cocuklu bosanmak mı cocuksuz bosanmak mı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
diger konumla alakası yok ama hep yazmak istedigim bi soru var size

sizce cocuksuz mu bosanmak cocuklumu bosanmak daha kolay

kendimden örnek vererek yazmak istiyorum sahsen cocugum olsa bidaha asla evlenmeyi düsünmem zaten cocugum var neden elin adamını cekiyim olmadı bari kendi anana babana bakar sevap alırsın diyorum

cocugum yok ama suan bosansam bidaha evlenmem diye korkuyorum
cocugum olsa onla takılır hayatımı ona göre kurarım diyroum

sizce ben tabiki evliligi düsünmedigim icin cocugum olsun istiyorum ama bi yanımda esinle belki ailesiyle görüsmek zorunda kalırsın bi yanım ben zaten esimin ailesindne nefret ediyorum görmek istemiyorum ama cocugum olur ayrılırsam mecbur bayramda seyranda görmek isterler

vs vs sizden güzel görüsler yasanmıs hikayeler istiyorum

düzenleme

KIZLAR BEN ASLA Bİ DAHA EVLENMEM BUNU BİLİN YANİ O YÜZDEN COCUGUM OLSUN Kİ ÖYLE BOSANIYIM BOSANIRSAM DİYORUM

HANİ DİYOSUNUZ YA KARSINA CIKAR FALAN FİSTAN HİCCCCCCCCCCCC UGRASAMAM EVLİLİK DEMİR Bİ LEPLEBİ BENCE

Son düzenleme:

önce düşünüp sonra yazacağım ama şunu yazmak için bekleyemedim, konu çok enteresan geldi bana...kötü anlamda değil, hakikaten ilginç geldi

Boşanma vakti geldiyse tüm yemeklere rağmen kurtulmuyorsa çocuklu yada çocuksuz bitmiş sayılır.

yahu cidden fazla benci bir insansın..
peki çocuk ? senin için daha iyi daha rahat daha güzel vs.. peki çocuk için?
ama evlenmezsen bidaha hic cocugum olmayabilir kendim bundan mahrum etmek istemem bide ne babalar var var ama ne oldugu belli degil yani

çocuk oyuncak değil, büyük sorumluluk, duyguları var,tek başına insan çökebilir.hem annesi hem de babası bir arada olmalı

evlilik kurtulsun diye cocuk yapmıyoru ki ben bidaha evlenmezsem diye ki cocugum varsa hicccc düsünmem elin adamıyla ugrasmayı offfffffff karısık konular bunlar yaa
Aklın karışmış. Evliliğin yolunda değilse bosan.çocuk sevgisiz bir ortamda büyümesin

Ne sacmma bir soru...
tabiki cocuksuz bosanmak her zaman daha kolaydir....
cocuklu da bosanilir tabi..ama cocuksuz olmak daha kolaydir....
limoncu sen iyice allak bullak oldun belli....
zoru kolayi bilmiyorsun

yahu bosanmayi dusunuyorsaniz nasil ayni anda cocukta dusunuyorsunuz ???
yani gece gece ben mi yanlis anladim anlamiyorum ki

niye evlenmeyesin ki hem sende hayata küsecek göz yok limoncu..
hayata küsmekten degil ki evlilik zor yani ugras dur rahat takılmak varken evinde mis gibi daha gencim yani ev isi yapmak evlilik erken evlendigim icin cok kızıyorum kendime ama cocugum olsa zaten hicccccccccccc evlenmem yani hayat küsmekten degil de rahattan hani simdide rahatım görüyosunuz yazıyorum ama genede bekarlık gibi degil

Kusura bakmayin da konunuz bana cok anlamsiz geldi.Bosanmayi dusunuyorsunuz cocuk sahibi olayim mi diye mi soruyorsunuz.Siz yalniz kalmayayim bi cocugum olsun diyosuniz da o cocugun baba ihtoyaci me olacak? Hadi cocuk olur anlasilmaz bosanilir da, bosanmadan bi cocuk yapayim sonra evlenirim evlenmem bi daha anne olamam fikri cok ilginc geldi bana.

peki o çocuk zamani gelince sormayacakmi neden bosanacagini bile bile beni doğurdun diye ?
yada bu düşüncede olduğunu anlatmazmisin çocuğa?

çocuğu yaptın ve boşaıyorsun, çocuğu kime emanet edeceksin, geçimini nasıl sağlayacaksın?hemçocuğa hem de işine nasıl zaman ayıracaksın?hem anne hem baba olurken yorulmayacakmısın?diğer çocuklar sormayacaklar mı, acımayacaklar mı ona?yetebilecek misin, çocuğun diyelim bir sağlık sorunu çıktı, kalbinde, beyninde vs...tek başına mücadele edebilecek misin?zor zor

Annem beni babamı boşayıp ileride benimle takılmak için yaptı der artık çocuğunda.sen hiç zoru görmemişsin bol keseden sallıyorsun. Ne işin gücün var ne hayatın zorluğunu biliyorsun. Alırım çatır çatır nafakamı çocuğumla takılır keyfime bakarım diyorsan çook beklersin. Olmayan çocuğa üzüldüm senin gibi bir zihniyette annesi olacağı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…