son cümleni herkez söylüyor zaten insallah yaslanmambugunlerıde gordum ya artık tamam daha
hep erkeklermı bızı kullanıp kenara atacak kullan yap cocugu boşanırken de senı çocuk yapmak ıcın kullandım de fırlat at kenarı adama ıcım soğudu yaaa
leplebı espırısıne de hayran kaldım
kafa kadınsın sekerım sen bu bencıllıkle hıc yaslanmazsın solım sana
ayne ben cocuk istiyorum ama hayatımda koca istemiyorum yaniben konuyu tuhaf karşılamayanlardanım.
bence gayet normal düşünceler.
aslına bakarsanız benim de çocuğum olabilseydi tek başıma evlenmem ki hiç. keşke olsa
ama eşinizden nefret ediyorsanızlimoncu28 ileride mecburi görüşmek isteyecek falan sıkıntı...
valla dalga gecen umrumda degil ben kendimle ilgili bi soru sorum bencilcede olabilir ben gene itibariyle hep kendimi düsünmüsümdüryani cidden insanların sizi dalgaya aldığı kadar varsınız. çok saçma bir soru ya. sen çocuk iste bakalım Allah nasip edecek mi?
sonra düşünürsün çocuklu mu çocuksuz mu?
benim gibi düsünen biri daha ne güzellne güzel yazmışsınız.
klasik türk evlilikleri bana göre değil. Kocana hizmet et, ailesine hizmet et, ben bunu kabul edemiyorum. Evde yemek yapmanın benim görevim olduğunu düşünmüyotum, bunların paylaşılması gereken sorumluluklar olduğuna inanıyorum. Hepsinden önemlisi bana sesini yükseltmesine bile dayanamam. Bunu da şiddet olarak algılıyorum. Nasıl ki iş yerinde arkadaşlarımıza saygıyla, sesimizi yükseltmeden davranıyorsak bunun kat kat fazlasını evlerimizdeki eşlerimiz hak ediyora inanıyorum
ruh eşimsin filan sandım sizi aynı mı düşünür bir insan benim gibi düşünen insanlarda varmış.
28 yaşındayım 3 yıldır evlıyım çocuk yok sırf bu dusunceler yuzunden cocuk yapamıyorum
cunku adam yemek beklıyor camasır utu beklıyor bende beklıyorum ona bakarsan bır suru sey . ama işte türk annelerinin erkek çocuklarını yetiştiriş tarzı çok kötü önüne yemeği suyu gelıyor evlenıncede adam beklıyor.
allah sızın gönlunuze göre versin. umarım çok mutlu olursunuz
yavrum ben neden cocugum olsun diyorum bidaha evlenmicem icin ben genel olarak koca bagımlısı kadınlardan degilim o yüzden sevdigim biri cıksada evlenmem o raddeyede gelmemHayatın ne getireceğini asla bilemezsin.
Büyük konuşmamak lazım, kendine göre kalıcı planlar yapmaman lazım.
Çocuklu boşanıp evlenmem dersin, karşına öyle biri çıkar ki "daha önce neredeydin?" dersin.
Çocuksuz boşanırsın evlenemezsin ya da tam tersi.
İkisinin de kendi içinde avantajları ve dezavantajları var. Ama durum değerlendirmesi önemli. Kesin yargı yoktur yani bu konuda.
valla dalga gecen umrumda degil ben kendimle ilgili bi soru sorum bencilcede olabilir ben gene itibariyle hep kendimi düsünmüsümdür
fikir cokk güzel de biz türküz be canmo zaman çok düşünmeyın bence... bunun kolay yolları var artık. hem dertte yanmışsınız bir çocugunuz olursa ailesı rahat bırakmaz vs gibi. sperm bankaları varya oraya gıdın. oh misss ne koca var ne ailesi. tam istediğiniz gibi.nasıl harika bir fikir değil mi?
hadi itiraf et bayıdın.
ne olacak cnm bir ünlü vardı. adını unuttum o da Türk ama sen ünlü değilsin pardonfikir cokk güzel de biz türküz be canm
aman allah askıan kocamdan 300 nafaka alıcam da tütüzlücem :))Limoncu evsiz adama kız verilmeyen yerlerden gelen.. bir o cafe bir şu Cafeler de hayatını renkli yaşayıp hatta eşim bana mahkum imalarında bulunan sen... Şimdi çocuk yapıp boşanmak felan diye konu açmışsın bunun altında ne arasam acaba nafaka felan mı desem yoksa çocukları sevdiğinimi düşünsem....
Peki bu çocuk açisindan ne kadar adil olacak? Daha simdiden babasiz buyutmeyi planliyorsunuz, ona da yazik degil mi?aynen öyle
bu sorua söyle cvp verebilirim eger esim beni ve cocugunu cokkkkkkkkkkkkkk seviyosa ailesiyle cok sık görüsmez evime getirmez o zaman bosanmada olmaz meselaPeki bu çocuk açisindan ne kadar adil olacak? Daha simdiden babasiz buyutmeyi planliyorsunuz, ona da yazik degil mi?
İşte once esinizle olan sorunlari halletseniz, daha sonra bebek dusunseniz belki daha iyi olabilir. Hakkinizda hayirlisi olsun. Mutluluk ve huzur diliyorum hepimizin yuvasinabu sorua söyle cvp verebilirim eger esim beni ve cocugunu cokkkkkkkkkkkkkk seviyosa ailesiyle cok sık görüsmez evime getirmez o zaman bosanmada olmaz mesela
Eşinin ailesine birazda olsa saygı duymanız gerekmıyor mu?bu sorua söyle cvp verebilirim eger esim beni ve cocugunu cokkkkkkkkkkkkkk seviyosa ailesiyle cok sık görüsmez evime getirmez o zaman bosanmada olmaz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?