cocuklu bosanmak mı cocuksuz bosanmak mı

son cümleni herkez söylüyor zaten insallah yaslanmam

ay
ayne ben cocuk istiyorum ama hayatımda koca istemiyorum yani

yani cidden insanların sizi dalgaya aldığı kadar varsınız. çok saçma bir soru ya. sen çocuk iste bakalım Allah nasip edecek mi?
sonra düşünürsün çocuklu mu çocuksuz mu?
valla dalga gecen umrumda degil ben kendimle ilgili bi soru sorum bencilcede olabilir ben gene itibariyle hep kendimi düsünmüsümdür

benim gibi düsünen biri daha ne güzell

yavrum ben neden cocugum olsun diyorum bidaha evlenmicem icin ben genel olarak koca bagımlısı kadınlardan degilim o yüzden sevdigim biri cıksada evlenmem o raddeyede gelmem

valla dalga gecen umrumda degil ben kendimle ilgili bi soru sorum bencilcede olabilir ben gene itibariyle hep kendimi düsünmüsümdür

o zaman çok düşünmeyın bence... bunun kolay yolları var artık. hem dertte yanmışsınız bir çocugunuz olursa ailesı rahat bırakmaz vs gibi. sperm bankaları varya oraya gıdın. oh misss ne koca var ne ailesi. tam istediğiniz gibi.nasıl harika bir fikir değil mi?
hadi itiraf et bayıdın.

fikir cokk güzel de biz türküz be canm

Limoncu evsiz adama kız verilmeyen yerlerden gelen.. bir o cafe bir şu Cafeler de hayatını renkli yaşayıp hatta eşim bana mahkum imalarında bulunan sen... Şimdi çocuk yapıp boşanmak felan diye konu açmışsın bunun altında ne arasam acaba nafaka felan mı desem yoksa çocukları sevdiğinimi düşünsem....

aman allah askıan kocamdan 300 nafaka alıcam da tütüzlücem :))

Peki bu çocuk açisindan ne kadar adil olacak? Daha simdiden babasiz buyutmeyi planliyorsunuz, ona da yazik degil mi?
bu sorua söyle cvp verebilirim eger esim beni ve cocugunu cokkkkkkkkkkkkkk seviyosa ailesiyle cok sık görüsmez evime getirmez o zaman bosanmada olmaz mesela

Bosanma planlarin varsa cocuk dusunme bence.zaten simdi dusundugun gibi kolay olmuyo o isler.alir cantami cikarima benzemiyo cocugu yapip gideyim..esimin ailesi eve gelmesin derken kendini onlarin kapisinda cocugun icin sevgi ilgi umarken bulmakta var isin sonunda..bence sorunlarinizi halledip sonra birlikte cocuk hayalleri kurmaniz daha saglikli

bu sorua söyle cvp verebilirim eger esim beni ve cocugunu cokkkkkkkkkkkkkk seviyosa ailesiyle cok sık görüsmez evime getirmez o zaman bosanmada olmaz mesela
İşte once esinizle olan sorunlari halletseniz, daha sonra bebek dusunseniz belki daha iyi olabilir. Hakkinizda hayirlisi olsun. Mutluluk ve huzur diliyorum hepimizin yuvasina

Eşinin ailesine birazda olsa saygı duymanız gerekmıyor mu?
Bende hiç sevmem ama eşimi onlar için bırakmak ıstemem asla
Eğer kafanızda bı boşanma dşüncesı varsa çocuk falanda yapmayın
Babasız çocuk buyutmek çok zor o çocuga yazık bı yanı hep eksık olucak çok ıyı bılırım o duygusu
1.sınıfa falan gıderken arkadaşlarımın babası okula gelırdı onları görüp hep ağlardım.
Hiçbir anne çocugunu bu halde görmek ıstemez.
Lütfen iyı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…