Görüntülü konuşma!!!! Bebeğini isteyen gelir görür. 150 tl vermeyip de görüntülü aradığında babalık yapmış olmuyor çünkü.Allah hepinizden razi olsun beni cok duygulandirdiniz.mutlu ettiniz.iyki sizin gibi insanlar var teselli eden destek olan..o dun goruntulu aradi cocugunu gormek istiyormus ben gosterip gostermemekte kararsizim bundan sonrasi icin.iki sebebi var biri sesini duymak istemiyorum beni kotu etkiliyor ikincisi 150 lira olan nafakayi bile vermiyor borcu varmis esyalari bana birakms bir suru sey saydi sen 7 milyar maas alsan ne olacak bebeginin kursagindan 1 lira gecmiyor.baskalarina iyilik yapsan vicdanin mi hafifleyecek.cok kirgin cok kizginim hem ona hem kendime bu kadarini hak etmedim ben mi goremedim gercek yuzunu diyorum.aslinda gordugum zamanlar oldu ama ben hep yapici tarafimla yaklasmistim.babasindan ayiracak degilim gelip gormek isterse gorur her zaman.tabi oralardan kalkip doguya gelirmi onu bilemem.ama iki gunde bir goruntulu aramayi yapamayacagim.benim unutmaya ihtiyacim varken sesini onu gormek istemiyorum.Allah yardim etsin bana..hepimize herkese.Allah haksizliklara ugrayanlarin yaninda olsun
Şu süreçte sen kötü etkileniyorsan (ki normal) o aramayı yapmamalısın. Yapma.
ve göremedim mi tanıyamadım mı deme artık lütfen. Kötü insanlar var evet, ve erkenden fark ettin çok şükür. Bitti gitti.
Kötülük onun kötülüğü, kendine yük etme.
Çok ciddi söylüyorum ki; eğer sen bu olaya takılıp onu aklından çıkaramayıp geçmişi döndürmek istersen kafanda evet öyle olur. Acı çekersin.
Ama sen düşünmeyeceğim diye kendine söz ver. Bir silkelen. "o kim ki????" bu soruyu kendine çokça sor. Güzel düşün.
inan hayatının gidişatına yön vermek senin elinde. ve yapabilirsin : )