cocuklu bosanmak mı cocuksuz bosanmak mı

Yae sen boşanmak için mi evleniyorsun sakin böle boşanma aklina getirme getirirken su konular gibi olursun.. Mutsuz olursun eşine de anlasamazsin boşanmak için evlenirken .. Sakinn. Böle şeylere aklina getirme.. Evli değilken bunlari düşünmek bile yanlis...,
Çocuk yokken boşanmak iyi ama çocuk varken boşanmak çok kotu.. Çünkü çocuk etkiliyor annem babam neden bosandi diye düşünüyor vs vs iste bu kadar

bugunlerıde gordum ya artık tamam daha
hep erkeklermı bızı kullanıp kenara atacak kullan yap cocugu boşanırken de senı çocuk yapmak ıcın kullandım de fırlat at kenarı adama ıcım soğudu yaaa
leplebı espırısıne de hayran kaldım
kafa kadınsın sekerım sen bu bencıllıkle hıc yaslanmazsın solım sana

limoncu işin gücün hesap kitap, normal insanlar genelde gelecek göremedikleri evlilikte çocuk yapmazlar, sende çocuk yapayım diyosunn allah allah

Bak sana süper bi fikir veriyorum. Boşan. Sonra yetiştirme yurdundan bi çocuğa koruyucu aile ol. Tam doğru kullandım mi ifadeyi bilmiyorum bilenler düzeltebilir ama bi çocuğu sahiplen yani. Hem babası olmadığı için görüşmek zorunda olduğun bi aile olmaz hem bebeklik dönemini atlattigi için gazıyla mamasiyla uğraşmazsin hem sevaba girersin hemde bi hayat gayen olur

boşanmış anne ve babanın çocugu olarak söylüyorum . Bu kocaman bencillktir. Kendi geleceğini hazırlıosun çocugunun değil . Tutunacak bi dal gibi görüyorsun . Tamam sana göre herşey mükemmel diyelim çocuk için nasıl olcak peki ? sen yanlız kalmıcaksın ama düşündüğün çocuk ne olacak . pfff bu neyin kafası acaba .

tek söyleyebileceğim. zavallı çocuk.
her çocuk bir yuvada büyümeyi ve aklı başında bir anne tarafından büyütülmeyi hak eder.
siz bırakın farazi düşünmeyi. boşanmış veya evliyken çocuk yetiştirebilecek donanımda mısınız onu düşünün önce.

Sizin kafanız baya bir karışık gibi :)
Size yine kendi başımdan geçenlerden örnek vereceğim, hani sanmayınki illa sizede bu olur,
Şimdi size geçenki konunuzda 19. sayfada ilk nişanlılığımı yazmıştım,
O olayın ardından 7 ay sonra başkasıyla tanıştık, 5 ay sonra nişanlandık, 6 ay sonra evlendik :) :) O 6 aylık nişanlılıkta yine ilkteki gibiydi, ama dedim kesin bende sorun var.. Yani bu adamları ben böyle yapıyorum yada arızalıyı çekerim dedim :) Ama ben nişan atma istihkakımı doldurmuştum :) Ailem ensemdeydi, onunla evlendik, evlenince her kavgada boşarım seni diyordu, bende ilk zamanlar acaba naptım yine diyordum, saçıma kıyafetime ıvır zıvır herşeyime maydonozdu :) 4 yıl katlanabildim, kendisi yurt dışındayken ben kv ile kaldım, onun bir açığını yakaladım, yine tehdit, BOŞARIM SENİ! Bende boşanmazsan adam değilsin! dedim :) 24 saatin var, yoksa boşamayada bulamazsın dedim :) gittim paşa paşa avukata dilekçemi verdim, gecede annemleri arayıp boşanıyoruz dedim :) bizimkiler yine 3,5 attılar, ama napıyım, tahammül bitti, hani ahlaksızlık yapsam, hakaret eden tip olsam, ailesine saygısız olsam adamı delirtim derim yada delirtti derler.. Huyu böyleydi çünkü. 3 gün içinde boşandık! Kendimi çok sorguladım, demekki ilkte bitmemiş bir şey vardı, kendi irademle reddettiğim kaderi tekrar yaşadım, bu benim yazımdı..
2 yıl bekardım, ailemle yaşadım, üniv eğitimimi tamamladım, bir yandan çalıştım, sabah 8 akşam 6 çalış sonra cuk evde.. Etraf ne demiş ne komuş, çokta fifi.. İş ortamımdan biri dolayısı ile şimdiki eşimle tanıştık.
Şimdiki eşim gerçek beyefendi, İnsan gibi insan adam gibi adam.. 5 yıldır evliyiz.. Ölüm dışında asla ayrılmam.. Net! :
Demeye çalıştığım size, çok detaylı düşünmeyin, olacağı varsa olur, şimdiden kafanızda planlamayın.. Çocuk olursa olmazsa boşanırım boşanmam diye, evlenmeden bilemezsiniz. Ben ilk evliliğimde hamile kalma şansım vardı, ama istemedim sonumu görmediğimden, şimdide olmuyor, sorun eşimde çıktı, ama bu ona sevgimi azaltmadı.. Şansımızı deniyoruz, olursa olur.. Olmazsa vardır Yaradanın bir bildiği.. Hayatı biz planlarız ama sadece bir noktaya kadar, biz sadece karar veririz ama kader yapacağından göstereceğinden şaşmaz..
Kendinizi kasmayın, üzmeyin yormayın.. Plan yapmayın, keyfinize bakın

AAAAAAAAABen bunu dün akşam nişanlısı ile sorun yaşayan arkadaşın jasse nin konusu sandım özür dilerim, ama sonuçta konu aynı ere varıyor

Son düzenleme:
Ya limoncu sen colugu cocugu birakta bu adamdan bosanirsam starbaksa hangi parayla gidicen onu dusun

Seni aslinda çok iyi anlıyorum anne için çocuk olursa daha iyi çünkü hayatta kalmak için bir neden ... ama çocuk için öyle değil babasız büyütmek çok zor olduğunu düşünüyorum ve eşinin ailesiylede hep görüşmek zorunda kalırsın sonuçta torunları ... ha senin yerinde olsam çocuk yapar öyle boşarım isterse herkes bencil desin bana ama evlat kadar güzel bir şey yok bu dünyada

Bosanmayi dusunuyorsun ama hazir evlenmisken cocuk olsun da oyle mi bosanayim diyorsun? Dogru mu anladim acaba

Aslında bu kadar topa tutmaya gerek yok konu sahibini, çünkü bunu yapan bir sürü, hem de ünlü kadın var gözümüzün önünde.

Magazin haberlerini bir açıp bakın.
Aaaaa bu bunun yanına hiç yakışmıyor ki ya da bu kadın bu adamda ne bulmuş olabilir ki dediğimiz kadınlar nedense (!) zengin ünlü adamlarla evlenip çocuk doğurup boşanıyorlar.

Herhalde "nerde o eski bayramlar" yozlaşmasına başka bir örnek bunlar. Mantıklı (sözde!) evlilikler.

Kadın açısından bakınca zamanımızda mutlu evlilik çok değil. Madem mutsuz olacağım, o zaman çocuğum iyi şartlarda büyüsün diyor herhalde.

Mehmet Ali Erbil'in ne kadar çapkın olduğunu bile bile onunla evlenen ve bir de çocuk yapan Tuğba Coşkun, beni ne kadar şaşırtmıştı. Öyle bir adamla evlenilir mi göz göre göre demiştim. Hem çapkın hem yaş farkı.

Sizin de aklınıza başka örnekler gelmiştir eminim.

Her neyse, konu sahibi sana önerim, en güzeli sperm bankasından çocuk sahibi ol. Yok babası kaçırdı, yok nafaka vermedi, yok geç getirdi, babaannesi karıştı dertlerin olmaz.
Ya da bundan boşan, zengin biriyle evlen, ondan yap çocuğu. Anlaşamazsan boşanırsın.

Bir kız arkadaşım evlenip iki sene evli kalmıştı boşandığında tanıştım kızla, kiz hep derdi ki yaptığım en büyük hata çocukyapmamak.

Ama cçocuğu hep esin girmek isteyecek belki başka şehre gidersen az görür bir de babasız çocuğu yetiştirmek kolay olur mu onu dusun onun için zor olur. Ama olur mu olur. Senbak.

Degisik bir kisilige sahipsiniz vesselam. Yada caniniz s1k1liyor anlamis degilim.

Su an bosanacak kadar nefret ettigin insandan cocuk mu yapacaksin ? Bosanicam bari bir cocuk yapivereyim mi diyorsun anlamadim acikcasi.Bu forumda bir suru cocugum var nasil bosanicam diye konu aciyor insanlar gercekten garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…