cocuklu bosanip bir basina bir dag köyunde kalmak

Aileniz size bugünlerde destek olmalı ağaç kovuğundan çıkmadın ya, onlara durumunuzu izah edip yardım isteyin, gelmezlerse onların günahı

Böyle fikirsiz, ferasetsiz, zerre merhameti olmayan adam için üzüldüğünüze asla değmez.Özgürlüğüne ister uçarak, ister kaçarak gitsin. Gittiği yerde ve hayatının devamında ne yaşayacağı belli mi?
Siz şimdi, hayatınızın altı üstüne gelmiş gibi hissediyor ve çeşitli sıkıntılar yaşayabileceğinizi düşünüp, üzülüyorsunuz. Evet, kolay olmayacak. Elbette, bir takım sıkıntılarla mücadele edeceksiniz. Ama,hayatınızın altı, üstünden daha güzel olacak. Allah size yardım edecektir.Böyle inanır, düşünürseniz, hayatınız kolaylaşır ve güzelleşir. Sadece, biraz zaman ve sabıra ihtiyacınız var.Dua edip, sabredin yeter.

onlara bukadar gucsuz oldugumu soylemedim gostermedim akillari bnde kalsin istemiyorum.bunu yasayan var mi bilmiyorum lutfen yasayanlar ozellikle yazsin.iyilesecek miyim gulecekmiyim uyuyabilecek miyim unutabilecek miyim..dayanamiyorum ben nefes alamiyorum yasayamiyorum kelimelere sigamayacak kadar kotuyum

onlara bukadar gucsuz oldugumu soylemedim gostermedim akillari bnde kalsin istemiyorum.bunu yasayan var mi bilmiyorum lutfen yasayanlar ozellikle yazsin.iyilesecek miyim gulecekmiyim uyuyabilecek miyim unutabilecek miyim..dayanamiyorum ben nefes alamiyorum yasayamiyorum kelimelere sigamayacak kadar kotuyum
maddi durumunuz iyiyse biraz ücretsiz izin alsanız bir kaç ay ailenin yanına gitsen ailenin desteği çok önemli oluyor bu ddönemlerdeyi boşanma dönemi zor bir de siz severek ayrılmışsınız İnşallah Allah bir an önce atlatmayı nasip etsin kızın ne kadarlık

ucretsiz izin alamam dogu gorevini saymiyorlar.kizim daha cok kucuk 12 aylik.icim cok aciyor

ucretsiz izin alamam dogu gorevini saymiyorlar.kizim daha cok kucuk 12 aylik.icim cok aciyor
benim aklım hep sizde :(
okuyorum yazdıklarınızı ama ne yazacağımı bilemedim o yüzden cevap yazamadım hiç. Boşanma travmasını atlatabilmeniz lazım öncelikle. Ama nasıl : ( Bunu düşünelim bence ilk olarak.

benim aklım hep sizde :KK43:
okuyorum yazdıklarınızı ama ne yazacağımı bilemedim o yüzden cevap yazamadım hiç. Boşanma travmasını atlatabilmeniz lazım öncelikle. Ama nasıl : ( Bunu düşünelim bence ilk olarak.
Allah razi olsun.emek verdigim birinin dusunmeden beni bir koseye atisi..ve tanimadigim birinin bile beni merak etmesi..inanin duygulandim.suan kòye gidiyoruz yolumuz kapanmis kardan..daha burada iki senem var ben ne yapacagim diyorum.inanin beynim durdu ama kalbim hem yaniyor hem aciyor.

çok geçmiş olsun okudum yazdıklarınızı, kızınıza sarılın ne güzel ki bir evladınız var.
Oralardan kızınıza bakacak hem de size arkadaşlık edecek birilerini bulabilirsiniz kendinize.
çok üzüldüm bu kadar kötü hissetmenize ama siz daha güçlü olmalısınız kendiniz ve kızınız için,
Umarım bundan sonrası için çok daha güzel bir hayatınız olur :KK200:

Allah razi olsun.emek verdigim birinin dusunmeden beni bir koseye atisi..ve tanimadigim birinin bile beni merak etmesi..inanin duygulandim.suan kòye gidiyoruz yolumuz kapanmis kardan..daha burada iki senem var ben ne yapacagim diyorum.inanin beynim durdu ama kalbim hem yaniyor hem aciyor.

İçinizdeki gücü keşfedin. Siz onunla doğmadınız, onsuz da ölmeyeceksiniz. İnsan kendi emeklerine acıyor üzülüyor anlıyorum sizi. Hayal kırıklığı, inanamamazlık var. “Nasıl yani, nasıl olabilir, böyle bir insan mıymış?” Soruları dönüp duruyor.
Ama gerçekten hayatta başınızdan geçenleri düşünün. Okudunız, iş sahibi oldunuz. Kendi ayaklarınız üstünde durdunuz. Onca şey yaşadınız bugününüze gelmek için.

O kim ki? Evet canınızı acıttı. Evet kötü bir insan çoktı. Ama bundan siz sorumlu değilsiniz. Bu onun karakteri. Bu onun kötülüğü. Lütfen onun kötülüklerini kendinize yük etmeyin.

Siz o yokken de SİZ siniz. Hem de çok güzel olacak.

Yine baharlar gelecek, yine yüzünüz gülecek. İnanın 🙏🏻

Onsuz nasıl olacak kısmını asla düşünmeyin ve dillendirmeyin lütfen. Siz kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız.

Şu dk dan sonra sadece kendinizi ve çocuğunuzu ve güzel şeyleri düşünün.

Bitip gidenler şimdi sizi izlesin 🥰 nasıl güçlü ve mutlu huzurlu olunur izletin onlara 🤗

Hiç korkmayin,Allah hep yanınızda olur dualar edin huzur dileyin kendinizi güvende hissedersiniz dualarla bile😍
Allah bebeğinizi size bağışlasın hayırlı güzel ömrü olsun inşallah ❤️ 2 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçer,geldi geçti bile nasıl biter bu iki yıl diye düşünüyodum biz zamanlar diyeceksiniz. Eşinizi de unutmaya çalışın derim hayat telaşesi içinde bide yüreğiniz yanmasin, o nikah düştüyse vardır bunda da bir hayr,rabbim hayırlı kapılar açsın size ve evladiniza inşallah çok çok iyi yerlere gelirsiniz 🤲❤️

Yavru ceylanım. Acıya odaklanma. Sadece ana odaklan . Herşey geçecek üzülme. Senin de yüzün gülecek . Bak göreceksin. Unut artık o zalimi. O kötü adamdan ne köy olur ne kasaba. Kalbini kapkaranlıkmış. Herşeyde bi hayır vardır. Başka konulara odaklan. Okulda kampanya yap mesela. Yardım topla. Çocuklara ayakkabı filan. Kitap filan. Sevgi ver. Bebeğine bişeyler öğret. Mutsuz olursan o hisseder. Spor yap. Evde mekik Çek. Makyaj videosu izle. Dünya fani. Üzülme gülüm.

Oncelikle cok üzüldüğümü belirteyim ama yaşamın sonu değil. Bende oglum 10 aylikken ayrılmıştım 1.5 yil sürmüştü ve yasama oglumla daha cok tutundum. Seviyor olman dezavantajin ama bunu cocugunun varligi ile avantaja cevir. Yanliz degilsin. Guclu olmak zorundasin. En azindan meslegin var. Cok caresiz olan kadinlar var emin ol. Ben 5 yil sonra tekrar evlendim ve 6 yilim doluyor cokta mutluyuz. Esimin ilk evliligi. Ve elmanin yarisi o. 2 kizim oldu ve oglumla birlikte gayet guzel bir aile olduk. Önüne bak. Dogu da olmak guzeldir. Bol bol kitap oku bebisine birlikte atlatin. Ve ona yansitmamaya calis. Cok üzücü biliyorum. Ama yasam bu ve hersey mümkün. Metropolde olmak daha yorucu. Ben oglumu alip Istanbuldan gitmistim ve sehrim olmayan bir memlekete. Ve dogu ya sonra babamin israriyla tekrar geldim. En buyuk destekçin ailen olur. Onlarla birlikte atlat. Ve bizimle paylas her anini, duygunu.

Ya ne olur boyle hissetme. Acini burdan hissettim oyle yazmissin mi.Ayni hisleri ben de birkac kez yaşadım. Hassas bir insana benziyorsun yazdiklarindan.Dua ederek iste bunu Allahtan.Cok dua et guclu olmak icin.Gercekten burda uyudu bu bardakla icti deme.O isteyerek gitti.Cani cehhenneme.Bak sen yalniz kalmamalisin bu asamada.Ya tayin gitmeye calis.Gidemez misin?Gerekirse torpille.Yasa yanina birini cagir aileden annen olamaiyirsa musait tek tabanca bir akraba.Cagir yedir icir yaninda dursun. Daha da olmuyor ve sen iyu olamayorsan istifayi inerecegim canindan kiymetli degil.Ailenin yaninda is ararsin.Ama koyluden korkmak gerekmezmis gibi dusunuyorum dogunun koyleri babacan olur normalde.Kopek alsan iyi olur ama.Allah yarsimcin ilsun yuregine buz gibi serinlik versin.Inanki tanidigim olsan yaninda olasım geldi.Ama iste insanlar koyde sıkılabilir gelmek istemeyebilir cunku ben de yasadim bunu guneydogu koyunde yaşadım. Insanlar gelmek istemiyor.Canin cigerin olacakki gelecek ama bir dene yaa
Hic degilse bir sure bana yoldas ol diyerek musait olanlari..

Neden ayrildiniz gitti ama?
Ama ne olur onun icin harab etme kendini seni sıkan tek koyde tek olmak olur.Cunku ben boyle bir olay sonrasi yillarca kendimi toparlayamadim ve kendime ettim.Ne olur sen de harab etme senin yaninda olmak istemeyen icin

arkadaslar ben 10 ocakta bosandim.eski esim esyalarini toplayip sahilde bir yere tayin alirken ben sozlesmeli oldugum icin bebegimle dogunun bir dag köyunde onunla yasadigimiz evde esyalarla kalacagim yarin yola cikacagiz.nasil olacak bilmiyorum cok korkuyorum alisamamaktan bebegime tek bakamamaktan unutamamaktan yedigi catalla yiyip ictigi bardakla su icip o yatakta uyuyup nasil unutacagim nasil atlatacagim bebegime bunlari nasil anlatacagim.ulasimi hic olmayan yolu bile olmayan bir köy ve herkes bosandigimi ogrendi bana ne gozle bakacaklar gece tek nasil kalacagim.cok kotuyum lutfen fikir verin bana ne yapmaliyim ne kadar guclu olmam lazim kaldrabilirmiyim bilmiyorum.
Allah aşkına siz annesiniz artık. Bebeğiniz sizin tüm yaralarınıza merhem olacaktır. Belki günlerce bekli gecelerce ağlayacaksın ama unutacaksın. Evlat acısını bile unutturan bu dünya da koca neymiş.? Allah sabredenlerle beraberdir. Derdinden büyük Mevlam var. Sıkıştığında yaz bana dertleşiriz. İki çocuk annesiyim. Takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım. Bir de ailen yok mu?

Allah hepinizden razi olsun beni cok duygulandirdiniz.mutlu ettiniz.iyki sizin gibi insanlar var teselli eden destek olan..o dun goruntulu aradi cocugunu gormek istiyormus ben gosterip gostermemekte kararsizim bundan sonrasi icin.iki sebebi var biri sesini duymak istemiyorum beni kotu etkiliyor ikincisi 150 lira olan nafakayi bile vermiyor borcu varmis esyalari bana birakms bir suru sey saydi sen 7 milyar maas alsan ne olacak bebeginin kursagindan 1 lira gecmiyor.baskalarina iyilik yapsan vicdanin mi hafifleyecek.cok kirgin cok kizginim hem ona hem kendime bu kadarini hak etmedim ben mi goremedim gercek yuzunu diyorum.aslinda gordugum zamanlar oldu ama ben hep yapici tarafimla yaklasmistim.babasindan ayiracak degilim gelip gormek isterse gorur her zaman.tabi oralardan kalkip doguya gelirmi onu bilemem.ama iki gunde bir goruntulu aramayi yapamayacagim.benim unutmaya ihtiyacim varken sesini onu gormek istemiyorum.Allah yardim etsin bana..hepimize herkese.Allah haksizliklara ugrayanlarin yaninda olsun

Öncelikle geçmiş olsun canım artık hayatını tamamen kendine ve çocuğuna odaklanman lazım. Daima olumlu düşün ki olumlu olsun hayat. Ayrıca yorumlarından şunu çıkardım sen sanki bazı şeylere pişmansın? Çünkü sen seviyorum hala demişsin? ve o neden bir an önce ayrılmaya can attı? Özel değilse bu soruların cevabını verirsen yardımcı oluruz

Allah hepinizden razi olsun beni cok duygulandirdiniz.mutlu ettiniz.iyki sizin gibi insanlar var teselli eden destek olan..o dun goruntulu aradi cocugunu gormek istiyormus ben gosterip gostermemekte kararsizim bundan sonrasi icin.iki sebebi var biri sesini duymak istemiyorum beni kotu etkiliyor ikincisi 150 lira olan nafakayi bile vermiyor borcu varmis esyalari bana birakms bir suru sey saydi sen 7 milyar maas alsan ne olacak bebeginin kursagindan 1 lira gecmiyor.baskalarina iyilik yapsan vicdanin mi hafifleyecek.cok kirgin cok kizginim hem ona hem kendime bu kadarini hak etmedim ben mi goremedim gercek yuzunu diyorum.aslinda gordugum zamanlar oldu ama ben hep yapici tarafimla yaklasmistim.babasindan ayiracak degilim gelip gormek isterse gorur her zaman.tabi oralardan kalkip doguya gelirmi onu bilemem.ama iki gunde bir goruntulu aramayi yapamayacagim.benim unutmaya ihtiyacim varken sesini onu gormek istemiyorum.Allah yardim etsin bana..hepimize herkese.Allah haksizliklara ugrayanlarin yaninda olsun
Canim acma konusmak zorunda degilsin gelip haftasonlari gormek isterse gelsin yoksa bencr muhattap olma yaa

Back
X