diger konumla alakası yok ama hep yazmak istedigim bi soru var size
sizce cocuksuz mu bosanmak cocuklumu bosanmak daha kolay
kendimden örnek vererek yazmak istiyorum sahsen cocugum olsa bidaha asla evlenmeyi düsünmem zaten cocugum var neden elin adamını cekiyim olmadı bari kendi anana babana bakar sevap alırsın diyorum
cocugum yok ama suan bosansam bidaha evlenmem diye korkuyorum
cocugum olsa onla takılır hayatımı ona göre kurarım diyroum
sizce ben tabiki evliligi düsünmedigim icin cocugum olsun istiyorum ama bi yanımda esinle belki ailesiyle görüsmek zorunda kalırsın bi yanım ben zaten esimin ailesindne nefret ediyorum görmek istemiyorum ama cocugum olur ayrılırsam mecbur bayramda seyranda görmek isterler
vs vs sizden güzel görüsler yasanmıs hikayeler istiyorum
acarsan biraz nasıl yaniönce düşünüp sonra yazacağım ama şunu yazmak için bekleyemedim, konu çok enteresan geldi bana...kötü anlamda değil, hakikaten ilginç geldi
ama evlenmezsen bidaha hic cocugum olmayabilir kendim bundan mahrum etmek istemem bide ne babalar var var ama ne oldugu belli degil yaniyahu cidden fazla benci bir insansın..
peki çocuk ? senin için daha iyi daha rahat daha güzel vs.. peki çocuk için?
evlilik kurtulsun diye cocuk yapmıyoru ki ben bidaha evlenmezsem diye ki cocugum varsa hicccc düsünmem elin adamıyla ugrasmayı offfffffff karısık konular bunlar yaaBoşanma vakti geldiyse tüm yemeklere rağmen kurtulmuyorsa çocuklu yada çocuksuz bitmiş sayılır.
Aklın karışmış. Evliliğin yolunda değilse bosan.çocuk sevgisiz bir ortamda büyümesinevlilik kurtulsun diye cocuk yapmıyoru ki ben bidaha evlenmezsem diye ki cocugum varsa hicccc düsünmem elin adamıyla ugrasmayı offfffffff karısık konular bunlar yaa
ama evlenmezsen bidaha hic cocugum olmayabilir kendim bundan mahrum etmek istemem bide ne babalar var var ama ne oldugu belli degil yani
hayata küsmekten degil ki evlilik zor yani ugras dur rahat takılmak varken evinde mis gibi daha gencim yani ev isi yapmak evlilik erken evlendigim icin cok kızıyorum kendime ama cocugum olsa zaten hicccccccccccc evlenmem yani hayat küsmekten degil de rahattan hani simdide rahatım görüyosunuz yazıyorum ama genede bekarlık gibi degilniye evlenmeyesin ki hem sende hayata küsecek göz yok limoncu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?