben mi goremedim gercek yuzunu diyorum.aslinda gordugum zamanlar oldu ama ben hep yapici tarafimla yaklasmistim.babasindan ayiracak degilim gelip gormek isterse gorur her zaman.tabi oralardan kalkip doguya gelirmi onu bilemem.ama iki gunde bir goruntulu aramayi yapamayacagim.benim unutmaya ihtiyacim varken sesini onu gormek istemiyorum.Allah yardim etsin bana..hepimize herkese.Allah haksizliklara ugrayanlarin yaninda olsun