cocuklu bosanip bir basina bir dag köyunde kalmak

Allah hepinizden razi olsun beni cok duygulandirdiniz.mutlu ettiniz.iyki sizin gibi insanlar var teselli eden destek olan..o dun goruntulu aradi cocugunu gormek istiyormus ben gosterip gostermemekte kararsizim bundan sonrasi icin.iki sebebi var biri sesini duymak istemiyorum beni kotu etkiliyor ikincisi 150 lira olan nafakayi bile vermiyor borcu varmis esyalari bana birakms bir suru sey saydi sen 7 milyar maas alsan ne olacak bebeginin kursagindan 1 lira gecmiyor.baskalarina iyilik yapsan vicdanin mi hafifleyecek.cok kirgin cok kizginim hem ona hem kendime bu kadarini hak etmedim ben mi goremedim gercek yuzunu diyorum.aslinda gordugum zamanlar oldu ama ben hep yapici tarafimla yaklasmistim.babasindan ayiracak degilim gelip gormek isterse gorur her zaman.tabi oralardan kalkip doguya gelirmi onu bilemem.ama iki gunde bir goruntulu aramayi yapamayacagim.benim unutmaya ihtiyacim varken sesini onu gormek istemiyorum.Allah yardim etsin bana..hepimize herkese.Allah haksizliklara ugrayanlarin yaninda olsun
Görüntülü konuşma!!!! Bebeğini isteyen gelir görür. 150 tl vermeyip de görüntülü aradığında babalık yapmış olmuyor çünkü.

Şu süreçte sen kötü etkileniyorsan (ki normal) o aramayı yapmamalısın. Yapma.

ve göremedim mi tanıyamadım mı deme artık lütfen. Kötü insanlar var evet, ve erkenden fark ettin çok şükür. Bitti gitti.

Kötülük onun kötülüğü, kendine yük etme.

Çok ciddi söylüyorum ki; eğer sen bu olaya takılıp onu aklından çıkaramayıp geçmişi döndürmek istersen kafanda evet öyle olur. Acı çekersin.

Ama sen düşünmeyeceğim diye kendine söz ver. Bir silkelen. "o kim ki????" bu soruyu kendine çokça sor. Güzel düşün.

inan hayatının gidişatına yön vermek senin elinde. ve yapabilirsin : )

köydeki eve geldik annemle..esyalarini toplamis gitmis dolabi bos..bir kac parca corabi kitabi dis fircasi gibi seyler kalmis..onlarida ben attim icim parcalanarak..bazen o gucu kendimde buluyorum yapabilriim diyorum bazende ben onsuz ne yaparim diyorum sanki hep o vardi gibi..en cok ruya olmasini isterdim bunun..ama artik kabullenmeye basliyorum cok zor oluyor.köydekilerde sanirim bosandigimi duymuslarki kimse kizini gondermek istemiyor sanki kötu bir kadinmisim gibi. öyle iste yasiyorum bu da yasamak sayiliyor..

Bu psikolojiden çık lütfen..
sürekli keşke diyerek yaşayamazsın, böyle kendini mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz.
evet mutlaka çok üzülüyorsundur, çok acı çekiyorsundur hiç kolay değil tahmin edebiliyorum.
Ama böyle sürekli düşünerek de olmaz, bebeğini düşün senin mutsuzluğunu hisseder kendini onunla motive et.
Bir kadın olarak, her şeyden önemlisi bir anne olarak dimdik ayakta durman gerekiyor.
köydeki eve geldik annemle..esyalarini toplamis gitmis dolabi bos..bir kac parca corabi kitabi dis fircasi gibi seyler kalmis..onlarida ben attim icim parcalanarak..bazen o gucu kendimde buluyorum yapabilriim diyorum bazende ben onsuz ne yaparim diyorum sanki hep o vardi gibi..en cok ruya olmasini isterdim bunun..ama artik kabullenmeye basliyorum cok zor oluyor.köydekilerde sanirim bosandigimi duymuslarki kimse kizini gondermek istemiyor sanki kötu bir kadinmisim gibi. öyle iste yasiyorum bu da yasamak sayiliyor..

butun kötu seyler ust uste geliyor.neden boyle oluyor bilmiyorum..daha iyiyim yalniz kalmamaya calisiyorum.yalnizlik bana hatirlatiyor guzel gunleri..yanimda birileri olunca avunuyorum

butun kötu seyler ust uste geliyor.neden boyle oluyor bilmiyorum..daha iyiyim yalniz kalmamaya calisiyorum.yalnizlik bana hatirlatiyor guzel gunleri..yanimda birileri olunca avunuyorum
Bebeğinize bakabilecek birini bulabildiniz mi merak ettim
Konunuzu baştan sona okudum Rabbim gönül ferahlığı versin lütfen siz güçlü olun ki bebeğiniz de ilerde sizi örnek alsın ne güçlü annem var dağ gibi dimdik durdu beni en güzel şekilde büyüttü diyebilsin...
Dualarım sizinle minik kızınıza ve size kucak dolusu öpücükler gönderiyorum :KK52::KK68:

Evet yalnız kalmamak harika fikir.
Güzel günleri aklınıza getirdiğinizde kötüleri de getirin. Sizi bu kadar üzen de aynı kişi.

Aslında hiç aklınıza getirmeyin bence gerçekten. Hayat onsuz da güzel olacaktır eminim.

dun eski esim beni aradi.önce aciklama yapti sonra cocugu istersem ben alirim dedi en sonda da aklini basina alirsan birdaha deneyebiliriz gibi seyler soyledi.ve cocugunun ustune yemin ederek bu son adim atmam dedi.bu telefonu beklemiyordum yol aliyordum sanki yolun en basina dondum keske aramasaydi.

dun eski esim beni aradi.önce aciklama yapti sonra cocugu istersem ben alirim dedi en sonda da aklini basina alirsan birdaha deneyebiliriz gibi seyler soyledi.ve cocugunun ustune yemin ederek bu son adim atmam dedi.bu telefonu beklemiyordum yol aliyordum sanki yolun en basina dondum keske aramasaydi.
Sanki tek sorun yaratan sizmişsiniz gibi "aklını başına alırsan tekrar deneyebiliriz " ne demek ???😠
Yine sizi suçluyor, böyle biri ile tekrar yola çıkılmaz, onsuz yeni bir başlangıç yapın.

Tayinini alıp gitmiş zaten yeniden denemeye kalksanız bile ayrı yerlerde olacaksınız yine olmayacak. Her ayrılıkta olduğu gibi önce kadın üzülüyor tam kadın toparlanirken erkeğin jetonu düşüyor. Allah yardımcınız olsun insaAllah.

ortada cocuk varsa dusunulebilir.Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim.Dua et.Hacet ve istihare namazlari kilarak hayirli olani iste Rabbimden...

bende dònmemem gerektigini biliyorum beni 10 gun icinde terkedip arkasina bakmadan cekti gitti.evet aldatma buyuk bir yalan siddette yoktu ama sevgi yoktu simdi niye bu aramayi yapti..ben uzulmuyorum istesem hic evlenmemis biriyle de olurum sen arkamdan intihar etme gibi seyler soyledi..bana bunu yapan yine yapmayacak mi? zaten aradi konustuk bir daha da ne ses ne seda var belki samimi bile degil.vicdani sizladi rahatlatmak istedi belki bu kadar basit.ben cok anlam yukluyorum galiba neyin ne oldugunu bile bile.

bende dònmemem gerektigini biliyorum beni 10 gun icinde terkedip arkasina bakmadan cekti gitti.evet aldatma buyuk bir yalan siddette yoktu ama sevgi yoktu simdi niye bu aramayi yapti..ben uzulmuyorum istesem hic evlenmemis biriyle de olurum sen arkamdan intihar etme gibi seyler soyledi..bana bunu yapan yine yapmayacak mi? zaten aradi konustuk bir daha da ne ses ne seda var belki samimi bile degil.vicdani sizladi rahatlatmak istedi belki bu kadar basit.ben cok anlam yukluyorum galiba neyin ne oldugunu bile bile.
Bence de soran olursa ben teklif ettim o denemek istemedi der. Allah'a şükür işiniz var, cocugunuz yanınızda, kimseye muhtaç değilsiniz. İnsan sevgilisinden ayrılınca bile toparlanması çok zor oluyor kaldı ki sizin evlilik bitmiş. O yuzden kendinize zaman verin. Geçecek her sorun gibi bu da geçecek

Adam belli ki sizin lohusaliginizi, kucuk bebek sorumlulugunu kaldiramadi. Kucucuk bebekle bir kadini dogunun koyunde birakip kaca kaca gitmis. Bir de adina ozgurluk diyor. Cocuguna 150tlyi bile layik gormuyor. Ustune utanmadan sizi sucluyor.
Uzulmeniz normal ama biraz zaman gecince iyi ki bosanmisim diyeceksiniz eminim

onlara bukadar gucsuz oldugumu soylemedim gostermedim akillari bnde kalsin istemiyorum.bunu yasayan var mi bilmiyorum lutfen yasayanlar ozellikle yazsin.iyilesecek miyim gulecekmiyim uyuyabilecek miyim unutabilecek miyim..dayanamiyorum ben nefes alamiyorum yasayamiyorum kelimelere sigamayacak kadar kotuyum
Hala seviyorsun

ilk mesajlarda anlatmistim aslinda.benimde sevgim azaliyor gozum aciliyor bana yapilanlari yeni idrak ediyorum.bir yanim hala cok ozluyor keske hersey bir ruya olsa diyor bir yanim zaten uzun zamandir var mi yok mu belli degildi swni sevmeyeni ne yapacaksin diyor.bazen aglamakliyim bazende guluyorum az da olsa..1 bucuk ay oldu biteli..benim ona okadar cok soyleyemedigim sey varki kendi kendime aklima dusunce gozlerimi dolduran..gerci soylesemde birseye yaramayacakti o kadar senede neler soyledim ama sonuc bu..sadece artik kabullendim o gelse bile istemem bana bunu yapan ilerde neler yapmaz.sadece icimin acisi artik bitsin istiyorum ezik yerine koydugu asosyal yaptigi bu insandan bende kurtulup yeni temiz bir hayat istiyorum evladimla.cok doluymusum bir sordunuz bin anlattim...

Back
X